Mamici si Gravidute ITALIA (63)
Raspunsuri - Pagina 10
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!!
Deci am fost in oras si am luat lucrusoare frumoase pt bebe Alessia ca maine ma duc sa o vad.Dar pot eu intra in magazine fara sa i-au si fetei mele ceva
, asa ca i-am mai luat 2 bluzite ca erau ieftine pt la primavara!!!Ii mai luasem 2 marti!
Katia sunti mari chiriile aici si noi cu un salariu ...nu e tocmai paradisul pe pamant chiar daca sotul meu face multe, multe ore suplimentare!
Un monolocal e in jur de 450-500, unul mai decent fara umiditate!Bilocalul de la 500 in sus! Oricum e mult pentru buzunarele noastre...sa vedem pt ca trebuie sa ne mutam ca la noi este foarte mic si iarna umiditatea e mare si pereti se fac fleasca.Asa ca pt sanatatea fetei si a noastra ne vom muta...nu stiu cand.
Roxali..noi avem un decoder normal, cumparat din Euronics!Ce mi-ar prinde si mie bine niste sala pe la burta....azi am avut un soc ca mi s-a parut ca mi-au aparut vergeturi pe langa buric( era dunga de la dresuri) si ma gandeam daca e posibil sa apara asa deodata!

Si apropo de burta pot spune ca am reusit "performanta" de a slabi putin sub 50 kg.Si asa ce am slabit ca ca toata partea din fata(
(cand sunt golite) si burta) au cedat fortei de gravitatie ![]()
...si mai am si un kil de piele care nu stiu cand se mai retrage!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
8 luni
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris buna... Ce fete vorbarete... Scuze ca intru mai rarut dar sunt full option eu..am in casa pe sotul meu,si pe cei doi frati ai lui...deci o familie intreaga...si fac cate 2 ciorbe,felul doi cate un oloi....spal chiuvetA plina de vase,intind dublu haine...deh...ce sa fac si eu...ca prea ma plictiseam in ro...acum imi beau cafeaua de dimi...citesc din urma si revin.. de Christian Ionut |
Scuza-ma ca te intreb dar fratii sotului tau nu sunt destul de mari incat sa-si spele vasele si rufele singuri??? Ai si tu copil, care cred ca te tine destul de ocupata!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)8 luni
Berarpiri spune:
Scuzati ca intru mai rar,pur si simplu nu imi ajunge timpul,adevarul e ca trag f. tare de mine sa-i gat pernita la Ambra.Pana acum am facut 4 personaje...dar mai am 8
...si mai e asa de putin pana la Craciun...
Maine mergem sa cumparam un dulap,sa pun hainitele lui Ambra,si asa imi ramane dulapiorul pt. Giorgio.Deci,sapt. viitoare incep sa pregatesc hainitele pt. Giorgio.Mi-au ramas de la Ambra,cateva sunt culori care merg si la baietel,restul le vopsesc...mi-a zis o prietena ca este vopsea in mag,si ca nu e daunatoare...tre' sa ma duc sa vad sapt. viitoare.
Ambra e bine,i-a trecut tusea dupa tratamentul cu antibiotic,asa ca trebuia sa urmeze altceva...toata sapt. s-a trezit de vreo 2 ori/noapte,ii iese o maseluta.Nu intelegeam dc se trezezste noaptea,pana intr-o dim. cand mi-a zis ca ,, am os" in guritza,si cand m-am uitat am vazut ca era iesit un coltisor mic din maseluta.Dar vreau sa zic ca nu se compara cym se comporta...nu plange deloc,e diferenta f. mare,fata de cand i-au iesit ceilalti dintisori.

Acuma seara ne-a facut o surpriza f. frumoasa (de Mos Niculae
).A facut kk singura...saracutza,si ei i se parea o minune,dupa ce a facut l-a luat pe tati de mana si a zis ,,cut kk siga ;pacio bedeie" si l-a dus in baie sa-i arate...
Citesc din urma si revin...
andreea
,
Ambra si
33+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam hi am scris deja un mesaj pe cind sa-l termin s-a dus.... reiau Andreea-ma bucur de vestile bune de la eco poate nasti mai repede,dar asa sa zicem cu o sapt doua nu mai mult sa creasca bine Giorgio cum a reactionat Ambra la eco? cred ca abia astepti sa il vezi...... ![]() deja s-a pozitionatnu cred ca se mai intoarce Ambra cum mai e cu tusea? daca acum nu prea ai timp dupa ce nasti nici atit |
Asa m-am gandit si eu,sa nasc cu o sapt. mai repede,asa as fi acasa de ziua mea,cu Giorgio in brate
Ambra era cam agitata,ca am astepta o jum ora-o ora pana am intrat,si vroia acasa.O scapa pipi,si credea ca poate tine pana acasa,dar pe masina cand ne intorceam,nu a mai rezistat...asa ca a facut pipip,pt. prima data in parcare...bine ca nu a facut pe ea...
Da,de abia astept sa il vad,am momente cand nu mai am rabdare,dar si momente in care nu vreau sa treaca timpul...incepe sa-mi fie frica,ca poate nu o sa ajunga sora mea,si o sa nasc singura...hormonii astia
...acum e bine cu mine,dupa umpic de timp sunt nervoasa...si uite asa...Dupa ce nasc n-o sa fac nimic,o sa dorm,si-o sa ma ocup de Ambra si de Giorgio...si atat.La prima nastere am gresit,ca vroiam sa fac si treburile in casa,si eram obosita,nervoasa,agitata...acum nu mai vreau sa fiu asa...vreau sa fiu linistita,sa ma bucur de momentele care vor urma.
andreea
,
Ambra si
33+cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
nafi-casa de piatra!
Tot asa si eu,nu gaseam un nume de baietel care sa ma convinga.Oricum era randul sotiorului sa aleaga,asa ca acum m-am obisnuit cu numele Giorgi,chiar daca la inceput nu mi se parea potrivit pt. bb.
georgiana-e frumos costumasul!O sa-l folosesti,stai linistita.Aici s-a facut f. frig,de cateva zile.
Am intrebat-o pe doctoritza daca s-ar putea sa nasc mai repede,si a zis ca nu se stie...
doris-sper sa vina bb mai repede,si sa nu-ti provoace doctorii nasterea.
bionda-ma bucur ca ati gasit casa cum va doreati!
Asa e la inceput,cand invata sa umble...tre' sa ai mare grija sa nu cada,ca altfel se blocheaza de frica.Incepe distractia si pt. tine...sa vezi cand incepe sa umble ,ca nu mai poti face nimic,tre' sa stai doar dupa el,sa vezi ce face...
andreea
,
Ambra si
33+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
neliacris-te cred ca ai multe de facut intr-o zi...Cris ce mai face?
Eu nu am platit mult pt. fiocco,si cu cele care mi-au ramas ii fac la Ambra pernita...asa ca am iesit bine.
roxali-multumesc pt. urari!
Tu cum mai esti?Sonia?I-a trecut tusea?Ziceai ca i-a facut bine tratamentul omeopatic...
ioana-ma bucur ca s-a obisnuit Giulia la gradinita!ce scumpa e...iti cere sa mearga la bimbi...
Imi pare rau ca nu gasesti de lucru,asa eram si eu inainte sa raman gravida cu Ambra,am lasat cv-ul peste TOT,si nimic...adica mi-a picat sa lucrez casiera intr-o sala de jocuri,doar ca am lucrat la negru...si tot acolo sunt acum,tre' s-o iau de la capat,cand o sa caut iar de lucru...
Noi nu facem nimic deosebit weekend-ul asta...poate maine facem bradul,sa vedem.Voi l-ati facut?
Noapte buna!!!
andreea
,
Ambra si
33+
;
Roxali spune:
La multi ani tuturor celor care sarbatoresc ziua numelui!
Un frig si pe la noi , tare am chef de un sanius...
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Doris azi nu a aparut...oare??
Georgy esti o slabanoaga , nu te mai omora ca ai sa mai dai...binenteles ca vergeturile nu apar deodata.
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
georgyiuly spune:
Doris...cum te simti??? Bag o agitata
poate, poate...!
La Multi Ani sarbatoritilor, tuturor sf. Nicolae - Nicoleta!
La noi treaba cu dintii merge tare repede...ne-a spart gingia la al 6 lea dintisor, 10 minute de plansete in brate la mama aseara e la 11 si un somn pana la 8 azi dimineata, masa la tzitzi si alt somn pana la 10.45!Asa ies dintii la noi
!In 4 saptamani au iesit 4 dintisori!
Cred ca am omis sa va spun ca luna trecuta mi-a venit ciclul de 1 si luna asta inca nu a venit?!
Cine stie, poate ii trebuie timp sa se regleze dupa o asa lipsa mare! Sau poate.....vine barza?
parca cam repede, sa mai astepte vreo 6 luni( conform planului...ca tiganul
)!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
8 luni
DORIS_71 spune:
Fetelor vin si eu cu noutati, am fost la control la spital, colul tot scurtat la 50% dar a inceput sa se deschida un pic, a reusit sa bage varful degetului. Mi-a facut un control mai invaziv, am avut si un pic de pierderi de sange si maine la 7,45 dimineata ma prezint ptr. internare. Maine din 6 in 6 ore o sa-mi puna gel ca sa-mi provoace nasterea. Deci cu Dumnezeu inainte. Va pup si ne mai auzim cand am sa vin acasa cu BB Matteo.
Doris
41 + 2 zile
Matteo ......
poze

de