Mamici si Gravidute ITALIA (63)
Raspunsuri - Pagina 13
katiapam spune:
Andreea-ma bucur ca iti plac pozele si ca te inveseleste fatuca Giuliei ![]()
sint pusa pe ornat dar tot ce am luat am gasit in oferte la preturi mici 2-3 euro costau maxim 5 ce am dat pe ala de agatat la perdea sau pe perete cu buon natale
in rest si eu ma uit la bani ca si noi mergem inainte cu un salar cu chirie,gradi,bolete,mincare,benzina si de toate ce mai....
tot ce cuprinde necesitatile intr-o casa
nu ma laud dar nici nu ma pling
le iau cum vin cit timp ma mai tin nervii si moralul
perdea am vazut cu 10 euro setul ca mai mult nu dau pe ele
si erau tare frumoase numai ca merg joi cu prietena mea dupa ce o las pe Giulia la gradi ca atunci e mercato
avem noroc ca sotul saracul are un salar bun ca altfel nu am face fata,si asa cu salar mare impartim peste tot sa ajunga
am dat fata la gradi sa imi pot cauta sa pot umbla si sper sa gasesc ca nu dau pe dinafara nici eu
asa e cu parul e mai blond
imi place mai mult asa ca arat mai ragazzina
,parul inchis ma imbatrineste pe mine...
de slabit am mai slabit putin,v-am spus mai demult chestia e sa nu pun inapoi si sa ma mentin
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
Andreea-parca vad ce scumpa e Ambra
ce reactie a avut?
si Giulia tot mai multe vorbeste,e tare scumpa
abia astept sa incep sa fac bradutul si casuta,macar atit sa fie atmosfera si frumos ca in rest nu ca facem ceva special
Georgy-daca ai sti de cind ne batem capul de un mutuo
numai ca iti trebuie 2 busta paga ca doar cu a sotului cine-i da? se acorda f greu mutuo.....
ala e visul meu de cind... si cu cit vad cum se schimba treburile pe aici si ce greu e cu lucrul ca nu gasesti nici la negru dapoi in regula cu atit visul meu de o casa a noastra se indeparteaza,e tot mai greu,iti dai seama ca prefer mutuo si casa mea decit chirie dar inca speram sa putem macar incerca ca de luat nu prea sint asa sigura ca am putea,ca am reusi...
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
neata
va las
de festa ![]()
sa petreceti frumos alaturi de cei dragi
vad ca m-ati lasat singura pe aici
aseara am primit vestea de la cumnata mea ca devin zia ![]()
Mami de Giulia -20/06/07
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam neata va las de festa sa petreceti frumos alaturi de cei dragi vad ca m-ati lasat singura pe aici aseara am primit vestea de la cumnata mea ca devin zia Mami de Giulia -20/06/07 |
Buna fetele!
Katia Multam de cafea...adevarul e ca inca nu am baut-o!
Multumesc pt parola, am vazut si eu fetele frumoase foc, e Giulia o scumpa dar nici mama nu e mai prejos!

Ma duc sa beau cafeaua ca functionez rau fara!
O zi frumoasa tututor!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)8 luni
Roxali spune:
Buna!
Fost harnicuta azi, daca tot stau acasa...pregatit pomul, baiatul s-a ocupat de presepe,tot pe sus il cataram
ca tare imi e ca il jupoaie picea
Katia aveam chef de sanius ca era gerulet si cam "mirosea" a iarna
Deci , sant bune toate decoderele...eu as avea de cumparat cel putin 3...vroiam sa-mi i-au un tvnou, dar am alte cheltuieli
Matusica sa fie intr-un ceas bun![]()
Anul asta am ramas in urma rau cu cadourile...ma gandeam ca ptr copii prietenilor , cei mai marisori le voi cumpara masina popcorn, ca jucarii cam toti au si nu le stiu gusturile
Picea e innebunita dupa passeggino si bucatarie(pe asta o am de a o prietena "mana a doua")
Cu baiatul scap repede un joc ptr Wii...haine are gramezi(mai multe decat mine
)si nici nu se omoara
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Katia sant sigura ca ve-ti reusi sa va luati o casuta, sper ca toata lumea sa treaca criza si se vor mai reglementa
Vreau si eu parola ca mi-am sters mes
poze
Roxali spune:
Katia creste tititza
...cred ca avem aceeasi culore la par si coafura e aproape la fel, colturile sant un pic mai lungi si a mai crescut un pic
Berarpiri cred ca toti o iau razna daca primesc multe atenti, fetite sau baieti...eu la capitolul fetite stau rau ce tare incapatanata, dura dura duracell![]()
poze
katiapam spune:
buon giorno
am vazut la fulgusori ca a nascut Doris
Mamica noastra curajoasa,Doris, a nascut in 7 decembrie dupa 12 ore de travaliu.Bebe Matteo are 3660gr si 52 cm.A fost o nastere grea ,bb a avut tripla circulara de cordon si a fost ajutat cu forcepsul.
Bine ai venit pe lume bb scump si mamica refacere rapida!
asteptam sa ne povestesti si poze of course 
p.s-ma bucur ca v-au placut pozele,cind mai am pozici noi mai pun
Mami de Giulia -20/06/07
daraban spune:
buna dimineata fetelor
Demult n-am mai scris,dar sunt f ocupata in ultimul timp.
Ne-am mutat cu farmacia in alt spatiu mai mare si am avut multa treaba,de aranjat totul.
Acum e super,o farmacie ca si cele din Italia,f moderna.
Patroana farmaciei e in concediu de maternitate si ma ocup eu de treburile ei si de aceea sunt f ocupata si nu mai reusesc sa intru pe net de la farmacie.
De acasa nu pot intra deloc,prefer sa stau cu Delia,sa ne jucam,sa ne plimbam.
Delia e f dulce si mult laudata de doamnele educatoare de la gradinita.
Danseaza si canta toata ziua.
V-am pupat!!!!
slimatei spune:
buna seara!
iote-ma revenita..![]()
per prima cosa vi dico ca n-am citit nimic din urma..abia am deschis computerul...dar ma apuc imediat...
inainte de toate as vrea sa va spun (motivez)un pic absenta
per prima vazand ca devenisem foarte dependenta de net...am vrut sa ma pedepsesc intr-un fel ca si asa era singura chestie care ma apaga in alt fel...as fi vrut sa vad cat rezist dependentei mele..si cum destinul a tinut cu mine..per prima, la vreo sapt mi s-a stricat comp...am crezut ca imi pierdusem toata "averea"
datele mele importante din el... ma gandeam ca s-o fi dus hardul... doctor computer mi-a spus ca prima impresie ca putea fi maledetii de virusii.."-oh,no un altra volta!" ce antivirus as putea sa-mi mai inventez acum?..se vede ca comp soatei e prea vechi sa mai reziste noii generatii..asa ca pana la urma mi l-a facut cu doar o simpla explicatie..probleme cu un software ...ce si cum ce mai conteaza acum important e ca l-a facut....nu se stie cat va mai dura si de data asta... tb sa salvez in timpul cel mai scurt ce am prin el..
si cum nu bastava ...pt ca nu am avut grija sa platesc boleta de tel...vb vine..n-am avut altceva la timp
cand am dat sa ma colegez..iote na..ca n-ai platit..banditii n-au asteptat nici 2 sapt ca sa-mi-l taie ..acum am zis hai sa mai incerc poate mi-au dat drumul..si iote ca am reusit...
ma bucur sa va scriu din nou si abia astept sa va citesc din urma...
o seara placuta !
[i]"Fiecare om isi are patimile lui care-i roade inima,asa cum fiecare fruct isi are virmele sau " Al. Dumas- Contele de Monte Cristo[/i]
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun