Mamici si Gravidute ITALIA (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele..nocturna k de obicei...

georgy:mi-a zis mama de obiceiul cu 1dintisor k eu nush sincer,am luat ceva pt DENISE,dar nu alb..amestecat,alb,rozsper sa fie bn oricum!felicitari pt al-5-lea dintisor!
cum te simti?ai luat ceva pt raceala?incearca ceva usor...nu ai mai zis nik despre alaptat...o mai alaptezi pe GIULIA?as avea multe de zis dar ma grabesc k la 00 fix imi expira net-ul asa k incerc sa inchei...

katia:imediat iti spun...caut foaia acum unde e scris pretul...SBRODOLINA MILLE BOLLE=39,40EURO.sau HELLO KITTY CREA STICKERS=24,50 euro....mai sunt COMPUTER HELLO KITTY 24,50EURO....CICCIOBELLO BUA 39,50euro..cam atat stiind ce.i place buburuzei tale..sper k am fost de ajutor!

doris.curaj k nu-i asa tragic,eu am nascut natural si n-am murit,stai calma..k dd te va ajuta...la fel si bb va lupta sa "iasa la lumina zilei k FRAM ursul polar" ies k e tarziuuuuuuuuuu

revin cand renovez abonamentul!pt toate!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

katiapam mersi ptr. lamuriri, mie mi-au spus ceva de un gel, acum om vedea, poate nu am sa ajung pana acolo si se decide Matteo sa vina singur fara ajutor.

Ely

Am sa va tin la curent cu noutatile.

Doris 40+ 5 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna mamici, gravidute si pitici !

Katia ce repede se integreaza Giulia printre "bimbi"...cred ca sunt asa de dragalasi sa stai sa-i privesti cum se joaca ei impreuna, toti niste ghemotoci!Cum a ramas cu cadoul de Craciu ...tot bucataria lui Kitty?
Se pare ca Giuliile noastre se aseamana la gusturile legate de desene....Hello kitty si Tele Tubbies!Ciao,ciao!!

Ely...cu raceala stau prost ca nu am alte otiuni decat tachipirina, aerosol si ceaiuri multe!Acum am ajuns la tuse!Sper sa treaca ma i repede.Giulia e doar mucioasa..pana acum!
Eu inca o mai alaptez pe Giulia, mai nou trage singura de bluza daca eu nu ma simt sa ii dau ce vrea...cred ca va fi greu cu intarcatul( zis eu pe la un an)pt ca tzitzi ei ii alina orice durere, o linisteste...si mai ales o adoarme!.Mai vedem ..pana in primavara mai e!

Si sa ma laud...Giulia zice mama, putin lalait si nu stiu daca imi e adresat mie ca mai zice si nana..asa o tine de ieri!
Si mai ne "laudam" si cu prima cazatura mai serioasa azi in tentativa ei de a merge pe langa pat , s-a dezechilibrat si cazut cu corpul de covor si cu capul de gresie, a atenut di lovitura faptul ca a cazut intr-o parte si a aterizat intai corpul si dupa aia capul dar tot rau a fost!!!Asa ca acum chiar ca nu o mai pot lasa singura deloc ca se agata de orice sa se ridice si sa mearga!
Creste...ce sa-i fac?

Intreba cineva de Nicki...a inceput munca intr-adevar, mai intra cateodata pe la scutece de ghiocei, de acolo stiu...poate mai intra si pe aici.

Doris..nimic nou?

Andreea cum a fost la eco?

Pupici...ca acum face ochi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Giorgiana inca nimic.

Doris 40+ 6 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetele!

Nu imi mai ajunge timpul,as vrea sa fac atatea dae nu reusesc...

La eco a fost bine,Giorgio are 2.250 kg ,doctorita a ramas mirata ca e asa de mare (cam cu o sapt.-doua),si m-a intrebat daca mi-au zis cand am facut morfologica (,) ca e mai mare Giorgio.In rest totul bine, e in pozitia normala,sper sa nu se mai intoarca,asa ar trebui.Am intrebat-o daca nasc mai repede,avand in vedere ca e mai mare,a zis ca nu poate zice da sau nu,ca nu se stie.

doris-ai incercat cu ?Ti-au mai zis si fetele ca ajuta f. mult.Nastere usoara inca o data!

Ma duc sa continui treburile.
pe toate!!!

andreea, Ambra si 33+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi
am scris deja un mesaj pe cind sa-l termin s-a dus....
reiau
Andreea-ma bucur de vestile bune de la eco
poate nasti mai repede,dar asa sa zicem cu o sapt doua nu mai mult sa creasca bine Giorgio
cum a reactionat Ambra la eco?
cred ca abia astepti sa il vezi......
deja s-a pozitionatnu cred ca se mai intoarce
Ambra cum mai e cu tusea?
daca acum nu prea ai timp dupa ce nasti nici atit
Ely-te asteptam sa revii cind reinnoiesti abonamentul
ms de preturi,tot asa sint si la conad aceleasi jucarii si preturi
Giorgy- micuta prapadita
deja incepeti si voi
saracuta cred ca s-a lovit destul de tare
a mea si acum cade des....
ce figura sint cu desenele
m-ai distrat cu ciao ciao
acum sa-ti zic si eu :))
tante coccole :)) twinky-winky,dipsy,lala e po :))
hello kitty,batsumaru,sinamoro,bombompuri,my melody :))) daca bine am retinut cam astia sint la noi la tv mai mereu
in rest toate bune,am facut loc unde o sa fac bradutul
ieri si azi nu a plins deloc Giulia cind am dus-o si luat-o de la gradi
imi spune dimineata mami latte Giulia bimbi
eu ii zic ca merg sa cumpar latte si apoi merg dupa ea
Doris-asteptam cu bucurie sa facem galerie
a dopo gagici

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Georgy-eu am auzit de faza cu ceva cadou cind le cad dintii de lapte
cica vine fattina cu cadou frumos la fiecare dintisor de sint mindri cind le mai cad unu sau ii forteaza sa cada mai repede

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Sper ca sunteti toate bine! Eu abia am inceput sa reintru in ritmul normal dupa nunta, voiaj de nunta...

Vinerea trecuta am facut si ecografia morfologica si la 20 saptamani bebe are 23 cm si 450 grame , medicul spunand ca e cam cu 1-2 saptamani mai mare si e posibil ca nasterea sa aiba loc in jur de 5 aprilie si nu 13 cum calculase la inceput.

Cu aceasta ocazie am aflat si sexul si anume :baiat! noi ne-am inchipuit tot timpul ca va fi fata si aveam si numele pregatit dar la baiat nu ne gandisem , asa ca acum facem brainstorming de mama focului sa gasim un nume de baiat...Sotul meu zice Leonardo...eu m-am gandit la Riccardo...dar lista ramane deschisa...asa ca daca aveti ceva idea nu ezitati sa-mi spuneti...nu se stie niciodata!

Am adaugat in albun si o poza din voiajul de nunta , in care se vede destul de bine burtica.

Inca nu am inceput pregatirile de Craciun ptr ca abia imi revin dupa cele de nunta...si inca sunt cu gandul la cele 30 de grade din vacanta...

Va imbratisez pe toate, sanatate multa celor ce se lupta cu virusii si succes cu pregatirile se sarbatori!

Mergi la inceput

Nafi-bine ai revenit
casa de piatra si multa fericire
superb locul unde ati fost si tu arati f bine
felicitari pt
numele sint frumoase,o sa vedem daca avem ceva preferinte venim cu listuta :) poate printre ele iti suride careva
sotul tau e italian?
Leonardo imi place dar toti il prescurteaza Leo

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Nafi-bine ai revenit
casa de piatra si multa fericire
superb locul unde ati fost si tu arati f bine
felicitari pt
numele sint frumoase,o sa vedem daca avem ceva preferinte venim cu listuta :) poate printre ele iti suride careva
sotul tau e italian?
Leonardo imi place dar toti il prescurteaza Leo

Mami de Giulia -20/06/07

Iti multumesc mult pentru urari si aprecieri.

Da, sotul meu este italian. referitor la nume incercam sa gasim unul care sa sune bine si in italiana si in romana si sa fie un nume cu personalitate sa zicem..avand in vedere ca cel mic va fi un berbecut veritabil! Sunt multe care ne plac dar ori sunt prea des intalnite ori deja exista in familie si nu vrem sa ne repetam...Oricum in 3 luni jumate ar trebui sa ajungem la un consens !

O seara placuta!

Mergi la inceput