Bobocei de sept-oct 2008 (223)
Raspunsuri - Pagina 18
ClaudiaH spune:
Baby_boy, si fica-mea a patit iarna trecuta la fel. Atunci a invatat sa tuseasca. Medicul mi-a zis ca e normal sa vomite din cauza ca inghite multi mucisori. Am tratat-o atunic cu expectorant (fluimucil) spray pentru nasuc preparat la farmacie cu Bepanthen si multa rabdare. Ce a ajutat mult a fost ca am culcat-o noaptea pe plan inclinat cu capsorul mai sus decat picioarele (am pus cateva carti groase sub picioarele patului la partea dinspre cap. Medicul mi-a sugerat sa fac asta ca dreneaza mucii mai bine si nu se mai inneaca, infunda, etc. Intr-adevar a dormit mai bine. Sanatate!
lavida spune:
Anca, si eu patesc exact la fel cu Eliza, ma refuza de la prima linguritza, eu ma chinui sa-i manjesc buzele, ea linge sa vada daca ii place si apoi incepe sa manance. Si noi avem nevoie de entertainment, cea mai noua "jucarie" in timpul mesei e o cutie de chibrituri. Scoate chibriturile din cutie, apoi mai incearca sa bage cate unul la loc, apoi incepe sa le arunce pe jos
si eu ii dau repede linguritza dupa linguritza. Dar e ok, atata timp cat mananca. Azi-dimineata a mancat, de ex, un ou fiert moale amestecat cu o lingurita de branza de capra tartinabila (v-am mai spus ca e mancarea ei preferata) apoi o cutie de 150 de g de crema de branza cu capsuni Ehrmann. Mananca bine de la un timp incoace si se vede,s-a mai si ingrasat.
Oricum, cand se satura, pot sa-i fac ce vreau, ca nu mai deschide gura neam. Uneori cand o intreb daca mai vrea, imi raspunde "Niu"
si e foarte categorica, strange buzele si intoarce capul.
Lumi, hunii tai sunt mortali! 
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
kllemi spune:
neatza am avut o noapte de cosmar
sa tot zvarcolit sa tot trezit, nu mai stiam in ce pozitii sa o asez ca sa doarma, si cand in sfarsit a dormit si eu la o ora dupa, asta inseamna pe la 4 dim. am mai visat si ca imi fura cineva copilu 
de mam trezit lac de transpiratie 
lumi imi inchipui ce a fost pe capul tau cand l-ai vazut acolo cocotat in fotoliu....si eu am ramas un pic socata cand am vazut-o pe canapea statea cu telecomanda in mana, mai ca nu a cerut o tigare sau o cafea...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
Azi sunt bucuroasa!!!
A VENIT MOSU...MOS NICULAE, IN SFARSIT SI PE LA MINE!!!
Pt ca i-am reprosat mosului ca anul trecut nu a venit decat cu o piatra Ponce, si pt ca stia ca ma tot duceam la usha multe zile dupa, sa vad dc. totusi mi-a pus si mie ceva in cizmulitze, iaca ca a venit mai devreme cu o sapt.
Chiar mi-a lasat si o scrisoare ca isi cere scuze ca nu a ajuns la timp anii trecuti si ca de aceea anul asta vine mai devreme ca sa fie sigur ca mi-am primit cadoul.SEMNAT: MOSU
Am primittttt o camera video HD de buzunar...sunt super incantata!!!Mai ales acum cand voi fila primii pasi ai Karinei...mama ce bucurie, ca un copil ma simt!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
ClaudiaH multumesc
o sa merg la doctor azi..sa se uite la el..sa-i asculte si plamanii..desi nu prea sunt multumita de doctora ...e in varsta si cam greu la comunicare..dar..vom vedea.
Ma bucur ca mai intri pe la noi![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Am primittttt o camera video HD de buzunar...sunt super incantata!!!Mai ales acum cand voi fila primii pasi ai Karinei...mama ce bucurie, ca un copil ma simt! |
Eu zic s-o vinzi si sa-ti faci un stoc de pietre ponce!
nikolici spune:
Din pacate Karina are muci de azi noapte, s-a trezit plangand, azi ii curg garla...nici nu stiu cu ce sa incep sa-i dau.Una calda una rece!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Neata!!
Imi pare rau ca sunt atatia bobocei bolnaviori.Nici noi nu stam excelent vad ca mucii si tusea cedeaza destul de greu si cum m-a luat si pe mine cred ca e un virus puternic ca eu racesc tare rar maxim 2 ori pe sezon.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Mi-am culcat baitu' mucos. Am avut brusc o revelatie, ca aseara, inainte de a fi "rapita" din fata computerului i-am trimis un mesaj Paulei, mesaj pe care acum nu-l mai gasesc, asa ca reiau:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Babymom - tu cum ai trata o astfel de situatie? Ca stiu ca tu esti de parere sa lasam organismul sa lupte, dar ai amrele avantaj ca stii cand sa iti faci probleme ![]() |
Paula, asa cum spui, pt. ca am marele avantaj ca stiu cand se ingroasa gluma si trebuie sa iau atitudine, de cele mai multe ori cand sunt ai mei bolnavi le dau... pace (spre disperarea maica-mi, care ma suna zilnic sa-mi spuna sa duc copilul la un doctor
, de-mi vine s-o strang de gat prin telefon In cazul vostru, daca e vorba intr-adevar de o laringita, tratamentul pe care-l urmati e corect. Dar... in laringita tusea e latratoare, asa ca nu prea are ce sa "rupa", nu sunt secretii, decat daca e asociata si cu o traheita/bronsita. In acest caz ar trebui si un expectorant/mucolitic. Sper ca ti-am putut fi de folos. E greu cu consultatiile on-line
Tot am vrut sa te intreb: a nascut Sovi? Cum mai e ea??
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor 

Anca &