Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ma chinuie si pe mine o durere de cap, de azi-draga-dimineata!! Nu pot sa dorm din cauza ei, desi... ar cam trebui, ca vad c-am ramas singura pe tarla.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom wow...mda si eu am exemple de ciudatenii de astea.Dar daca ei cred ca e ok asa, poti sa-i contrazici?Am mai zis, fiecare isi creste copilul cum vrea...pb este ca ei chiar cred ca e bine asa.
Si eu traiesc in bula de aia roz.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Aaa... Era sa uit: am vazut o Marie de Abe frumoasa foc! Minunata fetita!!

Deci, se-ngroasa randurile "aspirantelor"?! Foarte bine!!! Succese maxime va dorim!!

Mergi la inceput

Sunt inca pe meleaguri forumiene, am avut o discutie cu soatza si am cazut de acord cu bb2.
A avut doar o intrebare: ce ne facem dc sunt gemeni?(noi fiind fara rude prin Bucuresti)...pauzaaaaaaaaaaa la raspuns decat un hohot mic mititel.
Eu inca cuget...si cred ca voi avea noapte alba si lunga...sper sa am la ce sa ma uit la TV.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Nikolici, daca toti si-ar fi pus intrebarea asta cu gemenii, cati crezi ca ar mai fi facut al doilea copil, ha?? Las' ca va descurcati voi, dac-o fi cazul.

Inainte de a ramane eu insarcinata cu Dragos, Victor, pe care l-am pregatit de cand avea 2 ani ca mai vrem un bebe, spunea pe unde se nimerea si in gura mare: "Mama o sa faca mai faca doi copii - un baiat si o fetita!" Nu stiu de unde-i venise ideea asta, dar insista tot mereu, de ajunsesem si noi sa credem ca... o avea copilul vreo premonitie, ceva... Si cand construiam casa, ne prezenta camerele: "asta e camera mea si asta e camera fratiorilor". Dar, n-a fost sa fie asa... Si s-a spulberat aproape orice sansa de-a avea si eu o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la si

Laureta imi pare rau de cazatura , ma bucur totusi ca sunteti mai bine

Abe moama cat de frumoasa si scumpica e bobocica ta

Nusha si Crina a mancat sarmalute cu carnita de pui, ma gandeams a ii fac si de vita . Un mancacios frumos ai tu acolo

Paula bine ati revenit, sper ca nu te mai doare capul. Felicitari pentru maselute si multa sanatate puiului

Lala sper sa mearga noul medicament la voi

Anca off ce povestesti, ce dr..., sper sa fie bine fetita

Babymom offff, sper sa fie bine totul . Referitor la ce spui tu despre baietel am ramas fara cuvinte...cum pot parintii sa permita asa ceva ramane un mister pt mine...

Laura

Nikolici bafta la bb 2, sa fie totul asa cum iti doresti, chiar si gemeni

Crina a dat trezirea de la 6 jumate, as aca sunt pe baricade cu multaaaa cafea, aseara am adormit langa ea in pat....nu mai reusesc sa o pun in patut

Eva, Carla ce faceti? Cum sunt boboceii?

Avem si noi in plan la anul sa facem casa mai maare si fiecare copil camera lui...hope to be true poate chiar inca un bebe

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Carla e bine, a dormit super azi noapte, o sg. trezire. Nu mai are febra, nu i-am dat nici antibiotic - doar Tantum Verde - dupa care e topita, vine cu gurita deschisa cand vede tubul si Nurofen. Sper sa nu se agraveze.

Azi e inca o zi critica pentru nepoata mea pentru ca o urmaresc sa vada daca colonul e fixat cum trebuie, nu are voie sa manance nimic solid, asta de 2 zile deja. Planga saracuta pentru ca o doare rau

Babymom, sper sa iasa bila. Tot nepoata mea, Alessia, a inghitit pe la vreo 2 anisori o moneda destul de maricica, a iesit pe cale naturala dupa vreo 3 zile. M-a socat ce ai scris despre baietelul acela

Abe, foarte frumoasa fetita ta, ochisori superbi.

Nerantula

Nikolici , Carla a avut un breton gen Bjork vreo 3 saptamani, nu am reusit nicicum sa-l tai drept asa ca era in trepte. Agrafe sau moatze nu-si tine neam.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura...la doua zile migrene?Cum se manifesta la tine?Si te ajuta querelin-ul?

Lavinia, mai citisem chiar pe forum de o fetita care inghtise tot asa o piesa cu magnet de la un joc.Din pacate nu mai stiu finalul, dar stiu ca asa fusese si ea sfatuita, sa astepte sa se elimine pe cale naturala.
Va doresc doar sa fie bine!

Si apropo de replica ta: Si toate astea expuse pe un ton de mare mandrie, ca "in ziua de azi asa trebuie sa-ti cresti copiii, ca altfel vor ajunge niste inadaptati, pe care o sa-i ocoleasca toata lumea si fara prieteni".
,i-am trimis si alui meu pe messenger....si replica lui a spus multe:
" sau viitori criminali/interlopi"
Si eu sunt in aceeasi situatie de a trai in bula aia roz...si totusi indraznesc sa cred ca exceptiile nu suntem noi, ci parintii de genul celor pe care ii descriai tu.

Nerantula, te rog sa nu te superi pe mine ca ma bag.Stii ca noi eram in aceeasi 'oala' cu mancatul domnilor bebei.
Ai incercat sa il lasi o ora, doua singur cu altcineva decat cu tine si sa vezi daca accepta mai usor mancarea de la altcineva?Deci nu doar sa stai tu prin preajma si sa ii dea altcineva sa manance.Eventual sa nu te vada deloc.
La noi de cand sta cu buni acasa mananca si el ca un copil normal de varsta lui.
Uite..la noi un succes rasunator il are supa cu fidea.Din greseala am pus prima data cand i-am facut supa mai multa fidea decat era necesar, fideaua s-a umflat si a iesit o chestie care semana mai mult cu o mancare cu paste decat cu supa cu fidea.Si i-a placut foarte mult.A mancat inclusiv legumele si carnita....
Stii ca nu incerc sa fac pe moralista ca stiu cum e sa nu manance, dar incerc sa te ajut poate cu o mica sugestie

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Raportam mucii la locul lor; noaptea parca a fost mai buna cu Karvol.

Succes mamicilor care vor bb2!Ce frumos, ce-as mai vrea si eu!!!!Din pacate, eu mi-am facut datoria si fata de poporul roman si fata de supusii reginei.
Noi am vrut copiii uu dupa altul ca ne-am gandit ca o sa creasca impreuna. La diferenta mai mare ne-ar fi fost noua mai usor dar pt ele nu era asa bine; n-ar fi avut mare lucru in comun.
E greu cu doi mici asa insa e si f frumos.

Plec sa-mi recuperez consortul de la aeroport. Vorbim mai tarziu.

Mergi la inceput

neatza

Tare lunga a fost noaptea asta...am visat numai bbei si mi-am visat si neputintza de a avea grija singura de 2 copii mici.
Ce decizie grea!
babymom si daca ar fi tripleti ar fi bineveniti in familia noastra, numai ca va trebui sa ma clonez cumva, vad eu cum

Mergi la inceput