Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

NINGE CA-N POVESTI IN BUCURESTI!!!

Mergi la inceput

Fetelor, vreau sa va cer sfatul. Mie mi-a venit CM ieri si ar trebui sa merg la monitorizari chiar in perioada 24-28 decembrie, cum nu se poate mai prost, plus ca in acea perioada imi propusesem sa nu fiu in Bucuresti, ca de altfel, marea majoritatea. Dr mi-a zis ca tre sa fac, daca tot am inceput, 3 luni consecutive monitorizari. E grav daca sar o luna?E musai 3 luni consecutive?
Si a doua intrebare: a auzit cineva de Ioan Stoian?

Mergi la inceput

Where are you?Ati dat fuga dupa cadouri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Beatrice eu sunt aici dar nu prea pot sa te ajut. La prima intrebare nu stiu ce sa zic, ca nu m-am confruntat cu asta. Iar de doctor nu am auzit.

Mergi la inceput

Acum inteleg cat de frustrant este cand iti vine CM....

Mergi la inceput

Nemaipunand la socoteala perioada 24-28 decembrie, cand ar trebui sa tii post sau na, e mare zi de Sarbatoare crestina si nu se cade, chiar nu mai stiu ce sa fac!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Stai calma beatrice,
Lasa-te in voia celui de sus luna asta si o sa se intample si minunea. Post este pana pe 24, asa ca va prinde bine, acumuleaza si sotul mai multi inotatori care sa se bata pe outul tau.

Totusi la cate zile ti-a venit cm luna asta? Credeam ca dupa tratament va fi ceas la 28 de zile.
Te si incearca sa te detasezi putin psihic.

Mergi la inceput

Mi-a venit la 27 de zile

Mergi la inceput

Gresisem eu numaratoarea. Credeam ca mi-a venit mai devreme. Dar scurgerile maronii cred ca erau de la vit E ca mi s-a mai inamplat asa ceva de la aceasta vitamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Beea.. vit e se ia numai in primele 10 zile ale cm-ului, iar vitexul dupa ovulatie, altfel se produc delegrari. Nu-i nici un bai daca pierzi monitorizarea acum, relax , bucurate de sarbatori si presteaza cu drag, dupa Craciun.

Sarbatori Fericite dragele mele, Sfantul Craciun sa va intre in case si-n inima, sa ne faca mai bune, sa ne aduca ce ne dorim si cu voia Bunului Dumnezeu sa ne strangem pupiutzii la piept.

la mine ca-n povesti

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput