Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)
Raspunsuri - Pagina 15
mada23 spune:
Ioniculeeeeee...la multi aniiiii, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca , un camion de
daca mai sunt Ionici ascunse/si la multi ani si voua
poop fetele
Magdu.. speciali
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
mada23 spune:
am uitat ceva , batranetile
Alinaalex.. felicitari mamico, sa iti traiasca puiutza
Alexiaaaaaaaaa...gata a venit momentul sa bag agitatele in fonctziune
HAI TUDOREL
Boobulina.. cum stai cu planurile pentru o noua incercare? esti bine?
Ralu.. tu nu mai zici nimic?
Lushica.. hai iesi la interval, ce mai face Pupica, sunteti bine?
Beea... tinem pumnii pentru doctor
Monica, Romanitza, Miruma, Ana-alexia
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
alexia28 spune:
Ioana, La multi ani, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si iubita si sa reusesti sa fii mamica
Fetele, va pup si va multumesc ca va ganditi la mine, asa este, mai e putin si-l vad pe Tudorel, nu mi-e teama de nastere cat mi-e teama pt ce o sa fie dupa.
va pup pe toate si va tin la curent
Si va doresc la toate ca noul An sa va implineasca toate dorintele si sa fiti toate gravidutze
Doamne Ajuta!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 37w Tudor
prietene DC .
lucialu spune:
Vin si eu la urma, ai de capu' meu
IOANA!!! Sa ne traiesti, sanatoasa si implinita, ca tanara,optimista si mai ales iubita si frumoasa esti!LA MULTI ANI!!! ps:am incercat sa te fonez dar la nr tau nu poti fi contactata, iar capu' nu m-o dus sa memorez nr-le de pe care ma mai sunai.
LA MULTI ANI prietene dragi!Sa aveti un an nou intesat de impliniri, multa dragoste si burtici fericite si bratuce umplute de pampersuguri!Alinaalex felicitari de toata inima!Sa va traiasca amandoi puii, sanatosi si cuminti(cat de cat,cam cat sunt babele frumoase )Bun venit in lumea noastra micuta Roberta!Sa ai o viata minunata alaturi de parintii si fratiorul tau!
Alexia asteptam VESTI de la Tudore numero duesau mai bine zis Tudorel de AlexiaFaci ceza sau astepti sa arunce bebe buzduganu...cu niste contractii in tine?
Magdi multe succese scolaresti!Vezi sa vii cu note mari ca sa dai de baut
Madut am ajuns la tine..heeeeeeei cum o fo la munte?Ti-ai rupt macar un pantalon pe uneva? sau ai trisat si te-ai uitat de la poalele partiei la altii cum isi rup noadele?(auci!si acum imi amintesc cand dadeam cu...de ghetalau si noroc ca imi pierdusem coada lu Darvinu' dinainte sa fac oki pe aici)
Beatrice as mai scrie eu zilnic mai exact. Sa mai creasca pitica, dar cine stie?POate pana atunci intri tu in schimbul doisi te gasesc la odisee.Dar sa stii ca pe cat posibil va citesc.
Dyamy sa-ti traiasca piticii!!!Tare scumpa esti la vedere
Despre noi...ne dau dintisorii.Si suntem tare maraici, vrem numai la tzitzi si in brate.E curajoasa puia, dar pen' ce mama lu' Stefan nu puteau sa vina fara dureri pe capul bbeilor, ce nevoie mai avem si de asta?Numai ce respiram si eu cata, bucuroasa ca a mai crescut, acum dam in altele.Sper sa pun pozici cat de curand,daca mi le descarca al meu de pe telu' lui. E o nazdravana si ma topesc efectiv, sper sa nu ii cresc cornite,sa fiu echilibrata ca sincer ma are la degetul micNoi am petrecut sarbatorile cam obositi, al meu cu jobu', eu cu fata si pregatelile...mi se pare mie sau e ca la nebuni cand vin sarbatorile? Muncesti sa pregatesti si cand ar trebui sa te bucuri de pregateli impreuna cu cei dragi,sa stai cu limba in gura...esti de fapt cu limba afara,respiri sacadatsi ' uk! iar ai program...gretalit de haleuri si cu o stare de porc ghiftuit, ca iar am falci,aripioare,burta, gusa, fund...Sse vede ca ma simt, nu?
Va pupacim pe toate!
aditzaC spune:
Salutare .....
Ma primiti si pe mine ?
In primul rand vreau sa va spun cu intarziere La multi ani , un An Nou plin de bucurii si multe realizari , sa ne ajute bunul D-zeu sa avem bebele dorit si sa fim sanatoase si frumoase .
In al doilea rand imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata , mi-ati lipsit si ma bucur ca nu m-ati uitat .
Am fost alaturi de voi , v-am urmarit din umbra ca sa zic asa , insa pana acum nu v-am scris ....nu am avut un motiv anume , am simtit nevoia sa ma '' deconectez '' de toate si sa iau o pauza .
Cum s-a terminat vacanta ....am revenit printre voi .
Nu am citit tot ce ati scris ,insa o sa imi fac timp sa citesc.
Eu nu am multe vesti de dat , sincer nici nu stiu cand a trecut timpul. Cred ca am 2 luni de cand nu am mai scris .
SOW....bebe nu a venit , se lasa asteptat pe 2010, in schimb am ajuns la doctor in decembrie cu dureri de ovar care se lasa pe picior si in mijloc . Am facut eco unde mi s-a zis ca nu am chist ( erau doar cele din perioada ovulatiei ) si am facut si control ginecologic unde mi s-a zis ca am o rana pe col . MI s-a luat secretie din col si papanicolau si am facut si analize hormonale . Ieri am luat rezultatul : toate analize bune ! Iau tratament pt rana de pe col : Vitamina A , supozitoare Voltaren si ovule , 10 zile pe luna , timp de 3 luni , fara contact in perioada asta .
Am deja o luna de tratament , ma simt binisor , nu am mai avut durerile acelea .
DE data asta am fost la alt medic , am ajuns la Hagicalil de la Romar . Este un om de nota 1000 .....jos palaria , am fost f impresionata de atitudinea lui . Mi-a spus ca voi avea 5 copii , sa nu mai imi fac atatea griji . CIca rana de pe col impiedica implantarea unei sarcinii , mititeii nu pot trece de rana.
Ioana ....iubita la multi ani , multa sanatate , fericire si iubire ! Anul 2010 sa iti aduca un bebe mumos si sanatos , imi cer scuze ca mesajul este cu intarziere .
Magdi..scumpa mea , si eu am licenta anul asta , multa bafta.
Alexia28 ..cf iubita ? cum merge sarcina ? cat mai ai ?
Lucia...pup fetele mumoase.
Mada , Bea , Alina , Cris, Fire , ana-alexia , monica, lali, ralu , boo si fetele nementionate va pupik dulce
multi pupici !
Ioanatugs spune:
La multi ani pe noul an si fie ca acesta sa ne aduca tot ce ne dorim!
Magdita, Mada23, Lucialu, AditzaC va multumesc tuturor pentru urarile calduroase. Un car de pupici pentru voi
Pentru cine nu stie inca, finutza mea e graviduta din nou, natural de data asta si va avea o fetita. Nu e o veste frumoasa?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
magdita spune:
Buna iubitele mele,
Ioana, nu pot sa cred, nu pot sa cred ca Laura e graviiiii !!!! Yupiiii, ce fericire !!! Ma bucur din tot sufletul pentru ea, mai ales ca e fetita si a venit asa, pe neasteptate.... Ce minune, mai ales ca nu mai e nici chiar la 20 ani mamica noastra frumoasa ! Sa-i transmiti din partea mea toate urarile de bine, sa aiba o sarcina perfecta si o nastere super usoara !
Ce bucurie !!!
Lucic, mersic pentru urari, sper sa am si alte motive sa dau de baut anul asta, nu numai licenta . Pup mamica si pupa .
AditzaC, si tie bafta multa, multa. Sanatate maxima si bebe anul asta !
Sa ploua cu bebei, ca ii asteptam cu toata dragostea de care suntem capabile !
Va pup pe toate, fara exceptii!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor