Mamici si Gravidute ITALIA (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Doris nastere usoara si asteptam vesti

Katia ai cumparat mosuleti parasutisti...cred ca ati gasit altceva

Mai eu am mari probleme cu pitica cu imbracatul, cu ce vrea ea...mai rau e ca acteodata vrea cu pijamaua sau le asorteaza de mori...daca a luat-o de la 2 ani asa...

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buon soar!
Roxali-f bine atunci ;) cind avem ceva de zis mai bine zicem deschis
ma bucur daca ai reusi sa iti rezovli toate si sa te asezi si tu sa nu mai iti bati capul,o sa ai o perioada nu usoara dar cu incredere toate trec si rabdare si toate se intimpla la timpul lor,nu prea le putem forta
am luat mosul cu parasuta sa-l agat si ala de craciun sa fac atmosfera
bucataria hello kitty se vede mare in poza dar nu e asa mare ca sa se poata juca in picioare......credeam ca e mare si se joaca bine mersi in picioare se invirte pe linga ea cind colo daca sta seduta...si nu m-a incintat
imi pare rau daca tre' sa schimb dar ne orientam noi dupa ceva bello
aseara am tras un gratar bun la noi cu prieteni si azi plimbari
maine pun pozici ca azi nu mai am cind
Doris-eu si tot epidurala
have a nice evening
a domani

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele

raportam nopti agitate,plansete si in sfarsit un dintisor la orizontde ieri seara,astazi la fel de maraita suntem,se vd gingia ff umflata,sper sa iasa si celalalt fratior mai usor.acum doarme la san,abia reusesc sa va scriu...
de mos necolaie,i-am luat dresulete rosii si albe cu diferite forme,cuoricini,fioretini,cateva bluzite k am gasit la pret f bun si cam atat.

multumim fff mult pt complimentesunteti ff dragutede la DENISE fara numar

trm si incerc sa revin mai tarziu dk ma lasa tutza

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

hi!
ce mai fac fetele?
Bionda-succes cu casa
da de gasiti ceva mai ieftin
cind ma gindesc ca din primavara ma paste si pe mine mutatul......de se iveste ceva poate si mai repede
Ely-felicitari pt promi dentino
Bidonsky-ce cadou ati luat?
si eu fac bradutul mai devreme
Andreea-si noi cred ca trecem la cicciobello daca bucataria nu e asa mare cum credeam
cum mai e Ambra?
mai vedem,ce ne tempo
per me cred ca un vestitino carino
azi a plins cind am dus-o dar nu cine stie ce ca de joi de cind nu a mers......a facut pauza

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Andreea-care cicciobello l-ati luat?
am vazut ca este in oferta cel cu ha la bua,sau gattona sau primi passi
ieri am primit de la pritena mea ornamente pt geam de natale
vad ca anul asta m-a apucat mai tare ornarea

Mergi la inceput

Andreea-La multi ani! de onomastica

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ce a mai plouat azi,si inca nu s-a oprit...Si puteam iesi si eu,ca fiind sarbatoare nu am cusut...dar,asta e...

La multi ani tuturor celor ca re se numesc Andrei/Andreea!!!

De abia astept sa mergem maine dim. la eco,sper sa vin cu vesti bune.O sa vina si tati,si Ambra.

ioana-noi i-am luat Cicciobello pigiamino,nu face nimic din cate am inteles,sau poate plange fara ciuccio.Erau atatea modele acolo,ca nu am stiut pe care sa il alegem...tp. ca i-am luat si Mickey Mouse,l-am ales pe asta,ca nu am vrut sa cheltuim f. mult.Am vazut si eu acum,in revista de la Conad E.leclerc,ca e in oferta din 3/12 cel de care ziceai tu,Bua.Noi l-am luat de la Carrefour,ti-am zis ca erau f. multe modele de Cicciobello de la 20-80 euro.
roxali-si Ambra are preferinte la imbracat,sa nu vorbesc de chilotei,ca are cu Tweety,Heloo Kitty si Minnie.Asa ca ii schimba cum are chef...
ely-inca o data felicitari pt. primul dintisor!multi la pitica si tie!!!

andreea, Ambra si 32+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

mersi!Scriam in acelasi timp...

andreea, Ambra si 32+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Andreea-chiar ca am scris in acelasi timp
si la noi a plouat tare si era afara mai devreme de zici ca deja se intuneca la ora 3
Ambra-nu mai poarta scutec deloc? din vara?
la noi pe cind s-a obisnuit asa bine fara si eram pe punctul de al lasa de tot am mers in ro si cum era mai rece nu puteam sa o tin in chilotei,am incercat dar si-a udat toate hainele intr-o zi de nu se uscau si am renuntat si tre sa o luam de la capat la vara
parca mi se pare deja mare cu pampers,mai sint inca la gradi care au dar cum vine caldura incepem iar
imi pare rau ca pe cind sa-l lase nu am putut....
bafta maine la eco

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

sal fetele

raportam nopti agitate,plansete si in sfarsit un dintisor la orizontde ieri seara,astazi la fel de maraita suntem,se vd gingia ff umflata,sper sa iasa si celalalt fratior mai usor.acum doarme la san,abia reusesc sa va scriu...
de mos necolaie,i-am luat dresulete rosii si albe cu diferite forme,cuoricini,fioretini,cateva bluzite k am gasit la pret f bun si cam atat.

multumim fff mult pt complimentesunteti ff dragutede la DENISE fara numar

trm si incerc sa revin mai tarziu dk ma lasa tutza

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Felicitari pentru dintisori! Denise sa iasa si fratiorul fara durere!

Am admirat dragalasa mica, frumusica foc care seamana cu mami!!!A crescut si e o grasunica!multi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput