Mamici si Gravidute ITALIA (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

acum sa-ti zic si eu :))
tante coccole :)) twinky-winky,dipsy,lala e po :))
hello kitty,batsumaru,sinamoro,bombompuri,my melody :))) daca bine am retinut cam astia sint la noi la tv mai mereu

Mami de Giulia -20/06/07

hai ca m-ai distrat tare!!!
Noi de cand cu digitalul terestru nu mai prindem Boing , asa ca s-a dus Hello kitty, eu ii pun melodia de pe youtube!Voi il mai prindeti?

Fetita mare Giulia ...gata, nu mai plange la gradinita!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

Ciao,fetele!

Nu imi mai ajunge timpul,as vrea sa fac atatea dae nu reusesc...

La eco a fost bine,Giorgio are 2.250 kg ,doctorita a ramas mirata ca e asa de mare (cam cu o sapt.-doua),si m-a intrebat daca mi-au zis cand am facut morfologica (,) ca e mai mare Giorgio.In rest totul bine, e in pozitia normala,sper sa nu se mai intoarca,asa ar trebui.Am intrebat-o daca nasc mai repede,avand in vedere ca e mai mare,a zis ca nu poate zice da sau nu,ca nu se stie.

doris-ai incercat cu ?Ti-au mai zis si fetele ca ajuta f. mult.Nastere usoara inca o data!

Ma duc sa continui treburile.
pe toate!!!

andreea, Ambra si 33+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Ce grasunel este Giorgio !Deci e posibil sa nasti mai devreme? Calculele tale personale ce zic? Important e sa vina atunci cand ii e timpul...sanatos!Mamica se adapteaza daca vine mai repede decat se stie initial!

Georgiana

8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Buna fetelor!

Sper ca sunteti toate bine! Eu abia am inceput sa reintru in ritmul normal dupa nunta, voiaj de nunta...

Vinerea trecuta am facut si ecografia morfologica si la 20 saptamani bebe are 23 cm si 450 grame , medicul spunand ca e cam cu 1-2 saptamani mai mare si e posibil ca nasterea sa aiba loc in jur de 5 aprilie si nu 13 cum calculase la inceput.

Cu aceasta ocazie am aflat si sexul si anume :baiat! noi ne-am inchipuit tot timpul ca va fi fata si aveam si numele pregatit dar la baiat nu ne gandisem , asa ca acum facem brainstorming de mama focului sa gasim un nume de baiat...Sotul meu zice Leonardo...eu m-am gandit la Riccardo...dar lista ramane deschisa...asa ca daca aveti ceva idea nu ezitati sa-mi spuneti...nu se stie niciodata!

Am adaugat in albun si o poza din voiajul de nunta , in care se vede destul de bine burtica.

Inca nu am inceput pregatirile de Craciun ptr ca abia imi revin dupa cele de nunta...si inca sunt cu gandul la cele 30 de grade din vacanta...

Va imbratisez pe toate, sanatate multa celor ce se lupta cu virusii si succes cu pregatirile se sarbatori!

Casa de piatra!!!
Felicitari pentru bebe baietel! Si mie imi place Leonardo!!!

Georgiana

8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Georgy-chiar vroiam sa te intreb in legatura cu digital terrestre
zic mereu ca zona viterbo nu intra,nu ar trebui atunci sa nu-ti trebuiasca decoder?
noi avem tv cu decoder intergrat si am luat un decoder pt tv din bucatarie altfel nu mai prinde nimic
sky-ul l-am scos de ceva timp ca a ajuns pe luna 45 euro si mi se pare f mult si am renuntat
m-au tot sunat sa-mi faca oferte dar nu mai pun
si tu m-ai distrat cu ciao ciao deaia ti-am scris continuarea :)))
daca iti pui decoder iti intra boing ;)
si noi ii punem pe youtube ca degeaba ii explic ca la tv este numai la orar nu pun cum vreau da n-am cu cine si asa rezolvam problema rapid

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Ioi Georgy acum am citit la profil ca e velletri
tot cu viterbo eram
sorry
pune decoder atunci

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

eu stau in zona Castelli Romani, provincia Roma...am trecut deja la digital, am decoder din vara eu ( de cand au trecut rete4 si nu mai stiu ce alt program) ..prind toate canalele de dinainte plus altele noi, dar de cand s-a trecut total la digital ( de pe 23-24 parca) nu mai am boing-ul.

Georgiana

8 luni

Mergi la inceput

Georgy-hai ca nu stam ffff departe
in aprilia am fost la plimbare,
maps
am pus harta unde esti tu si unde-s eu
daca dai in stinga pe malul marii ma gasesti-fiumicino-isola sacra :))

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Am citit mai intai primul mesaj si m-am grabit sa raspund....dupa aia si continuarea

Georgiana

8 luni

Mergi la inceput

te-am gasit...deci stai la mare!
Pai poate ne vedem pe la vara ca intentionez sa ma duca sotul la Fiumicino sa mananc peste!Ca a zis ca afost el pe acolo si se manaca bine!Acum sa vedem daca si el intentioneaza la fel!

Georgiana

8 luni

Mergi la inceput

I-am luat Giuliei cosmonaut...credeti ca il vom folosi?Parca totusi nu e asa frig?
Ia uitati aici

Georgiana

8 luni

Mergi la inceput