Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
Piolica ai fost dementiala cu tigara ta.
Citesc si eu povestile astea si imi vine sa multumesc celui de sus ca nu sunt in situatiile astea. Fara vreo legatura aparenta, daca sotul meu prin absurd ar incuraja vreun copil la lucrurile povestite de babymom i-as sparge laptopul cu pricina in cap. Ma rog probabil mi-as lua si eu doua suturi si-un pumn daca ar fi un om de genul tatalui doctor...
Nausica daca amica tot se afiseaza cu personajul in cauza, nu cred ca ai face atat de rau sa ii spui sotului vestea cea mare, pana la urma omul ala se strofoaca sa le faca viata mai buna si madame si-a luat hormonii de-o ureche si s-a dus la mare. Nu stiu cat de bine le-ar fi copilelor alora sa spuna tata pentru cate doua saptamani unui individ dubios si pana la urma nu poti sti ce pedofili zace intr-unii potentiali viitori de-ai prietenei tale...
E pacat ca s-a inhamat la o familie de gura lumii, iata ca nu era suficient de pregatita, poate e genul care ar fi avut nevoie de mai multe relatii pana sa simta ca a fcut alegerea cea buna. Sau poate l-a cunoscut pe actualul boem intr-o pasa putin depresiva, ceea ce ar putea explica euforia si nepasarea asta. Iata ca imaturi sunt de ambele parti ale baricadei, din pacate.
mai gandeste-te la un lucru, indiferent cum ar evolua sau involua relatia lor ca urmare a atitudinii tale, pana la urma fiecare (si ma gandesc mai mult la partea vatamata) ar putea avea o sansa in plus sa isi construiasca o noua viata; unul cu copiii in centru, altul fara ei, cum de fapt isi doreste.
Si e posibil ca amica ta sa isi doreasca ca sotul sa afle o data, altfel de ce v-a spus-o asa cu patos, doar pentru ca ca nu mai rezista sa tina in ea asemenea stres? Putea gasi pentru defulare o persoana care sa nu-l cunoasca atat de bine sot, nu crezi?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Nocom spune:
lumi Daria se plictiseste la masa destul de des. Adica dupa cateva lingurite imi arata laptopul si tipa (:D) si stiu ca atunci e momentul sa-i pun ceva clipuri muzicale. Asa sta cuminte si papa tot ce-i dau. NU-mi bat capul ca nu e o metoda buna, stiu ca e doar o faza, am experimentat-o si la Matei. Deocamdata mananca asa, apoi va manca si fara antertainment...
babytza ma bucur ca davis a inceput sa manance, se pare totusi ca siropelul ala e miraculos!!! BRAVO!
abe sunt ff tentata de oferta ta, dar ne-am luptat atat de mult pentru pofta asta de mancare incat nu cred ca vreau sa renuntam la ea nici macar pentru niste bucle frumoase ca ale Mariei!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
Babymom, o bila mare alba sotului meu; i-am povestit despre copilul crescutca-n jungla, la care el spune: "i-as pune pe parintii baietelului aluia sa fie batuti de propriul copil sa vada ce [poama] au crescut".
Lumi ce raspunsuri asteptai? Cred ca mi-a scapat ceva in ce-am citit din urma! Daca e vorba de partea cu saturatul de mancare inainte de vreme, cineva ti-a raspuns ce cred sieu - adica NU insistamai mult de o lingurita-doua ca sa fii sigura ca intr-adevar nu mai vor. In plus, mama e masa, arr fi buna sa fie cu cat mai putini stimuli; spunea un articol postat sipe aici ca si uitatul la TV este o forma de a insista cu masa. Personal, singurul canon pe care nu-l respect este acela cu statul la masa in bucatari pentru ca ma duc cu o lingura de mancare unde este ea in momentul ala si daca acolo accepta sa manance, nu ma mai mut de teama sa nu stric vraja . Dar nu ne jucam, nu ne strambam decat putin sa facem conversatie.
Am observat ca uneori daca dispare senzatia acuta de foame, nu mai simte nevoia sa manance. Incerc sa imi pun sa mananc cu ea la masa cat pot de des pentru ca pare sa aiba mai multa rabdare asa. Eu sunt o mancatoare haotica, in primul rand a trebuit sa ma educ pe mine sa mananc intr-un cadru organizat. Bine, iti imaginezi ca ea mananca mai mult in timpul mesei nu eu, mancaea mea se si raceste, dar cand vad ca isi rareste lingurile balotez si eu, astfel interesul ei pentru mancare este usor resuscitat. De la zi la zi, tehnica asta merge frumos, din ce in ce mai frumos.
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Nerantula spune:
Laura, te inteleg perfect cu durerile de cap, si la mine s-au inmultit, ma tot gandesc la o tomografie ... dar mi-e frica La tine poate fi de oboseala, insa la mine nu-mi explic, sunt rare momentele in care imi ating limitele de stres fizic sau psihic ...
Nikolici, Piolica, Joy, spor maxim la bb2! Sa auzim de liniute pe aici, tot cate doua, tot cate doua!
Babymom, eu zic sa stai linistita, o sa iasa ... poate sa ii dai ceva laxativ? Am auzit nenumarate povesti de genul asta, scary la inceput, dar cu final fericit!
babytza, pana acum incercam sa ma linistesc spunand ca e problema mea ca nu pot accepta ca Gruia are nevoie de atat de putina mancare ... insa in ultimele 10 zile a slabit aproape 200gr si nu pare sa fie nimic care il deranjeaza. La doctor tocmai am fost, e totul ok ... ceva ingrijorare cu constipatia asta care nu mai cedeaza, doctorita s-a gandit la o afectiune care se numeste megacolon, sper sa nu fie cazul
angelynna
Anca, ma bucur ca ati scapat de febra fara complicatii cu antibiotice! M-am ingrozit citind despre fetita aceea
Oana, nici gand sa ma supar, dimpotriva! Gruia sta cu mama cateva ore pe zi, de pe la 10:30-11 pana pe la 18, mananca cam 100gr de ceva de foame maxima si cam atat ... dimineata nimic, seara iar nimic, nici macar iaurt, nici macar simplu! Uneori rontaie de vreo cateva ori dintr-un mar ..
Ramona, sa stii ca gelozia intre frati apare si la varste mai mari .. poate doar nu mai sunt atat de agresivi atunci.
Ada, imi pare atat de rau de mama ta ... sper sa fie cat mai bine curand si pentru multa vreme! Cum a descoperit cancerul de colon? La mine tatal si bunicul matern au murit de cancer de colon, bunica materna de alt cancer digestiv .... am un morcov cat casa pentru mama, dar si pentru mine ...
Anamona, Mihaela, Eva, multumesc de raspunsuri in legatura cu fotografia, m-am apucat de studiat
Lumi, cel mai probabil experienta mea cu Gruia la masa nu are cum sa te ajute
Gruia, farama de steluta
Nausica spune:
Mai, fetelor, multzam mult de feedback dar sa mor daca stiu pe ce cale s-o iau. Deja cred ca ma gindesc la asta mai mult decit se gindeste ea...
Evident, am incercat sa-i spun ca face o greseala, i-am spus raspicat ce nu are sprijinul meu in acest demers (asta in cazul in care-si inchipuia ca, spunindu-ne, ne aduce de partea ei), dar e convinsa ca asta trebuie sa faca.
Nu stiu daca stiti, dar si eu si sotul meu sintem la a doua casatorie, el are si un copil din prima casatorie. Deci amindoi stim ca o casatorie nu te leaga forever daca tot ce-a fost la baza ei dispare. E mult de spus pe tema asta. Eu stiu ca relatiile se schimba, ca dragostea se schimba si ea, are virstele ei.
Am intrebat-o daca macar e convinsa ca vrea sa-si petreaca tot restul vietii cu acest om de care e indragostita, si mi-a raspuns ca nu, nici pe departe. V-am spus, cica nu mai crede in asa ceva.
Pot eu oare sa decid ce e mai bine pentru copiii ei? Sa ma bag in asa ceva? Poate gresesc, poate e ceva ce-mi scapa, poate sint lucruri pe care nu le stiu.
Si-a dorit enorm de mult copii, pentru primul s-au chinuit aproape doi ani, au facut amindoi tratamente. Pe al doilea spune acum ca l-a facut, pe de-o parte, in incercarea de a salva relatia. Pe de alta parte, s-a gindit ca, daca totusi se termina, e bine ca prima fetita sa aiba o sora. (Brrr, ce gindire la rece!)
Last but not least, in ultimele doua luni au bagat enorm de multi bani in casa (casa ei), tot ce aveau (tot ce avea el, de fapt). Acum ma sperie ideea ca a fost ceva calculat si premeditat cu o meschinarie rara.
Mai tineti minte ca acum citeva saptamini va povesteam de o prietena care mi-a spus ca, daca mai face un copil, n-are de gind sa mai alapteze? Ca e o prostie sa-si lungeasca tzitzele cind copilul creste bine-merci cu formula? Cred ca nu e deloc intimplator ca e vorba de aceeasi persoana.
300 spune:
Nerantula, ultimul meu frate (exceptand kinder-surpriza Raluca) a aparut cand aveam 12 ani si am fost teribil de geloasa ca avea trei nume. Ceea ce nu m-a impiedicat sa dau o mana de ajutor asa cum puteam atunci si sa-mi fie drag. Chestia e ca acum gelozia asta mi se pare mult prea stresanta, poate peste un timp o s-o gestionez eu altfel. Pe de alta parte, fiind mai activa cu doi copii, la orice interval va aparea al doilea, nu cred c-o sa am timp de atatea ganduri negre . Concluzia e ca acum sunt egoista si de-aia nu vreau bebe2.
A propos de poze, tu ai cumva poze de la party-ul lui Radu si al Andei? Poate facem schimb pe messenger.
edit: nu styiu cum reusesc sa scriu asa de murdar. Mi-am luat o tastatura noua no-name dar totusi...
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
Yellow si de la noi.
Fi-miu se simte perfect, niciun muc, nicio tuse, s-au terminat toate cu oscillo, Coryzalia si Stodal. Azi il si scot afara ca e soare si frumos.
Bafta fetelor pt bb2. Noi, mai mult eu, am realizat ca e imensa raspunderea cu 2 pici, asa ca am amanat pentru in vara momentul conceptiei. Ne gandim ca o diferenta de vreo 2 ani jumatate-3 as putea duce, mai mica NUUUUUUU. Dar asta pt ca noi ne crestem singuri cuc copilul/ copiii, asta e, nimeni nu l-a tinut pe fi-miu nici 5 minute sau sa ii faca o baie, sa il plimbe o jumatate de ora in parc, etc. Ata ete.
Ancule, imi pare rau de nepotica ta, sper sa treaca cu bine peste acesata situatie!!!
Babymom, eu cred ca e fff sanatoasa bula ta roz, eu asa am crescut si ma bucur ca a fost asa. Dar asta pentru ca eu eram fata, pentru fi-miu, consider ca baieteii trebuie crescuti un picutz diferit, voi face o usita la bula, dar tot asa il voi creste si eu, in mare.
Nausica, pe scurt asa eu NU m-as baga sa ii spun sotzului, deloc deloc. In orice caz, va afla sigur, indiferent de cale, de ce sa fii tocmai tu calea aia? Detalii cum si de ce zic eu asta nu prea as discuta pe un forum public ca vorba lunga saracia omului.
Eu va pupez in avans pe toate, imi iau o pauza mai lunga de forum, va zic de pe acum, pentru ca am niste proiecte incepute si nu apuc neam sa le termin. Mi-e rusine de mine cum le tot aman. Vestea buna e ca luni imi vine DSLR -ul (Mosul aduce o parte din cadou in avans sa ma pun pe treaba). De Craciun sunt oficial desemnata fotograful familiei. Si inca vreo cateva proiecte neterminate de vreo luna stau si ma astepta. Multa sanatate si sa ne auzim cu bine.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
300 spune:
Eu am un car de nervi! Sora-mea se cara la valcea gratis in seara asta si n-o sa mai aiba cine sta cu fata maine cat timp eram programata la doctor. Asta in conditiile in care o pisez cu faza asta de ceva vree si saptamana trecuta m-am rupt de langa fi-mea ca sa merg cu ea la doctor cand foarte bine puteam spune pas ca mie-mi venisera rusii. Dar cred ca mai bine ma abtineam.
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
buna fetele...vreau sa fac ...nu mai pot de somn... azi-noapte fi-mea sa gandit ca de ce sa doarma la ea in pat, "ia sa mai dorm si la astia in pat sa vad cum e"... nu am putut sa dorm deloc...picioare in gura, in burta, genunchi in ochi...etc. si pe linga toate astea trezit din jum. in jum. de ora..
Durerile de cap....hmmm, am crezut ca numai eu sunt cu asa ceva, eu am pus-o pe problema ciclului, ca nu mi-a mai venit de atata vreme....dar, se pare ca nu este asta, daca si voi ave-ti asa ceva....o fi din cauza oboselii???
Iar in legatura cu masa....noi nu mai mancam de mult pe scaunel, o gramada de bani aruncati pe geam... (glumesc, desigur), mancarea noastra trebuie sa fie plimbata si jucata....asa ca alergam cu mancarea prin toata casa (dar mie una imi convine, ca daca este preocupata cu ceva, mananca fara sa isi dea seama....
300 vai cat de scumpa e aia mica cu bretonelul ala
angelinna
ada imi pare rau ptr. mama ta.....oooffff fir-ar sa fie din ce in ce mai multi oameni cu cancer....sper din tot sufletul sa se rezolve problema....
Cred ca mai vroiam sa spun ceva.....dar,...mie somn
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
Nausica, urita treaba! Eu am trecut prin asta si stiu cit e de greu sa ai o 'responsabilitate' atit de mare, insa nu era vorba de copii la mijloc, ceea ce mi-a usurat putin sarcina. Cert e ca amica mea, ca ea era partea vatamata, a aflat mai devreme de a-i spune eu, pe mine ma cam macina chestia asta cu toate ca-i spusesem tipului (care initial imi era mai apropiat decit tipa, el fiind prietenul meu bun si prin el cunoscind-o pe ea) sa nu mai faca prostii sau sa se desparta. Prietena asta a mea e cinstea intruchipata, nu ar insela nici macar cu privirea, si ma gindeam cit e de nedrept sa aibe unul din asta care nu prea stia cum sa si-o tina in pantaloni. In fine, to cut the story short, intr-o dimineata, asta era pe la 5 de dimi, ea a venit la mine plinsa ca a aflat ca iubitul ei o inseala la greu. M-a intrebat daca stiam ceva si i-am spus ca da si ca-mi pare rau ca nu am putut sa-i spun, ca nu stiam cum sa abordez pb si ca de fapt lucram pe frontul celalalt sa-l conving pe idiot sa vada ce pierde. Cert e ca el a tot cautat-o in ziua aia, pina la urma s-au intilnit si cu un aer nevinovat i-a spus ca ce a aflat sint numai baliverne. Nu cred ca l-a crezut insa il iubea asa de tare ca l-a iertat. Noi am ramas toti 3 prieteni si sintem in continuare.
Ei s-au despartit pt totdeauna dupa vreo 2 ani, insa au ramas prieteni. Este o vraja care-i leaga, si la vraja ma gindesc la ceva bun si nu la vrajitorii, un amor greu de definit. Ceva te iubesc, dar nu te mai iubesc, te vreau, dar nu te mai vreau! Banuiesc ca peste vreo 20 de ani, cind el nu va mai avea nevoie de diversificare in viata amoroasa, se vor reimpaca si vor trai fericiti undeva in lumea asta mare.
Eu zic ca totul depinde de situatie, de cum sint ei, insa cred ca ori ea, ori mama ei ar fi mai in masura sa-i spuna sotului. Daca tu esti foarte apropiata de sotul ei si stii cum sa-l abordezi, eu zic sa-i spui, dar nu inainte de a o anunta si pe ea. Spune-i franc ca daca continua asa si nu o sa spuna nimic, tu o sa-i spui sotului ei si gata. Deschide-i ochii, fa-o responsabila.
Mie mi se ridica parul in cap cind aud cum se poarta cu copiii.
Si nu inteleg cum unele femei sint atit de proaste sa creada ca un copil poate sa sudeze o relatie subreda. Eu zic ca o relatie sanatoasa prinde radacini mai adinci cu venirea unui copil, insa o relatie subreda se duce dracu de tot. Un copil nu e un pansament!
Cred ca m-am lungit....
Mamica fericita de bebelina Elsa