Mamici si Gravidute ITALIA (63)
Raspunsuri - Pagina 11
tatto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Fetelor vin si eu cu noutati, am fost la control la spital, colul tot scurtat la 50% dar a inceput sa se deschida un pic, a reusit sa bage varful degetului. Mi-a facut un control mai invaziv, am avut si un pic de pierderi de sange si maine la 7,45 dimineata ma prezint ptr. internare. Maine din 6 in 6 ore o sa-mi puna gel ca sa-mi provoace nasterea. Deci cu Dumnezeu inainte. Va pup si ne mai auzim cand am sa vin acasa cu BB Matteo. Doris 41 + 2 zile Matteo ......![]() poze |
Doris iti urez NASTERE USOARA.

ALESSIA 1/08/2007
http://en.fotoalbum.eu/tatto
katiapam spune:
salutare
pe fuga am intrat sa-i urez nastere usoara lui Doris
ai incredere,o sa fie bine
in curind iti vei cunoaste puiutul si vei descoperi o invazie de sentimente come non hai mai provato prima
va pup gagici,pe maine
Mami de Giulia -20/06/07
Berarpiri spune:
'Neatza!
Cine vine la 

?
Azi sunt matinala,m-a trezit Ambra la 7.15,a trecut-o pipi,si n-am mai putut dormi.Ea a adormit iar,parca vad ca de abia o s-o trezesc la 10...
De cateva sapt. nu mai face pipi nici noaptea pe ea,eu ii pun oricum pampers,dar se trezeste cand o scapa.
Ieri noapte a mai iesit un coltisor din maselutza,de la 4.30 s-a tot trezit de nu stiu cate ori.
georgiana-bucura-te ca ii ies asa usor dintisorii,Ambra plangea,saracutza...ti se rupea sufletul daca o vedeai,si i-au iesit si mai greu dintisorii.
doris-nastere usoara!
Ma apuc sa calc haine daca tot sunt treaza,macar fac ceva util...
O zi buna!!!
andreea
,
Ambra si
33+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
georgyiuly spune:
Multumim pentru cafeluta!
Ai fata mare Andreea!Ce e aia pipi in pampers
!Bravo ei!
Si apropo de pampars ...cam la ce varsta se incearca punerea la olita?Voi cum procedati?Stiu ca fiecare copil are timpul si ritmul lui dar nu mi-ar strica cateva lucruri de stiu?
In sfarsit au deschis si la noi in oras parculetul cel nou...ca de un an il tot renovau!Uitati aici rezultatul!
:
Giulia in parc
da semne Giulia de trezire
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
8 luni
katiapam spune:
salutare si de la noi
maine e festa si o petrecem in familie ![]()
sotul e acasa si piti la fel ![]()
weekendul a trecut bine,simbata seara am fost invitati la cina si ieri am avut musafiri,am fost la plimbare si cam atit
azi a decurs bine,piti a fost cuminte dar de plins tot a plins ca a dus-o tati si nu e invatata cu el si plus ca a fost simbata duminica acasa maine e festa iar acasa si uite asa plingacila lui mami
cite o zi plinge pe cind merge zi de zi se invata si nu mai plinge apoi vine pauza si trecem din nou la smiorcaieli
mai citesc ce ati scris ca ati fost harnicute
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
| citat din mesajul lui neliaCris buna... Ce fete vorbarete... Scuze ca intru mai rarut dar sunt full option eu..am in casa pe sotul meu,si pe cei doi frati ai lui...deci o familie intreaga...si fac cate 2 ciorbe,felul doi cate un oloi....spal chiuvetA plina de vase,intind dublu haine...deh...ce sa fac si eu...ca prea ma plictiseam in ro...acum imi beau cafeaua de dimi...citesc din urma si revin.. de Christian Ionut |
Nelia-fa-ti timp si de noi
nu te invata sa tragi chiulul si tu
clar le convine sa vina la toate gata
cui nu-i convine......mai menajeaza-te un pic ca doar ai destule tu cu Cris plus familia ta
poate te superi ca ne bagam nasul dar chiar nu vad de ce tre' sa faci pe serva.....ma rog tu sti cel mai bine cum v-ati inteles
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
Katia lasa ca la primavara se dezvata ea...in aceeasi situatie e si pitica mea. ce decoder ai cumparat?sant cam toate ok? |
Roxali-asa tu si Stefy nu aveti chef
si ea a disprut de ceva vreme....
nu stiu la ce te referi ca se dezvata la primavara....de scutec zici?
decoder am luat in bucatarie unu mic si simplu sincer cel mai ieftin la 25 de euro,e bun si nu aveam chef de dat mai mult pe un simplu decoder,de gaseam mai ieftin il luam
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Katia sunti mari chiriile aici si noi cu un salariu ...nu e tocmai paradisul pe pamant chiar daca sotul meu face multe, multe ore suplimentare! Un monolocal e in jur de 450-500, unul mai decent fara umiditate!Bilocalul de la 500 in sus! Oricum e mult pentru buzunarele noastre...sa vedem pt ca trebuie sa ne mutam ca la noi este foarte mic si iarna umiditatea e mare si pereti se fac fleasca.Asa ca pt sanatatea fetei si a noastra ne vom muta...nu stiu cand.Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)8 luni |
Georgy-sa poarte sanatoasa bluzitele
cum spuneam si noi tre' sa ne mutam numai ca sint f mari chiriile si aici
noi dam 550 dar la cum sint mari.....dintr-un salar cu toate pe cap tot e mult
Mami de Giulia -20/06/07
katiapam spune:
Andreea-multumim de cafea
ce harnicuta esti,multe ai de facutspor la cusut sa termini in timp
felicitari pt maseluta si surpriza,mititica cred ca sufera mult
bradutul nu l-am facut,week urmator ca am vazut o perdea
ce mi-a placut care vreau sa o cumpar si sa o pun apoi sa fac bradutul
Georgy-ce bine ca nu aveti probleme cu iesitul dintilor
am vazut o gogosita scumpa tare si caciulita frmoasa cu canacei
si o mamica care arata super fain
Mami de Giulia -20/06/07

Matteo ......
de
Un monolocal e in jur de 450-500, unul mai decent fara umiditate!Bilocalul de la 500 in sus! Oricum e mult pentru buzunarele noastre...sa vedem pt ca trebuie sa ne mutam ca la noi este foarte mic si iarna umiditatea e mare si pereti se fac fleasca.Asa ca pt sanatatea fetei si a noastra ne vom muta...nu stiu cand.