Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mersi Mada!!!
Da, am laut omega3 cu vitE si uleiul de primula este tot cu vit E. Nu stiam ca vitexul se ia dupa ovulatie. So, cand termin cu ovulatia incep iar cu vitexul pana la CM. Dupa care pauza, right ?

Mergi la inceput

Fetele, vad ca sunteti din ce in ce mai scumpe la vedere!
Va urez Sarbatori pline de bucurie, de lumina. Impodobiti bradutulsi astepta-ti-l cumintele pe Mos Craciun!
Anul Nou sa va aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc.[

In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Neata fetelor. declar azi ziua a 2a CM.mi-a venit la 69zile de la ultima injectie,si cel mai important nu am mai avut durerile care le aveam inainte.
asa ca de acum in colo ne apucam de treaba iar nu ca pana acum am stat degaba.
Va urez sarbatori fericite,si indeplinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput

Referitor la mesajul meu anterior-Dupa "Craciun", virgula(,)
In 2010, cat mai multe !
Gata, dati fuga la shopping!and try not to eat too much

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ati facut ? am intrat sa va spun si eu
SARBATORI FERICITE , MULTE, MULTE BUCURII, IMPLINIRI , ANUL CE VINE SA NE ADUCA LA TOATE MULT ASTEPTAT, MAMICILOR MULT PENTRU COPILASHI, IAR CEI MAI MARI SA FIE ASCULTATORI,SANATOSI SI DESTEPTI.

O dedicatie speciala pentru fetele mele speciale:

www.youtube.com/watch?v=13SaSh_xW2M&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-1-HM

Si Mos Craciun sa va pedepseasca cu o daca nu ati fost cuminti

Nu cred ca o sa mai intru , de pe 29 plec la munte pana pe 3 asa ca va las sanatoase, cand ma intorc sa gasesc numai vesti bune

LA MULTIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIII

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele am intrat si eu sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi voua!!!!
Va pupam cu drag

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 35w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

va urez la toate un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!

eu luni am nascut-o pe minunea noastra ROBERTA CRISTINA, ieri am ajuns acasa, in Ajun de Craciun, e cel mai frumos cadou ce l-am putut primi!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Alinaalex, Felicitari!
Roberta Cristina, bine ai venit! Sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa, sa ai o viata plina de bucurii si sa daruiesti numai bucurii parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Craciun Fericit !!!
Un An Nou plin de bucurii, impliniri, liniste sufleteasca, sanatate, incredere, speranta
si bebeii doriti!

Mergi la inceput