Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alina, sar'na. abia astept sa ne spui reactiilor lor!

lavida, am trimis PM.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Dya, am citit mai demult cand ai scris ca i-ai luat cortul de la real lui Andrei si m-am distrat inchipuindu-mi cum te inghesuiai tu acolo Ziceai ca o sa pui si poze... acum nu stiu, daca ai pus, as vrea sa le vad si eu, daca nu, cand il convingi pe sot sa-ti faca niste poze in cort?

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Lumi, multumesc frumos!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai lumi ce se intampla domne acolo???....vai cat sunt de mortali , nici nu sti la cine sa te uiti mai intai, a trebuit sa dau de doua ori ca sa inteleg si eu ceva........a mea daca o vezi cum se urca lesini de ras, tot asa incearca cu piciorul daca vede ca nu reuseste ptr. ca este prea inalt, se urca in cap, ma rog sprijinita de cap, cateodata am impresia ca isi rupe gatu'

Si noi il asteptam pe "mos NIC".....sa vedem, a zis orbu'..., dar pina atunci trebuie sa ne pregatim ptr. petrecerea de duminica, ca deh...mai sunt si alti sfinti inainte..

babytza sa ne mai spui si noua cum se mai simte mama ta....sanatate multa,

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

A, era sa uit!

Tot din standul editurii Nemira, de la Gaudeamus, am luat o carte din seria "mici enciclopedii" care se cheama "Totul despre homeopatie". Asta n-a fost chiar ieftina, a fost aproape 50 ron, dar eu zic ca merita. Are de toate: prezentare generala a homeopatiei, istoric, vorbeste despre remedii, dilutii, alegerea si administrarea remediilor, studii de caz si un indice de afectiuni, f util. Eu sint foarte bucuroasa ca am luat-o, macar sa stiu si eu despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lumi, super hunii . Carla a venit repede din cealalta camera sa vada cine face acolo galagie

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Dya, nu te-am uitat, sa stii. E posibil sa ajung la Timisoara saptamina viitoare si am tot aminat sa vb despre asta la telefon cu prietenii mei. Iti dau de stire daca vin sau nu si sigur nu uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Stati cumintele sa schimbe mami pampersul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Pampers curat

Spor la scris

Mergi la inceput