Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 7
baby_boy spune:
Neata
Noi am avut o noapte grea...dupa muci..a venit tusea...la greu..offf...i-am dat stodal de 2 ori..dar parca e frectie la picior de lemn..ziua n-are nimic..dar noapteaaaaaaa
Ce as putea sa-i mai dau de tuse...uff..asta ne lipsea.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
Neata,
Dau si eu muuulta si pentru doritoare !!!
Anca Doamne, ii tin pumnii si eu nepotelei tale sa treaca cu bine peste aceasta incercare
babymom ma bagi in sperieti. Si noi suntem cu ochii in 4 la bilele de la geomag cu care Daria este mai mereu in mana si in gura.... Intr-o zi Daria a inceput sa urle fara nici un motiv, urla si se tavalea pe jos, se vedea clar ca ceva o doare, nu stiam ce are, vazusem clar ca nus e lovise dar totusi se chinuia de durere.. Am dezbracat-o sa vad daca are ceva pe ea, daca a muscat-o ceva si am gasit sub body 2 magnetid e la geomag care se lipisera cu o bucata de piele de-a Dariei intre ei!! Groaznic!! o durea ff rau si a ramas ceva vreme rosie acolo...Offff, asa e cu fratii mai mari, au mute jucarii interzise bebilor! Dar ce sa fac, nu pot sa-i interzic lui matei TOATE jucariile, trebuie doar sa stau cu ochii pe ei NON STOP!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala77 Ea tot mi-a luat ca cica daca n-au murit pana acum 2 sapt, n-or muri nici de acum incolo. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
Are dreptate intr-un fel dar probabil au primit reclamatii cu efecte adverse. Ce pacat ca testele astea se fac direct pe copii
ah ma bruiaza anda ca as scrie mai mult
buna dimineata!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
andy.p spune:
Buna dimineata...am avut o noapte plina de fataieli si maraieli,cred ca iese maseaua no.2
Am deschis laptop-ul si m-a lovit imaginea pusa de soatza pe desktop:ceva gen laguna albastra,acum stau si ma ma visez pe plaja ,la soare ,in liniste.
Cristina multa sanatate lu'Raducu...stodal-ul merge destul de bine la orice tip de tuse.
Nikolici ce-ai visat boy or girl??Sau amandoi?
Lavinia off in ce lume cresc copii nostri..nu fi suparat ca n-ai fetitza,ti-o mai pasez eu pe Alexia daca vrei
Lala multa sanatate fetelor
Oana da,ma loveste asa dupa masa,atunci e bine ca iau quarelin si chiar ma ajuta,cand ma loveste seara e urat ca ma bag direct in pat,nu pot nici sa gandesc de multe ori...n-am avut dureri de cap de nush cand,da vad ca in ultimul timp sunt prietenele mele,nu vor sa ma lase neamCum e la job??V-ati apucat de proiect bb2?Ca vada ca e la moda si poate apucu aceeasi odisee cu fetele
Anca d-ne ajuta sa fie bine micutza
Ange si succes la bb2
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
laura tu faci misto de mine???Nu auzi ca mi-am visat neputintza?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
citat din mesajul lui Nerantula Sunt sigura ca va veni bb2 atunci cand toti vom fi pregatiti ... Inclusiv Gruia, care de cateva zile iar e pe alaptat exclusiv aproape (motiv care a dat nuanta trista a mesajului anterior ) Gruia, farama de steluta |
Ei las' ca din punctul asta de vedere suntem in aceeasi oala. Partea frumoasa e ca acceptta s-o alaptez si in alte locuri decat in pat fara sa mai fie distrasa de lumea exterioara. A doua parte buna e ca accepta borsul, a mancat chiar un castron acum doua zile (era celf acut de soacra-mea si era intr-adevar delicios si... ultimul castron, care era pentru mine!
In cazul Andei maselele sunt de vina ca nu suge.
Abe nu gresesti, eu folosesc strategia asta de cand mananca fi-mea si a crescut frumos si asa. Mai urat e ca trebuie sa insist la prima lingurita; dupa ce gusta ii place mancarea (sau nu) dar il are pe NU in brate. De multe ori nici nu prea vorbim la masa dar nu ii dau sa manance neaparat in scaunul ei. Am si mers dupa ea, a manat in pat, pe canapea, in bratele mele la masa ciorbarind castronul meu...
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
babytza spune:
Neata mamici
Multam de cafea fetelor o savurez din plin
ratonel e fara calculator.....
La noi e a doua noapte in care piciul nu cere bibe la 1 Papa doar la 5 apoi nani pana la 7 Ieri a papat tare bine toata ziua, azi avem in meniu dovlecei si ardei umpluti cu carnita de vita. Sper sa pape si azi cum a papat ieri.
Mucisori nu prea mai avem , deja sunt mai grosi , il aspir de vreo 2 ori pe zi si seara inainte de nani. Nu a fost ceva serios, i-am dat doar un tub de oscillo pe zi si seara doza de nurofen.
Avem o gingiuta crapata, incepe sa iasa prima maseluta
Anca un gand bun pentru micuta Saracutza de ea
Lavinia eu nu mai sunt socata de nimik din jurul meu in ceea ce priveste copiii si reactiile lor. Sunt insa convinsa ca parintii au mare influenta in tot ceea ce fac ei in primii ani de viata. Inca mai cred ca si personalitatea isi are rolul ei insa parintii sunt cei care ar putea modela cat de cat influentele negative din jur. E adevarat ca vad numai violenta , inclusiv la desene, dar trebuie sa stim sa explicam cum sa copieze acest lucru in viata reala. Si eu sunt o persoana calma de fel si mi-ar fi tare greu sa il invat sa fie un bataus. Sunt de parere ca trebuie sa ii invatam sa isi rezolve singuri conflictele , dar in niciun caz acest lucru nu se face prin violenta..... Din pacate sunt multi cei care cred ca e mai bine sa ii invete asa de mici "ca sa se descurce in viata ...sa nu fie pampalai "....
Si eu stau tare bine in bula mea roz
Azi aveti chef/timp de Titanii ????
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Babytza felicitari pentru maseluta
Laura multam, insa mai e mult pana atunci , sper sa iasa maseluta cat mai repede
Cristina eu am folosit si Eurespal sau sirop de ridiche neagra si multa sanatate
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
babymom75 spune:
Buna dimineata! Bila n-a iesit... inca O mai astept...
Dar, in schimb am avut o noapte super! Nu eu, ca am adormit abia dupa ora 3, dara asta micu' s-a trezit doar o singura data, pe la ora 6, a supt si a dormit pana la ora 9:10. De l-ar tine...
citat din mesajul lui tzitziri Si apropo de replica ta: Si toate astea expuse pe un ton de mare mandrie, ca "in ziua de azi asa trebuie sa-ti cresti copiii, ca altfel vor ajunge niste inadaptati, pe care o sa-i ocoleasca toata lumea si fara prieteni". ,i-am trimis si alui meu pe messenger....si replica lui a spus multe: " sau viitori criminali/interlopi" Si eu sunt in aceeasi situatie de a trai in bula aia roz...si totusi indraznesc sa cred ca exceptiile nu suntem noi, ci parintii de genul celor pe care ii descriai tu. |
Exact la asta m-am gandit si eu. Atat eu cat si prietena mea, cea care a purtat conversatia de care va spuneam, ne-am inscris copiii la o scoala aflata sub tutela bisericii baptiste, desi nu facem parte din aceasta confesiune, tocmai pt. a-i feri pe cat posibil, macar acum cat sunt mici, de influentele negative, sa vada ca exista si alte moduri de a te raporta la viata, alte optiuni, ca apoi, cand vor creste, sa poata decide pe ce drum vor s-o apuce. Eu cred ca e important ca sa aiba de mici un set de valori molare, care sa constituie ulterior baza dezvoltarii viitorului adult.
Ei bine, cand a auzit de decizia de a inscrie copilul la o scoala cu profil religios, replica respectivului individ, care culmea! e medic, deci intelectual, deci cu educatie (te-ai astepta), a fost: " Ce, vrei ca fiica-ta sa devina calugarita?!" (ea are fetita). Eu zic, mai bine calugarita decat prostituata... daca tot e sa luam extremele...
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
300 spune:
Laura, ma flatezi! Bebe2 oscileza, ba vineba nu vine, as vrea sa mai fac niste bani pana vine (asta e pretext) dar inr ealitate vreau sa scap de burta si sa arat si eu o vreme normal, poate sa dorm noaptea. Nu in ultimul rand, ma sperie diferenta mica de varsta, nu sunt pregatita sa las un copil sa astepte in favoarea altuia cum nu sunt pregatita pentru gelozia fratelui mai mare... compoplicata treaba.
Nicole stii din surse sigure ca au disponibilizat postul tau? Legat de job vorbim in particular, exista un workaround cred eu si nu e nevoie sa te grabesti cu bebe daca nu esti 100% impacata cu ideea. Oricum te inteleg perfect, de mlte ori imi vine sa trantesc bebele dar vezi mai sus . Culmea e ca nu de sarcina sau nastere mi-e teama, alea mi se par usoare fata de next level... Adica alte neintelegeri cu tati pe fond de oboseala in momentul in care noi inca nu ne-am reparat chiar toate rupturile adica pe moemtn e foarte bine dar vad ca la al doilea copil sotii nu aplica asa de multe lucruri invatate la bebe1 auch! Cu cat ma gandesc mai mult cu atat nu mai vreau.
b de la bebe, blog...