Mamici si Gravidute ITALIA (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-hormonii sint de vina
asa eram si eu mai emotiva si noaptea cum nu aveam somn ma uitam la nasteri pe foxlife
sa speram ca avem noroc cu calcu asta ca sincer m-am urit de reparat,laptopul am dat pe el 950 si tot aiurea mergea si tot figuri face si s-a ars placa de lan (de net)de nu se poate repara...
spor la cusut
eu abia astept sa-i luam cucina dar o ascund undeva pina de craciun sau tot asa il lasam in masina
si pitica mea e mai bine cu tusea dar inca nu ma laud ca i-a trecut de tot
aseara cum ii venea catarro in git pina la urma a vomitat si tot asa a tinut-o toata seara era bleguta dar dupa vreo 2 ore si-a revenit era Giulia di sempre vesela si chiaccherona dar nu am dus-o la gradi cind am vazut aseara cum era
cind intra in colectivitate le prinde din zbor toate
mai nou picea mea primeste ou de cioco cu kitty de toate le insira prin casa si noaptea prin somn zice hello kitty
cind ai dpn? cu Ambra ai nascut la termen ca nu mai stiu? posibil sa nasti mai repede daca e si putin timp intre nasteri

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

si eu fac bradutul mai devreme
am vazut in revista unde era cucina ca sint mosuleti de agatat cu parasuta si luminite maine merg la plimbare cu Giulia sa il cumpar
anul asta zici ca vreau sa umplu casa de ornamente pt Giulia ca acum e maricica si tare-i plac
o seara frumoasa

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Katiapam, neliaCris, Berarpiri, va multumesc ptr. sustinere si sfaturi. Pe 25 am telefonat la spital si mi-au prenotat vizite din 3 in 3 zile din momentul cand am depasit termenul. Deci pe 30-03-06. Am inteles ca la aceste vizite iti face control dar te si ajuta sa nasti mai repede(daca am inteles bine incearca sa-ti dezlipeasca membrana) sczati-mi modul de exprimare dar ceva de genul asta. Daca va face placere sa va anunt cand e momentul accept cu placere vreun nr. de telefon daca nu e deranj.

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...suntem bn nu va faceti griji,numai k momentan prefer sa stau in umbra...nu aruncati cu rosii va rog....

DORIS:NASTERE USOARA ITI DORIM...SCOTsa faca incalzirea!

restul va revin cand trece starea nasoala....am adaugat pozici dk vreti sa vedeti

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Ely ai o dulceata de fetita, am admirat-o impreuna cu mama. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai impliniri.

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

neata
va ofer o calda
Stefania-poate vi si tu
mai da un semn si daca e mic dar macar sa te vedem prin zona
Doris-hai ca esti pe ultima suta de metri
faci epidurala?
doamne ajuta sa ai o nastere usoara,asteptam si noi sa-l cunoastem pe Matteo
Ely-doamne da ce a mai crescut Denise
tot mai frumoasa e,ce ochi dulci are
te asteptam cind ai chef,nu stati toate in umbra la citit mai dati cite un semn
aici intra si Mikuta si multe multe fete care nu au chef de scris
va urez un week frumos si linistit
e f innorat si vroiam sa ies la plimbare sa vad de cucina si de mosul cu parasuta,sa vedem daca se schimba putin iesim daca nu numai spre dupamasa

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!Iar am ramas in urma sapt astea douanu amavut timp deloc saintru pe net, caut casa pt ca ap asta e mare 3 cam 4 balcoane plus baie sibuc,affit 830 de eur ce-i dreptnu platim singuri mai avem in gazda trei insi colegi de-aisotului inchipuiti-va fac curat dupatoti si ca o concluzie ne cautam casa bilocal sau mono pt ca nu mai facem fata in toate privintele saracul bebe l_amzapacit cudrumurile astea nici ju pot sa ii cer sotului sa lipseasca de lamunca dupa ce ca merge unca slabmai silipseste va dati seama.Sa recunosc m-am apucat o data sa va citesc ca sa nu raman in urma si am reusit sa ma uit peste fioco lui Berapiri o felicit pt rabdare si ambitie,foarte frumoase eu am primit o pernuta din partea cumnatei cu iepurasi si numele bebelui pe ea iar mamamea coase si ea cv de gen dar scris in romana.
Poate reusesc sa va citesc diseara si sa nu uit Dorisnastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna fetelor.in sfarsit am avut timp sa citesc si eu din urma.sa ma pun la punct cu toate noutatile despre voi.
multumesc fetelor pt. incurajari.si vreau sa ii urez si eu lui DORIS nastere usoara si cat mai rapida.si astept sa ne povestesti despre nasterea ta.
ce bucuroasa sunt ca mai sunt si alte fete insarcinate.si vad ca suntem toate cam in aceeasi situatie adic la a doua nastere la o diferenta mica de prima.va felicit pe toate

despre mine nu prea am ce sa va zic.doar ca am avut o durere fff mare de stomac.spre fericirea mea mi-a trecut repede.dar nu stiu de la ce sa fi fost.ma gandesccas-o fi pozitionat bebe pe stomac.
Andrei are si el nasul infundatdar sper sa nu se agraveze adic sa devina raceala.eu facbradutul de mos neculai.iarcadou i-am luat si eu dinnainte cu andrei

Mergi la inceput

Katiapam da, am sa am nastere cu epidurala.

bidonsky mersi ptr. agitate, dar vad ca inca nu are intentie sa iasa Matteo.

Doris 40+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!
Nici o cafeluta azi...si eu am cam ramas in urma...daca nu apuc sa intru seara , ziua mie tare greu mai ales ca am de controlat lectii

Katia nu ma supar absolut deloc, chiar te rog sa nu ai retineri...pai atunci ce grup mai santem...
nu stiu daca merit eu atata iubire,dar am intr-adevar un ajutor moral si sufletesc de nadejde in el...se agita saracul sa vina in Italia cu munca sa-si ajute nepotelele si pe mine

Deja va ganditi la bratut, vroiam sa cumpar alte globulete si adobi, dar cred ca voi face unul mai micut in bucatarie cu ornamente facute de copii...si ceva fructe mici mirositoare

numai bine tututor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput