Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_84 spune:
LA MULTI ANI!!!!
Tot ce va doriti pentru noul an!
Eu am implinit 3 luni de cand incerc si nu s-a produs inca minunea. M-ar ajuta sa stiu de cand incercati voi? Si eventual cele care ati reusit...in cat timp.
Trying for a baby
mada23 spune:
La Multi Ani dragele mele, sa aveti un an plin de impliniri, bucurii si sanatate
multtiiiiiiiiiii pupici pentru toate
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca
utica spune:
Buna dimineeata fetelor!
Care sunt interesate de Fiv prin programul national, vedeti ca s-a deschis un nou subiect "FIV gratuit", merita sa il urmarim si sa postam acolo. Va pup...
dyamy spune:
buna
Nu am mai intrat de mult pe la voi deoarece am nascut al doilea bobocel in septembrie anul trecut. Am fost fff ocupata dar sa stiti ca nu v-am uitat.Sa aveti incredere in Dumnezeu si sunt sigura ca veti reusi
va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca visul de a fi mamica.
dyamy
Povestea mea e pe prima pagina ptr. fetele care nu ma stiu.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada23 La Multi Ani dragele mele, sa aveti un an plin de impliniri, bucurii si sanatate multtiiiiiiiiiii pupici pentru toate ************************************************* |
mada pupici si la multi ani
tu ai luat estrofem prescris de tutu si cat si cum?
merci
mada23 spune:
Mire.. nu am luat estrofem, din pacate nu te pot ajuta, sa inteleg ca mergi pe mana lu' tutu acum?
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada23 Mire.. nu am luat estrofem, din pacate nu te pot ajuta, sa inteleg ca mergi pe mana lu' tutu acum? ************************************************* Madutz o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009 www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank"> "Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. " "Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna." |
nu
am facut un eco la el si l am intrebat ce pot lua ca sa fiu sigura ca endo e bun pt FET.
FET il fac in ungaria
beatrice75 spune:
Asa imi place de voi, active:
Eu vineri merg la doctor pt sangerari anus, tot vineri merg la medic inerne pt starile de voma care nu-mi cedeaza, desi analizele au iesit bune, in ianuarie as vrea sa reincep acupunctura, monitorizarile si as merge si la dr. Ronel. Daca nu acum in ian, sigur luna viitoare. Ca luna asta ma termina doctorii la bani!Are si sotul niste probleme!
magdita spune:
Neata dragele mele,
Ma mai primiti? In primul rand La Multi Ani 2010, sa avem un an bun, bogat in realizari si cu implinirea celui mai mare vis : acela de a deveni mamici de copii sanatosi .
Ioana, La Multi Ani iubita noastra, sa ai o zi minunata azi, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visul cel mare : acela de a deveni mamica de gemeni !
Alinaalex, felicitari mamico, sa va traiasca minunea Roberta, si impreuna cu ea si baietelul vostru mai mare, jmekerel parca , si sa aveti parte de tot binele din lume.
Alexutza, iti tin pumnii stransi, ca nu mai e mult pana vine flatziolul Nataliei, ma gandesc la voi si sper sa ai o nastere fff usoara .
Lucic, Madutz scump, Ralu_t, Boo, Beatrice, Cristina, Ana_alexia, AdizaC, Cristy si toate fetele mai vechi sau mai noi, va pup si va imbratisez cu mult drag si sa urez un an cu multa sanatate, realizari si impliniri.
Eu sunt bine, vesnic aspiranta optimista, deocamdata , am petrecut sarbatorile fff frumos, ne-am distrat ffff mult de Craciun la munte si de Revelion la mine acasa cu mai multi prieteni, ne-am culcat la 7 dimineata dupa o noapte intreaga de distractie.
O sa fiu destul de ocupata urmatoarea perioada, incep sesiunea luna asta, e ultimul an, am si licenta in vara, dar sunt cu gandul la voi, chiar daca nu voi mai avea acelasi timp de petrecut pe forum.
Va pup cu mult drag .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor