Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Fetelor, am si eu o rugaminte la voi: care aveti carti in format electronic despre cresterea copiilor si puteti sa-mi trimiteti si mie? Ma intereseaza carti despre sarcina, nastere, psihologie si cresterea copilului. Adresa mea de mail este: felixparosul-2007@yahoo.com Multumesc mult! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Claudia, sunt multe asemenea carti pe mailul comun: septembrieoctombrie@yahoo.com
iti trimit parola pe PM.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
dya, hunii au amandoi 82cm. si 11.500gr Robi, respectiv 11.260gr Edi, asta acum o luna...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
babytza spune:
iepurila ce fata desteapta are mama !!!!! 

Lumi ce haios e 

Unul urca, unul coboara
Hi hi hi 

Nushulica nasol cu durerea asta
Nu iti trece cu nimik ? 
Ce cosmetice ti-ai luat ? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Nausica merci de informatia cu nemira.Tocmai am comandat si eu cateva carti si pt Andrei si pt copii mici din familie.
Ah si off topic mi-ai promis o informatie de pe aici din tm.Sper ca nu m-ai uitat![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
Lumi
ce frumos e pe acolo pe la tine pe acasa!!! unu' urca, unu' coboara. sunt mortali hunii tai pretiosi 
ieri am rezolvat subiectul "mosi" si Nic si Craciun. mi-am luat o grija sa nu mai alergam ca bezmeticii prin magazinele aglomerate.
alexa, cipri si mami
luminita2008 spune:
dya, babytza, alina, multumesc mult!!!
e adevarat, mare aglomeratie pe aici, da'-i fain rau!
alina, ce-ai cumparat? eu am rezolvat pe mos nic si o parte din mos craciun
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
lavida spune:
Lumi, da-mi si mie, te rog frumos, parola de la mailul comun.
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
lavida spune:
babytza, ma bucur ca a decurs bine prima zi de tratament a mamei tale!
Azi cum a fost?
Abe,vreau sa-ti urez si eu bunvenit si sa-ti spun ca am vazut pozele iar Maria e superba!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
alexa si mami spune:
Lumi, la noi mos Nic vine cu dulciuri multe si o jucarioara (cate un plush) iar mos Craciun cu jucarii. Pt Alexa puzeluri si o trusa microscop+telescop si pt Cipri o masinoaie si un cal de calarit.
alexa, cipri si mami