Mamici si Gravidute ITALIA (63)
Raspunsuri - Pagina 12
katiapam spune:
Andreea-apropo de hainite
daca vrei sa le vopsesti poti incerca cu www.coloreria.it/prodotti/prodotti.html" target="_blank">coloreria italiana grey direct in masina de spalat
poti cmpara un plic de proba sa vezi cum ies,se adauga un kg de sare groasa parca la 5 kg de haine
am vazut cine a vopsit asa in masina de spalat si eu iesit bine
Mami de Giulia -20/06/07
neliaCris spune:
buna....ce va adus mosul?
Ieri a venit moasa lui Cris la mine sa imi spuna ca bebe ei sa intors cu capul in jos desi cu 1 sapt inainte ginecologul a asigurato ca nu e va mai putea intoarce si a programato pe data de 9 la cezariana...toata ziua a stat in spital de dimi cu cintractii la o ora,25 de minute...a venit acasa si mai pe seara ne-a invitat la ea ca e Nicoleta,i-am spus in gluma ne vedem deseara la spital mai bine ca tu stii ca eu nu beau cafea,nici bere...ca la fellu cum arata nu mai are mult...si ce ziceti...m-am dus la ea pe la 4 jumate sa vad ce face...si ea era cu bagajul in mana pleca la spital cu contractii din 5 in 5...la 6 si 25 sa nascut bebe,Eduard Nicholas,2900 gr...
de
Christian Ionut
katiapam spune:
Nelia-parca ai prevazut :))
sa fie sanatosi si felicitari
Doris-

fetelor abia astept sa fac bradutul,deja l-am pregatit si Giulia cum il vede bello pomu ![]()
saraca vb amestecat ca nu stie nici ea cum sa vb
afara cind vede lumini ne arata si zice bello mami,papi
e o dulce
daca mai aveti parola de album va incarc citeva pozici ![]()
neliaCris spune:
referitor la cumnatii mei,am zis sa fie totul bine,fara certuri,sa las de la mine...ca doar e casa mea,eu fac curat...problema e acum cand fac astia ponte,ca sunt amandoi acasa...inainte era numai unul
,astept ziua cand ma voi trezi de dimi si sa umblu in chilotei prin casa numai eu cu bebele meu..
Am vazut pozici cu mami de giulia,frumoase in parc,ce sa mai zic de kg,eu am 60,cam pe acolo,a avut si 57 candva in vara,dar diea ca sa o tii costa mult,numai iaurturi,piept de pui,fructe multe,bla bla.toate astea..
Cris e bine,acum are o perioada cand e bagat in seama mai mult deca trebuie,si e numai marait,plange,se intinde pe jos cand nu are cef de ceva,se urca pe scaune in picioare,toata lumea ii da ceea ce vrea,in afaar de mine logic,dar se vor termina toate astea si o sa il aduc iarasi pe calea cea buna...![]()

Doris,nastere super veloce si usoara,si sa fiti sanatosi toti impreuna,asteptam pozici

de
Christian Ionut
georgyiuly spune:
vrem si noi parola sa o vedem pe Giulia 

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
8 luni
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris buna....ce va adus mosul? Ieri a venit moasa lui Cris la mine sa imi spuna ca bebe ei sa intors cu capul in jos desi cu 1 sapt inainte ginecologul a asigurato ca nu e va mai putea intoarce si a programato pe data de 9 la cezariana...toata ziua a stat in spital de dimi cu cintractii la o ora,25 de minute...a venit acasa si mai pe seara ne-a invitat la ea ca e Nicoleta,i-am spus in gluma ne vedem deseara la spital mai bine ca tu stii ca eu nu beau cafea,nici bere...ca la fellu cum arata nu mai are mult...si ce ziceti...m-am dus la ea pe la 4 jumate sa vad ce face...si ea era cu bagajul in mana pleca la spital cu contractii din 5 in 5...la 6 si 25 sa nascut bebe,Eduard Nicholas,2900 gr... de Christian Ionut |
Felicitari proaspetei mamici! Sanatate multa lui bebe mic, sa creasca mare, fara colicei...si sa ape tzitzi multa!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)8 luni
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Andreea-apropo de hainite daca vrei sa le vopsesti poti incerca cu www.coloreria.it/prodotti/prodotti.html" target="_blank">coloreria italiana grey direct in masina de spalat poti cmpara un plic de proba sa vezi cum ies,se adauga un kg de sare groasa parca la 5 kg de haine am vazut cine a vopsit asa in masina de spalat si eu iesit bine Mami de Giulia -20/06/07 |
Buna ideea de a vopsi...am si eu o multime de hainute roz care le-as transforma in alastru la nevoie!!!

Georgiana
mami de
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui katiapam
Georgy-sa poarte sanatoasa bluzitele cum spuneam si noi tre' sa ne mutam numai ca sint f mari chiriile si aici noi dam 550 dar la cum sint mari.....dintr-un salar cu toate pe cap tot e mult Mami de Giulia -20/06/07 |
Ce scump e....si facturi si gradinita Giuliei....cred ca e destul de greu!
Asta e viata...muncesti sa platesti!De ce nu faceti mutuo, parca si pe noi ne bate gandul ca ne-am saturat de dat banii pe chirie, desi inca mai speram sa plecam in 2 ani in tara !Georgiana
mami de
Berarpiri spune:
ioana-imi place f. mult cum iti sta cu parul vopsit asa,mi se pare ca e alta nuanta fata de ultimele poze pe care le-am vazut...sau poate gresesc..oricum,si tu arati f. bine.Ai mai slabit?
F. scumpica Giulia,ma binedispune de fiecare data cand vad poze cu ea!
Vad esti hotarata tare pe decorat anul asta.Eu,sincer ma uit la bani,acum e o perioada mai naspa,sotiorul lucreaza mai putin,lumea nu il plateste la timp,si uite asa...
Noi am gacut aseara braduletul,f. incantata Ambra.Cand am stins instalatia,sa ne punem la somn,a intrebat ,,De ce?",vroia s-o lasam aprinsa.E tare figura,de cateva zile intreaba ,,De ce?" la orice nu-i convine,si ,,'Cos'e queta?" la orice vede.Ma zapaceste...imi vine s-o mananc toata.
georgiana-frumos parcul!Si aici,in spatele blocului am vazut ca au inceput sa construiasca unul...cine stie cand il termina...
neliacris-felicitari moasei lui Cris!Multa sanatate amandurora!
Deocamdata esti buna,si lasi de la tine,sper sa stie sa aprecieze cumnatii tai...sa nu ti se intample ca si mie,sa ajunga sa te intrebe ,,ce-ai facut tu pt. mine?",si multe altele...
Asa se intampla cand are prea multa atentie Cris,nu te mai poti intelege cu el...mai ales ca e si baietel,cu fetitele e mai usor umpic...
andreea
,
Ambra si
33+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''