Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alinaalex, BRAVOS!
Eu una am pierdut si luna aceasta, se pare ca am ovulat in ultima sapt de post cand nu am incercat nimic. Mi-am luat test de ovulatie. In ianuarie voi face in paralel: si monitorizari si teste de ovulatie. Apoi vreau sa mai aud si alta parere, cred ca ma voi indrepta spre dr. Ronel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alinaalex felicitari iubita, sa va traiasca minunea de fetita si sa va bucurati de ea!

Un an nou fericit, cu multe impliniri va doresc si eu!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Banuiesc ca toate suntem plecate care-ncotro, dar voi chiar ati uitat sa mai dati semne de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Va doresc un an 2010 plin de dorinte implinite, binecuvantari ceresti, un an in care visele sa devina realitate, casele sa va fie pline de bucurie, veselie si rasetele copiilor, iubirea sa pluteasca mereu un prejma voastra. Liniste sufleteasca si .......LA MULTI ANI.
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, multumesc lui Dumnezeu ca existati si ca am avut sansa sa va intalnesc .Va iubesc si va imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Reteta pentru un an bun:
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact un an!
Fiecare zi se prepara separat: o parte munca, o parte liniste, o parte umor. Se mai adauga 3 linguri de Optimism, o lingura de Toleranta, un praf de Bun Simt si o picatura de Speranta!
Peste aluatul obtinut se toarna apoi Dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de Curaj si Incredere in Sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea/ceai, din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea:UN AN DARNIC SI BUN
SANATATE DEPLINA
FERICIRE MAXIMA si
ABUNDENTA ABSOLUTA!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Buna fetelor si La multi ani 2010! Sa fie un an norocos, plin de realizari pt toate planurile! Mai ales la

Am facut si eu laparo prin iulie, am avut un chist ovarian..si pana luna asta am luat AC, imi daduse dr. tratament. Insa eu le-am luat cu pauza aia de 7 zile, nu mi-a specificat altfel...si pe net am citit ca ar fi trebuit luate continuu..voi ce stiti de asta? Nu de alta, dar mai am doar un ovar si sper sa nu ma trezesc cu vreo supriza si la asta.

Si mai am o intrebare, ca medicul nu m-a lamurit foarte bine..cu un ovar, se produce ovulatie in fiecare luna? Mi-a zis ceva de genul, ca asta care a mai ramas se adapteaza si ovuleaza in fiecare luna...

Si este cineva care a ramas dupa laparo? Eventual doar cu un ovar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI pentru toate fetele.
Haideti sa intram in anul 2010 cu speranta ca anul acesta ne va aduce ce ne dorim noi cel mai mult: o sarcina si dupa 9 luni un bebe, doi, sau cati a vrea Dumnezeu..:).
Fetelor am auzit o stire pe ProTV referitor la programul national pentru fertilizare in Vitro. Cred ca ar fi bine sa dezvoltam putin subiectul. Eu una o sa-mi sun doctorul si o sa cer informatii cu privire la continutul dosarului ce trebuie depus. Daca aveti informatii despre acest subiect, va rog sa postati, banuiesc ca este bine ca dosarul sa fie depus cat mai repede.

Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

LA MULTI ANI dragele mele, sanatate, noroc si fie ca visul nostru sa se implineasca in 2010..
utica daca ai vesti noi tinene si pe noi la curent.Cred totusi ca eu nu mai am nici o sansa......am deja 39 de ani impliniti.....Am imbatranit si nu mai am dreptul la un copil oare??????Haideti reveniti din concedii, am facut cafea , multa si cred ca o voi bea singurica .......Am sa mai fac si maine un ibric si am sa va astept....totusi.....Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Miruma38, bineinteles ca mai este timp..important este sa iti depui dosarul repede...asa cred eu. Cum aflu ceva despre continutul dosarului medical, unde trebuie depus etc..o sa va spun si voua.

Va pup!

Mergi la inceput

Ma vad nevoita sa renunt la Vitex, nsh, dar mie mai mult rau imi face, dupa cate vad. La indicatii, vad ca scrie ca este indicat si in menopauza, poate de aceea imi da semne ca-mi vine luna aceasta CM la 20 de zile, ceea ce nu prea e normal, eu care inainte de operatie aveam CM, ceas.Azi, in cea de-a 20 zi observ pete maronii.

Mergi la inceput