Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)
Raspunsuri - Pagina 9
mada23 spune:
Miruma..te primim cum sa nu imi pare rau de tot necazul prin care treci, dar cum orice problema are o rezolvare sunt convinsa ca ai s-o gasesti si tu. Studiaza "piata" cu dr care au habar de endometrioza-adenomioza, nu te lasa pe mana orcui, e important sa te vada un dr bun, vad ca vrei sa rezolvi si cu trompitzele, Tamy stie ce zice Sper sa vii cat mai curand cu vesti bune.
Csana..nu dispera te rog, mereu se intampla minuni, fruntea sus, inima la DD si va fi bine
Casamihaiela.. presteaza la greu ca nu se stii de unde apare iepurashul, s-au mai vazut cazuri cand menstra nu a mai venit si aparuse
Lushicule...doamne ajuta ca atunci cand vrei sa vezi iar dublu sa se implineasca instant
Beeatrice...tu ai terminat dipherelinul? ca nu mai stiu, nu e bine sa-l amesteci cu alte preparate hormonale.
poopi la fete
VINNNNNNNNNNNNNN SARBATORILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca
xdidi spune:
salutare fetelor, am venit cu vesti ....declar z2 de cm....a venit naturel naturel...adica sambata de dimineata am fost la homeopat mi-a dat 10M am luat primele 5 granule pe la 22 seara si pe la 2 noaptea a inceput....acum trebuie sa-l sun pe tutu si pe homeopata.....
va puuup si la vesti bune inainte
didi
mada23 spune:
Didi...
Madutz
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca
beatrice75 spune:
Mada, da, am terminat dipherelinul, acum sunt in perioada de monitorizari si m-am gandit sa ajut putin mama natura luand acest vitex pe care toata lumea il recomanda, dar vad ca am CM de la el, putin, este adevarat, dar este. Sau poate sa fie de la ovulele recomandate de dr, arefam?
Miruma38 spune:
Buna seara fete dragi,
Am intrat sa vedem ce ati mai scris, cum sunteti si sa va ridic moralul......VOM AVEA SI NOI cu toatele stim ca vom reusi, si poate ca la anul pe vremea asta ne vom cara burticile , printre fulgisorii de nea si vom privi in vitrine cu gandul la cadouri....primele cadouri de craciun pentru copilasii nostri, primul brad......EHEHEHEHEHEHTimpul se scurge repede....Mie imi va fi mai greu.....vreau 3 bebici odata....cred ca-mi va fi tare grea burtica...
PUP
Boo spune:
Miruma ai grija ce-ti doresti Sau cheama de pe acum intaririle, pregateste-le, fa training-uri ..
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
alexia28 spune:
Buna fetele mele dragi,
Lucicule ai grija cu liniutele duble ca vazusi ce patzii eu , acum ramai mult mai usor si s-ar putea sa-i faci un fratior piticii cand nici nu te astepti Pup grasunicile de o mie de ori si sa pregatesti majoretele aici ca mult nu mai e si-mi vine Tudorelu' pe lume si-mi aduc aminte cu drag cand am nascut-o pe nati in direct aici cu voi VA IUBESC PE TOATE!!!!
Ioanascumpa mea pai si pe ce tel sa te sun ca mi-e dor sa vorbim un pic
Ralu pe tine si Tudor frumosul, saptamana viitoare fac morfologica la Herghelegiu si vad cum mai sunt rinichii lui bb, in functie de asta oprim si gynipralul
Pup toata gascaBoo, Mada, Magda, Aditza, Liliana.... gata nu ma mai lasa pitica sa scriu
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 34w Tudor
prietene DC .
mada23 spune:
Helooooooooooooooo ninge
e asa frumos afara si am un chef de duca de mama, mama
Alexutzule... pregatim, pregatim o echipa intreaga de majorete,wow ce nume frumos ai ales , sa ai un Tudorel sanatos si papacios ca si "verisorul" mai mare a Ralucai
Fetele imi lipsiti tare mult, alti ani era asa animat topicul nostru...treceam mult mai usor peste "mirosul butoiashului", inca un Carciun fara motzat ...ata ete.... vor veni si Craciunuri mai bogate, nu? si atunci sa te tii
poop toate dragutzele mele
o zi minunata!
Madutz