Bobocei de sept-oct 2008 (223)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, babytza.
babytza, multa sanatate tatalui nasei, si mamei tale, sper sa treceti cu bine peste tot!

ada, sar'na. cred ca ai dreptate. problema mea este ca nu stiu cum sa interpretez noile lor semne/semnale din timpul mesei, mai ales ca pana acum nu prea au fost probleme, si ma tem sa nu insist aiurea... dar, vorba ta, daca nu exista refuz clar, e plictiseala, e varsta... ne adaptam.
ce scump e Teo, auzi la el, bebelus mic!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In alta ordine de idei, i-am cumparat catelusul vorbitor Karinei, de fapt eu l-am luat si tati va marca banul inapoi la mami, ca cica el va fi Mos Nicusor.L-am gasit cu 100 ron fata de 130 in hypermarket, la magazinul meu din Berceni City.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

In alta ordine de idei, i-am cumparat catelusul vorbitor Karinei, de fapt eu l-am luat si tati va marca banul inapoi la mami, ca cica el va fi Mos Nicusor.L-am gasit cu 100 ron fata de 130 in hypermarket, la magazinul meu din Berceni City.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

acum zi-ne si noua unde este magazinul asta??..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

dya, babytza.
babytza, multa sanatate tatalui nasei, si mamei tale, sper sa treceti cu bine peste tot!

ada, sar'na. cred ca ai dreptate. problema mea este ca nu stiu cum sa interpretez noile lor semne/semnale din timpul mesei, mai ales ca pana acum nu prea au fost probleme, si ma tem sa nu insist aiurea... dar, vorba ta, daca nu exista refuz clar, e plictiseala, e varsta... ne adaptam.
ce scump e Teo, auzi la el, bebelus mic!

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Lumi,

cred ca trebuie sa luam in calcul si faptul ca nevoile (cantitativ) scad acum, nu vor mai manca la 2 ani la fel de mult ca la 1an.
Da-le mai putin de mancare la o masa, si vezi cand iti cer data viitoare. Asa vei sti daca e doar lipsa de rabdare, sau le ajunge si mai putina mancarica.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Diana Si eu sper sa nu aiba asa ceva Gruia, dar te gandesti la toate posibilitatile cand te lovesti de o problema cronica ...
Angelynna, nu i-as da laxative pentru constipatie, nu e una ocazionala, nu as vrea sa ii creez vreo dependenta de ele .. trebuie cautata cauza ..

Diana, imi cer scuze, am gresit ceva in mesajul meu privat ... asta ca sa vezi cat de aiurita sunt!

Lumi, psiholoaga noastra ne spunea ca nu-i o problema ca nu poate sta copilul in scaunul de masa la masa, ca ei se plictisesc repede si nu vor sa piarda timpul mancand ... asa ca, daca pentru amandoi (trei, in cazul vostru) este ok sa luam masa aiurea, sa nu ne facem alte griji, just play&eat or eat&play :)

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig&feature=player_embedded#" target="_blank">off-topic: chestiuni electorale

Eu cred ca votez cu Scooby-Doo

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Gruia mananca pizza de la Trenta ... nici nu stiu daca sa rad sau sa plang

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, nerantula

nerantula, eu zic sa razi si sa-i faci o pizza mai de copiluti mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ok fetelor, am dat comanda, mi-au incasat banii , astept acum sa faca socoteala inca o data la transport si sa imi trimita mail cu suma exacta. Apoi platesc si asteptam Pentru cine doreste, am mail de confirmare pentru suma platita la ei.

Paula esti si tu in lista cu pastilutele , nu lasam pe nimeni in urma

Nerantula spune-i pofta buna si pupa-l

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula vroiam sa-ti zic EXACT ce ti-a zis si Luminita. Este ff bine. Poti sa-i faci tu pizza cu ingredinte bune, cu ardei cu rosii, cu cascaval, un pic de sunca de curcan sau chiar carne de pui! Pofta mare Gruia!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput