Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai imi spune cineva inca o data numele moderatorului?unde ii pot scrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata,
Va pup fete dragi si va cer permisiunea de a ma alatura voua.....
De cateva zile sunt foarte trista.Pe scurt, FIV esuat in iunie 2009 - MEDLIFE.Am 39 de ani, nici un copil doar o dorinta imensa de a strange la piept un urmas al caracterului meu.......
In urma cu 6 ani , diagnostic endometrioza, laparascopie - infirma prezenta endometriozei.Inceput FIV - MAI 2009, descoperit hidrosalpinx bilateral. Depresie.....stiti cu toatele de aici manifestarea de dupa esec.
In urma cu 2 zile m-am ridicat mai hotarata ca niciodata sa continui.
Dar......stupoare, deznadejde...fibroamele nu sunt fibroame ci mai degraba adenomioza. 16 ani de tratamente, de incercari.....Nu stiu nimic despre asta, ma voi informa, voi cauta....
Va mentionez ca in tot acest timp am avut in dosar rezultatele RMN...in care scrie despre adenomioza si ca aceasta necesita urmarire atenta...nimeni nu a vazut asta, a trebuit sa treaca atatia ani....sa fac laparascopii.....histeroscopii....FIV .....Ma primiti aici cu voi?????

Mergi la inceput

Da Miruma, normal ca te primim cu drag in sanul nostru.
M-au emotionat mult versurile, dar si povestea ta!
Da si mie mi-a fost descoperita endometrioza f. tarziu, dupa ani!

Mergi la inceput

beatrice75 multumesc.Toate de aici avem ceva emotionant de povestit si de spus....dar cele mai emotionate sunt legaturile dintre noi, lupta pe care o dam din dorinta de a deveni si noi mamici.Va doresc din tot sufletul sa traiti toate in cel mai scurt timp " emotia unei sarcini dusa pana la capat si emotia de afi mama".

Mergi la inceput

IOANA, tu ai probleme de ovulatie, nu? Am inteles ca exista niste pastile naturiste numite MACA. Incearca-le, am inteles ca-s extraordinare!Ioana, auzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor,
Mada23 multumesc iubita!
Ralu_t si eu ma bucur ca ne-am revazut si ca l-am vazut si pe Tudor chiar si pentru cateva minute. In weekend nu prea avem timp liber, mai ales ca avem cinematograful langa noi. O sa deschidem si restaurantul cand va fi totul asa cum ne-am dorit. Mii de pupici!
Alexia28 mai am connexul, dar poate ai sunat pe acel vodafon vechi.
Beatrice nu am probleme de ovulatie, insa am FSH-ul foarte mare si deaceea nu am raspuns bine la tratament.
Miruma38 bine ai venit printre noi si urarea mea e sa fie poarta spre Odisee! I-mi place moto-ul tau.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana un pup mare!si doi mai mici
Luca iubita sa iti ajute Dumnezeu sa fie cu okisori, mda din pacate endo are multe de spus,dar se poate daca Dumnezeu vrea se poate.Si nu cred ca e atat de daca ci mai mult de cand vrea. Bioflavonoidele si omega 3 cresc sansele de a avea oute de calitate.Stii si tu tot ce am tot discutat noi pe aici.Pt hiperstimulari se rezolva cu lichide multe,apa...si un somn bun pe perioada de dinaintea stimularilor cred ca iar face minuni, adica odihna adevarata.Noh, cam astea sunt ce depind de noi, restul in mainile dr-lor cu schemele lor si mai ales in mainile lui DD. Iti doresc din toata inima sa reusiti, cum spun eu sa atingeti cerul cu mana!
Ralu multam fain!Mandrul meu ma ajuta.I-a luat un pic pana s-a mobilizat ca era afon in capitol BBei si neveste devenite mamiciChestia e ca are enorm de mult de lucru cu ce se ocupa el,mi-a slabit in ultimul hal,s-au dus 14 kile jos...eu grasa si frumoasaCe sa facem? Impingem si noi caruta cum putem.Multamesc lui DD fata e sanatoasa si e tot ce conteaza, ne uitam la ea ca la soare si de-asta se agita al meu si mai tare sa aibe pupa tot ce ii trebuieOricum nu m-ar lasa inima sa ii las singuri, ea papa des, nu vrea suzi,deci tre sa fiu macar eu cu ea. Un pup mare tie si Tudorasului!Ma bucur ca ai mai scris.
Beatrice eu nu am dureri momentan.Ca nu am menstra si e altceva cand e natural fara diphe.Chiar nu-mi vine sa cred ca se poate fara dureri.
Madut dragut,Alexia,Magdi,Beatrice,Didel,Mirumar
Noi mai nou chitaimIsi tine respiratia si cu o mina serioasa scote un a spre i ascutit, de iti tiuie urechile. Dar cand ne uitam la sursa sunetului sa zic asa ne pufneste rasul instant
Mie inca nu mi-a venit,dar preconizez ca imediat ce dau semne rusii sa imi cumpar Flavinul, ca ramasesem in punctul asta cand am ramas gravi.Savurez tot ce traiesc acum dar incerc sa-mi fac un plan de bataie pt dupa alaptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa ieri , am facut un an de cand am vazut dubluAlexia era de garda la testele mele si Ralu prognostica gemeni, de-mi intrasera culotii in...aidica radeam eu dar nu mai era rasul meumai ales acum cand vad ca a mea face cat nu fac cred ca 3 perechi de gemeni la un locIar cu Ioana am sfeclit-o rau de tot cand m-am trezit cu dictai felicitari de pe forumSi Maduta, si Boo si Magdi...Doameeee cred ca nu-mi ajunge o viata sa va multumesc pt bunatatea voastratare frumos a fost, da Doamne tuturor asa bucurie!

Mergi la inceput

Fetele, mie imi vine CM de la Vitex. Am vazut ca este indicat si in menopauza. Am intrerupt tratamentul,nsh dk e bn asa. Voi, ce ziceti?

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Tuturor o saptamana cat mai placuta cu cat mai multe vesti bune.
Va pup

Mergi la inceput