Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
sal'tare bobocimme!!!
ma doare capul de zici ca-mi crapa in 2 acum
si culmea david n-a contribuit deloc la asta
el doarme linistit aici langa mine dupa ce s-a jucat afara vreo 2 ore
cristina ce face raducu?cum e?
sper sa scapati rpd de muci...offf mititelul
nausica merci de pontul cu cartile de la nemira am comandat si eu acum online de vreo 65lei carti pt copil
nikolici hehe ce mos darnic si grabit!!!sa stapanesti sanatoasa camera...si la mine a venit mosul aseara
de fapt mi-a dat cardul lui si mi=am comandat niste cosmetice/parfumuri care pana ajung aterizeaza numai bine sub brad

david vrea sa pape singur,musai trebuie sa aiba o lingurita si el in manutza si papa o lingura de la mine una de lla el pana se plictiseste si isi aduce aminte cae in scaun
apoi il dau jos si tre sa ma plimb prin casa dupa el,dar macar mananca tot
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
dyanira spune:
Bravo Karinuta!!!
Noi inca nu ne-am incumetat singuri pe afara, nu dam drumul la manuta si daca dam stam pe loc nemiscati![]()
Am fost si noi putin pe afara asa muciosi
si am fost si la cofetarie sa comandam tortulet pt duminica ne pregatim de sarbatoare
Am comandat un model tare dragut un catel avand in vedere ca Andrei e inebunit dupa catei, sper sa iasa frumos, o sa va pun poze.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Paula-Laura spune:
Buna!
E vineri, e zi scurta si nu am chef de munca ![]()
Babymom homeopata zice ca tusea evolueaza bine, sa continui cu stodal si paragripe si in caz de febra sa o contactez sa il vada.
El e vesel in continuare, expectoreaza ...mai merg asa o perioada
Sovi a nascut in septembrie o frumusete de fetita - Ana, are deja 2 luni si aproape 6 kile, e o grasuna
Iti dai seama cae putin zombi cu 2 bebei asa mici, dar se tine pe baricade.
gata, ma duc acasa la cupil
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
iepurila spune:
Cuscra ti pup pe tine si pe David. I-a trecut buba? V-am zis ca fi-mea face propozitii? Ii plac tare mult cartile. Daca vede un personaj cazut incepe- buff, au! Si o tine tot asa. Si tot cu cartile(sorry), e innbunita de un fel de teatru de papusi. Mami intreaba, plusul arata cu manuta si daca el nu stie o intreaba pe elena. E foarte satisfacuta. Dati-mi doua palme sa-mi mai revin din infoiala asta
Nocom spune:
iepurilla de ce sa-ti revii?!?!?! FFF tare!! Lauda-te ca ai cu ce!!!! 

Sa-ti traiasca desteptatzuca!!!! 
Nikolici BRAVO K !!!!!! He he he.. de acum sa te tii!!!!! ![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
luminita2008 spune:
dap, l-am prins pe strengar, am vazut cum face, ca doar s-a mai urcat de vreo 20 de ori pana acum... o sa pun un filmulet de indata ce se incarca.
anca
, chiar ma intrebam daca s-a dat pe brazda Carlita cu masa. vad ca nu, uff... mai rezisti?
lavida, multumesc de aprecieri si raspuns!
kllemi, exact asta a fost si senzatia mea, dupa momentul de soc... statea turceste si avea un zambet pe fata... se vedea ca stie ce a facut si era mandru ca i-a iesit. ce figura!
nausica, esti totala!!! 

un set intreg??
nikole, multa sanatate Karinei!
sa stapanesti sanatoasa cadoul si sa faci muuulte filmulete cu el!
anamona, multa sanatate surorii tale!
iepurila

, ce bine-mi pare ca mai treci pe aici!!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
iepurila spune:
Nocom pup. Toti boboceii sunt uimitori!!! Sunt muta de cate ori citesc aici relatarile voastre!
luminita2008 spune:
gata filmuletu.. sa dati sonorul mai incet, copilutul meu urla putin la inceput
, ca nu-i iese repede + ca ma stia pe mine acolo...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Lumi super tare!!!![]()
Stii ce e culmea ca Andrei nu merge inca bine in picioare dar se urca in pat fotoliu pe masuta de tv care au vreo 60-70 cm de vreo luna.Dar ma rog la inaltimile lui o fi usor
Chiar hunii ce inaltime au?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR