Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Am vorbit cu Moni si ne vedem la 11.15 in parc in Titanii. Cine poate ajunge sa dea un tel
Babytza si puiiValentina David
abe spune:
buna dimineata,
babymom groaznica intamplare, sper sa iasa bila si sa fie totul bine!
si eu traiesc in bula roz, sper sa nu ajunga lumea asta atat de nebuna incat sa fiu nevoita sa o invat pe maria cum sa-ti snopeasca prietenii in bataie ca sa se faca auzita
nocom, iti dam noi niste bucle (ca tocmai le-am taiat) da ne dai si tu un pic de pofta de mancare?
nikolici, nici bretonul nostru nu-i drept, iar acum doua zile i-am tuns si buclele de zici ca-i tunsa cu castronul. data viitoare cred ca ma indur si o duc la coafor
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Noi de saptamana trecuta avem un bretonel facut rapid la baitza, bineinteles ca nu e drept neam. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Idem
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
gaia.nevia spune:
Lavinia,
si eu am inghitit pana in doi ani tot felul de obiecte interesante (monede, bile de fier) - mama sustine ca le-am depus pe toate la olita...
cu mama treaba e incurcata rau. Are, de mai multi ani (de la histerectomie 92) o hepatita C, pe care nu a descoperit-o decat de cativa ani. Stia ca trebuie sa mearga la doctor, n-a mers, ba ocupata cu mama ei care a murit in 2005, apoi cu Teo mic (eu intorcandu-ma la munca repede), apoi cu tata care a tras-o din greu cateva luni pana a murit in decembrie 2007... ma rog mama nu a avut timp de ea deloc.
Cand s-a internat in vara lui 2008 pentru analize si controale... a descoperit ca are cancer... la colon!
Mi-a spus ca se astepta... avand in vedere ca bunicul a avut aceeasi problema, descoperita prea tarziu.
Ficatul a cazut pe planul doi, s-a apucat sa se opereze de colon... operatie din fericire reusita, multumim lui Dumnezeu.
De cateva luni alearga sa gaseasca un medic bun care sa se mai ocupe de ea... in sfarsit a gasit un profesor la Fundeni... care, direct fara menajamente i-a spus ceva de genul... "doamna... sunteti in ultimul hal..." - nu tocmai ce vrea sa auda un bolnav... care mai spera.
S-a internat pentru analize, o punctie, si spera sa primeasca interferon, desi varsta ei... cica e la limita pentru a mai avea dreptul la un tratament!!!
In ce priveste legea cu reangajarea celor care revin din CIC - pe bune, aveti date? aveti ceva scris, s-a publicat ceva??!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Idem |
Vaaai! Cat e de scumpa Anda!!!!
VREAU FETITA!!! Laura, cand mi-o "imprumuti" pe Alexia?
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
babymom75 spune:
Ada, sper sa se finalizeze si la noi "pe cale naturala". Vad ca-i bine dispus, asa ca... nu-mi fac (inca) probleme.
Imi pare rau de mama ta . Nasol de tot cu hep. C... Sper sa fie acceptata pt. terapia cu Interferon. Sanatate multa si Doamne-ajuta!
nikolici spune:
ada am vorbit cu tipa care mi-a spus de noua lege, lucreaza in HR, a zis ca-mi trimite legea azi, daca nu uita.Si o dau pe post aici imediat cum vine.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Neata si de la noi!!
O noapte mai buna pt noi adica nu a mai tusit deloc noaptea doar dimineata la trezire vreo 5 minutecred ca se aduna secretiile peste noapte acolo.
Babymom nasoala intamplarea cu biluta inghitita.Si mie mie tare frica sa nu inghita Andrei ceva ca tot duce la gurita si e pasionat de monezi metalice.In ce priveste cealalta intamplare sincer nu am cuvinte mai ales ca e vb de un parinte intelectual.
Laura nasol cu durerile de cap.Si eu am destul de dese de cand am nascut nu stiu daca are vreo legatura.
Ange spor la marit casa si la bb 2 daca va doriti.
Lala poate isi face efectul noul tratament.
Anca ma rog pentru nepotica ta sa fie bine
Cristina imi pare rau ca tuseste Raducu mai rau.Noi luam un sirop naturist Plantusin , medicul i-a prescris si Humex sirop dar deocamdata i-am dat doar Plantusinu si e mai bine.Mai exista si prospan care e destul de bun.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada nasol cu mama ta.Stiu ca interferonu e scump daca nu primesti compensat de la stat e greu sa faci fata.Ma rog pentru mama ta sa fie bine.
Babytza ce bine ca papa puiul mai bine.Vitaminele si-au facut efectu?Ce a luat el Sanasol??
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Dragos danseaza step de ieri, exact ca Cipanu'! Nu stiu de unde i-a venit ideea, de unde s-a inspirat, ca pe Ania n-a vazut-o. E haios rau! A inceput cand era cu picioarele goale pe gresie, dar in scurt timp si-a dat seama ca e muuult mai intersant incaltat .