Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Mai intru si eu pe fuga,sincer,nu mai am timp de nimic,toata ziua plimbari,cumparaturi,fac mancare cu el printre picioarele mele,curatenie la fel
Vreau sa urez multa sanatate puisorilor bolnaviori si multa putere mamicilor!
Ada,Babytza multa sanatate mamicilor voastre!
Abe bun venit tie si printesei tale superbe!!
Lavinia cu proiectul emigrarea ce se mai aude?
Vreau sa zic si eu de episodul Boxescu...mi-e sila!!!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Am avut o noapte linistita, cu un bibe de papa pe la 4 apoi nani pana dimineata la 7. Am profitat de vremea frumoasa si am stat si noi vreo 2 ore afara in parc. Sper sa mai tina vremea asta
Maine mergem la ziua fratiorului Tinei, face un anisor

Cuscra te pup si te imbratisez Mai intra pe mess cand ai timp, sa mai stam si noi la palavre Ti-as mai pune cativa pupaciosi , dar ma bat fetele ca labartez pagina

Kllemi imi pare rau de noaptea avuta POate la noapte baga nani mai bine

Lumi Pe fotoliu zici... Si noi ne urcam non stop pe fotoliu, ii place la nebunie Dar am observat ca daca nu suntem noi prin preajma nu se urca Stie el ce stie

Cristina imi pare tare rau de piciulica si de noaptea alba , sper din suflet sa va reveniti repede Multa sanatate !!!

Niko la noi a mers tare bine cu oscillo , luat asa cum ne-a invatat Nocom. Adica am pus in 1ml apa , dizolvat bine apoi picurat incet cate putin in gurita. Seara i-am dat 5ml nurofen. Daca aveti doar mucisori si vrei sa incerci cu ceva usor , poate merge si la voi numai cu oscillo. Multa sanatate !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Imi astept sorella si devorez o portie imensa de cartofi frantuzesti. Pana la urma n-a mai plecat la VL, cica vine sa stea cu fi-mea. Asa sper eu cel putin!

Hm, vine dar m-au programat astia mai tarziu... Voi face slalom pana acasa!

Nicole pana la urma ce faci cu Karina? Ati fost la dr?

Ieri m-am uitat la un trailer cu Partly cloudy impreuna cu Anda si mi s-a parut cam... violent pentru ea! Asta pentru ca fata mea percuteaza la bebelusi si la ursuleti (pe ultimii ii pupa, nu coneaza ca sunt imagini dintr-o carte, de plastic sau plus).

La un moment dat, un nor, ala care face numai chestii periculoase, a facut un bebelus urlator pe care l-a linistit cu o minge de fotbal si l-a bagat in sac. Cand l-a bagat in sac, sa te tii plansete pe Anda! Parand ca totusi ii place filmuletul, in ciuda incidentului, l-am mai pus o data. Well, sa te tii plansete fix la aceeasi faza. Nu conta ca barzoiul ala era chinuit in ultimul hal de puii de crocodil, arici, de berbecuti, ea a plans cand a vazut bebe bagat in sac. Sa inteleg ca se asociaza deja cu diverse personaje?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Babytza si noi ne-am trezit devreme, pe la 9 dar pe-afara nu am fost ca pana la urma a trecut timpul asta prea repede si Anda tot lipita de titi a stat, nema mancare...

Presimt un nou colt de masea sau nu-i mai place iaurtul.

b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo foarte interesanta reactia Andei David e fixat pe Bebe Tv. Daca incerc sa dau pe alt program de desene ori nu se uita deloc, ori vine cu telecomanda la mine sa ii schimb pe preferatul lui Mai nou invatat unde e butonul care inchide tv-ul Si il inchide , apoi vine cu telecomanda la mine sa deschid eu ....ii place la maxim treaba asta

bitza

niko filmeaza fata !!!!!!!!!!!!!!!! Sa il stapanesti cu placere ( pe cadou adica )

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada, sanatate multa mamei tale

si sora mea e internata la fundeni de ieri, are anemie hemolitica, hemoglobina mica de tot, cauza infectii netratate bine( niste amigdalite).
Se pare ca asta e vocabularul de fundeni si sora-mii i-au zis la fel, au speriat-o rau de tot. Eu sper sa nu fie ceva chiar atat de grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte la voi: care aveti carti in format electronic despre cresterea copiilor si puteti sa-mi trimiteti si mie? Ma intereseaza carti despre sarcina, nastere, psihologie si cresterea copilului. Adresa mea de mail este: felixparosul-2007@yahoo.com

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Anamona lucrezi de-acasa? Multa sanatate surorii tale. Vad c aploua cu oamani bolnavi, f of...

Nicolllleeeee!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ramooo] DAAAAAAA.Am venit din parc, Karina merge , Karina mergeeee...yuhuuu.Nu prea au fost cazaturi multe...ce m-am bucurat si nu am avut nimic cu ce sa o filmez...primii pasi afara.
Din pacate muciosii sunt pe noi si avem si o petrecere azi la nasica noastra cea mica, face 3 ani si nu vor sa auda ca nu venim.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lumi, ce idee, sa mearga cu ochii inchisi! Cat despre cocotatul pe fotoliu... Poate l-a ajutat fratica. Referitor la masa-elena tb sa aiba musai un castronel din care sa manance singura(bucatele de carne, legume, fructe, paine,etc). Mai nou, dupa un timp vrea musai sa se balaceasca in castronul oficial. Lavinia bine ca ati rezolvat episodul bila. Ramo n-am apucat sa citesc dar o voi face cu siguranta-sper sa rezolv pc ul azi. Abe bine ai venit-din pacate nu pot vedea foto si filmuletele. Multa sanatate puiutilor

Mergi la inceput