Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

ange, laura, oana, abe, multumesc mult pentru raspunsuri! ma asteptam sa fie mai multe...
abe, sa-mi zici daca merge metoda! la noi nu e chiar asa, ei mai vor sa pape, dar vor si joaca in acelasi timp, dupa ce au mancat jumatate din portie... adica deschid gura si papa, refuzul, cand vine, e clar, nu mai trece nimic de 'portile de fier', si atunci nu insist. incerc de azi un nou program de mese, sa le mai maresc intervalul dintre ele, din 5 mese, facem 4 mese si sper sa fie mai bine. masa de dimineata a mers snur azi.
sa nu uit, ai o fetita superba!!!

babymom, uff, ce intamplare! sper din suflet sa nu se complice treaba si sa vezi curand un scaun cu bila.

nikolici, si daca ar fi gemeni, tot te-ai descurca! eu am o vorba: DD ii da omului exact cat poate duce, asa ca... succes, orice decizie ai lua!

anca, un gand bun pentru nepotica ta! tine-ne la curent!

ada, sper din suflet sa fie bine ptr mama ta si sa poata obtine medicamentul. nu-ti face griji in privinta punctiei, o sa fie dureros si putin greu cateva saptamani dupa, dar trece, ficatul se reface... important e sa primeasca medicamentul, ca sa invinga boala. sanatate!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, imi pare rau pentru mama ta si imi pare rau si pentru 'diplomatia' dr respectiv de la Fundeni.
Dar am avut-o pe mama exemplu care daca nu a speriat-o cineva si a luat-o urat cam cum a fost luata mama ta, nu a inteles ca lucrurile stateau intr-adevar rau si a tot amanat chestii care s-au agravat.

Mai am si exemplul meu care nu m-am operat ani buni de un chist pe un ovar, il urmaream doar (tot la sfatul unui medic) si a crescut muuuult intre doua controale.Daca nu ma speria dr cu 'eu nu garantez ca nu plecati de la mine, va suiti in tramvai, se torsioneaza si faceti hemoragie masiva si dupa aia Dumnezeu cu mila' nu ma operam pe ideea ca lasa ca e bine.
Asa ca pentru unii pacienti cred ca abordarea asta urata si directa da rezultate mai bune decat luatul cu frumosul....

Laura,dr nu zice nimic de migrenele asta urate?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ada, multa sanatate mamei tale

Ramo, e super dulce Anda

Andy, Quarelin iau si eu la greu, in 2 zile am luat 3 pastile . Si mie numai de la Quarelin imi trece cat de cat durerea.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babymom, se pare ca stepul e in mare voga. Ai vazut ce haiosi sint?
Am avut si eu o mare surpriza ieri, cind eram in parc. Se auzea melodia aceea a lui Beyonce pe care danseaza si bebelusul acela din clipul de pe Youtube si Ania a inceput sa danseze in carut, si nu se mai oprea.

Cit despre cealalta poveste a ta, cea trista, hai sa va povestesc si eu ceva, ca ma apasa de ceva timp chestia asta si chiar simt nevoia sa ma descarc aici.
Am fost saptamina trecuta la o prietena buna de-a mea, care are doua fetite. Celei mai mici ii sint nasa. Sotul ei lucreaza in strainatate, dar vine destul de des in tara. Si, cumva printre altele, mai mult ca raspuns la intrebarea noastra "cum merge relatia voastra asa, la distanta?", ne spus ca s-au despartit si ca ea vrea sa divorteze. Eu am ramas traznita, pentru ca sotul ei este un om fantastic, care, printre altele, compenseaza cu brio lipsurile ei de femeie si de mama. Adica, cind sint impreuna, el gateste, el spala, el se joaca cu fetele, etc.
Si, dintr-una in alta, am aflat ca motivul real al despartirii este ca ea are pe cineva. El habar n-are, lui ii spune ca nu mai merge relatia, ca au devenit straini, ca s-a plictisit.
Mi-e imposibil sa redau in cuvinte ce a spus ea si ce e in capul ei, pentru ca mi-e imposibil sa pricep. E constienta ca e o pasiune de moment, ca nu va dura, dar nici nu vrea sa dureze. E "nu mai crede in casnicie", vrea libertate, fiecare la casa lui, cit o tine. Apoi, altul.
Desi sustine contrariul, i se rupe total de ce se va intimpla cu fetele. I se pare ca n-au de ce sa sufere daca tatal lor nu va mai fi o prezenta constanta in viata lor. E de parere ca "traim intr-o lume moderna, casatoria nu mai inseamna nimic." I se pare ca, daca ei i-a fost bine cu un tata plecat 75% din timp de acasa (marinar), o sa le fie bine si lor.
Repet, tatal lor lucreaza in strainatate dar vine des, sa nu va imaginati ca e absent. Cheltuie o gramada de bani pe bilete de avion ca sa vina in weekend sau ca sa le ia pe fete acolo.
Pentru ca m-am speriat foarte tare cind am auzit ce se pregateste sa faca, am sunat-o pe mama ei. Nu i-am spus decit ca am fost la prietena mea si ca sint oarecum ingrijorata, si a fost destul sa-si dea drumul. Mi-a spus ca i-a luat Dumnezeu mintile, ca e cu tipul respectiv deja de 7 luni si ca, in vacanta petrecuta cu mama ei si cu fetele, la mare, ea a fost incontinuu cu el. Ca se afiseaza cu el peste tot (ea fiind o persoana oarecum publica). Ca se intimpla de multe ori sa vina acasa la fi-sa si sa gaseasca frigiderul gol. Ca a venit o data si ea, prietena mea, era la calculator, iar fetele (<2, <4 ani) erau singure in cada, facind sarituri in apa de pe marginea cazii. Ma rog, n-are rost sa va mai insir, ca va socati definitiv.
Eu sint realmente bulversata, doua nopti n-am reusit sa dorm din cauza asta. N-am facut niciodata asa ceva in viata mea (sa sun mama unui prieten ca sa vorbesc despre acesta) dar de data asta chiar n-am putut sa stau. Si acum ma intreb sincer daca fetelor nu le-ar fi mai bine cu tatal si daca n-ar trebui sa fac ceva in acest sens.
Prin faptul ca ne-a spus, in conditiile in care el nu stie, simt ca mi-a pus in spate o responsabilitate, si efectiv nu stiu cum s-o duc.

Voi ce ati face daca ati fi in locul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica m-a impresionat povestea.Da, ai acum o povara de dus!!!De facut ce poti face???Presupun ca ai discutat cu ea, poate ai sfatuit-o intelept, dar in rest, totul sta in ea....in felul ei de a fi sau a gandi.Nasoala treaba, rau.Din pacate eu si sora mea am trecut prin asta.S-a ajuns la divort...iar noi cu mama noastra nu discutam, nici nu stie ca am copil.Na ca mi-am zis si eu oful.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nausica, spre binele fetelor, eu i-as spune sotului, chiar daca asta inseamna ca intre tine si prietena ta, nu va mai fi nimic. sau macar as face intr-un fel ca sa afle, nu stiu daca esti tu cea mai in masura sa-i spui, sa faci ordine in viata lor, chiar daca rezultatul e unul bun, cel putin pentru fete. poti si sa incerci sa-i bagi mintile in cap prietenei tale, dar din cate spui, nu vei reusi...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Scuzati-ne ca dam buzna dar....ne dati si noua un vot?Va rugaaaammmmm si va pupaaammmmm http://luanababymall.ro/concurs/ e al treilea Rares se numeste si are si o ratusca mumoasaMultumiiiimmmmm.Voi sunteti mari noi suntem mici...ajutati-ne va rog sa "crestem" si noi

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

PIOLICA CE PUII MEI CAUTI AICI, ACUM, LA ACEASTA ORA???

Ma gandesc puternic la o "odisee noua"

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

asta a fost ca tigara de dupa...

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nausica, inainte de a il avea pe David poate as fi zis ca nu e cazul sa te bagi...dar acum ca il am si ca imi dau seama ce inseamna cineva iubitor sa aiba grija de un copil, si pentru ca sunt si copii la mijloc eu cred ca cel mai bine este daca poti face cumva sa afle sotul.
Adica acum este vorba despre relatia cu prietena ta (cu care se pare ca oricum nu esti de acord ca principii de viata si deci nu stiu cat va mai puteti intelege altfel) versus binele unor copii...
Pe de alta parte am mai auzit de cazuri in care cineva sa se implice si sa anunte partea 'vatamata',cei doi sa se impace si persoana non grata sa fie tot cea care a 'denuntat'.Dar pana la urma 'denuntatorul' a fost macar cu constiinta impacata.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nausica, consternanta istoria asta
Din pacate, parerea mea este ca tu nu poti face nimic mai mult decat sa vorbesti cu ea, sa ii spui parerea ta sincera, deschisa si completa, sa iti exprimi compasiunea si ingrijorarea pentru fete asa, ca de la mama la mama. Eu cred ca daca ii vei spune sotului, nu vei face decat sa agravezi problema, este strict responsabilitatea lor. Probabil nu va mai dura mult pana va simti el insusi. Intre timp, poate e posibil ca idila aceasta sa se consume si sa renunte la ea si sa vada cu alti ochi viata de familie ..
Perspectivele sunt diferite, dureros de diferite privite dinauntru si din afara .. si, in aceasta faza, aproape imposibil de conciliat.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput