Serbari la gradinita

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

sper sa nu sufere prea tare ca nu merge la serbare, gasesc eu ceva compensatoriu...
Cristina
Talente... de Nazdravani
Gripa porcina are ADN politic

Cristina, nu vreau sa ma amestec in decizia voastra, dar cred ca doamna in cauza, despre care vorbesti, nu merita sacrificiul tau. Din contra, cred ca fetita merita sa mearga la serbare, chiar daca fara parinti, merita sa simta in sufletelul ei ca a venit Craciunul si la gradinita.
Din experienta proprie, stiu ca ei discuta intre ei si sigur o sa se simta exclusa intr-un fel sau altul, cand o sa ii auda pe toti povestind cum a fost.

Desi nici eu nu sunt de acord cu zarva creata in jurul gripei, eu nu m-am suparat ca serbarea va fi fara parinti. Eu simt asa, ca ei vor fi mult mai linistiti fara noi. Dovada fiind faptul ca anul trecut, educatoarele spuneau, ca la repetetii, copiii erau mult mai linistiti si s-au prezentat mult mai bine. Plus, cazurile de la alte gradinite, cand unele mamici spuneau ca era o buluceala atat de mare, ca nici nu au apucat sa faca vreo poza sau sa isi vada copilul spunand poezia ( nu a fost cazul grupei noastre ce-i drept)
Desigur ca as vrea sa fiu acolo, sa o aud "live" , dar educatoarele sunt foarte dragute si au promis ca vor fotografia si filma toata serbarea si ca vom vedea pe urma serbarea. Au incercat si ele sa gaseasca o solutie pentru situatia impusa si sa fie bine in primul rand pentru copii.

Daria, sa stii ca eu ca si parinte, nu as fi de acord ca pozele sa fie facute tot de un parinte . Asta pentru ca stiu sigur, ca e suficient sa fie prezent un singur parinte, ca sa apara intrebari de la ceilalti: " mami, tu de ce nu ai putut veni, cum mama Giuliei a avut voie si tu nu? ".

De aceea prefer sa astept cuminte, sa primesc filmarea si pozele si sa o intalnesc la usa gradinitei, sa ii vad fericirea in ochisori ca a venit Mosul si la gradinita

Sarbatori fericite tuturor! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lilia, eu sunt fotograful neoficial de gradi si comitetul organizatoric, asa ca niciun copil nu se mai mira ca eu stau cot la cot cu ei la masute

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Toata treaba e ca mi se pare o prostie de ce..adica noi intram in gradinita cu copiii in fiecare dimineata si serbare sa nu se faca? pai la noi nici nu filmeaza si nici mos nu o sa fie cica sa le cumparam fiecare cadouri si sa le dam la educatoare si ea sa le dea la copii sa le zica ca a venit mosul...sincer...ma lasat rece, nu imi convine deloc, asa mai bine ii fac acasa tot ce e de facut si atat. Asta este. Pai la noi deja dinainte sa se dea liberele astea ei si-au luat din nainte doua zile ca deh...sunt mai cu mot...

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Si eu sunt f trista ca nu se face serbare deloc la gradinita baietelului meu...
Eu am fost convinsa din start ca toata panica asta e starnita artificial...

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu am aflat astazi ca la serbare nu vor fi invitati si parintii. Vom primi, in schimb, un CD cu inregistrarea.
Chiar imi displace aceasta masura abuziva.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valio spune:

In primul rand as vrea sa va spun ca e o mare minciuna ideea cu interdictia prezentei parintilor la serbare , am vorbit personal la inspectoratul scolar al Mun.Bucuresti, este o recomandare sa se limiteze activitatile extra-scolare, daca aveti curiozitatea sunati. Sunt o mamica de grupa mica si sunt revoltata de faptul ca nu voi putea participa la serbare, drept urmare am luat decizia sa nu-mi duc copilul in ziua respectiva la gradinita. Mosul va veni acasa in ajunul Craciunului , nu in data de 9 Dec.Denaturam totul din cauza zilelor fara plata, dun cauza deciziei gradinitelor si asa prefer sa n-o duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu stiu daca e o minciuna sau nu chestia cu interdictia, cert e ca la noi se aplica. Si eu am fetita in grupa mica si chiar mi-as fi dorit s-o vad la prima ei serbare

La noi parintii sunt cam dezorganizati si debusolati, nici nu s-au gandit sa vina cineva sa filmeze evenimentul A trebuit sa-i sugerez eu casierei si a ramas ca-i intreaba ea pe parinti si pe educatoare daca e de acord. Problema e ca de platit sigur nu vor vrea parintii sa plateasca (am avut probleme si cu stransul fondului clasei), asa ca singura solutie ar fi sa vina un parinte. Dar probabil ca se vor supara ceilalti parinti, ca de ce a fost ales ala si nu altul si de ce ala e privilegiat, plus ca s-ar putea ca propriul copil sa stea numai agatat de ele si sa nu-l lase sa-si faca treaba ...

Auzeam o discutie a parintilor din grupa mijlocie in care taticul care filmase spunea ca nu a avut pe urma solicitari pt cd-uri, ca le-a facut si a ramas cu ele, ca nu le-a vrut nimeni ! Pe mine ma mira foarte tare o astfel de reactie ...

Aporpo, voi cum luati legatura cu ceilalti parinti ? La noi nu s-a facut decat o singura sedinta, la inceputul anului. Eu o duc pe fetita dimineata, dar atunci toti sunt grabiti si nu sta nimeni la sueta, iar la pranz o ia bunica. Deci nu am cum sa ma intalnesc cu parintii ... Voi cum faceti ca sa stabiliti niste lucruri ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu este deloc o minciuna ca s-au interzis serbarile. Asa cum am mai spus, am grupa mica, sunt educatoare si nu avem voie sa facem, ni s-a spus asta de cateva saptamani. Nu are legatura cu zilele fara plata, care se vor lua de pe 14 decembrie.
Daca era sa fim noi educatoarele cele care nu doreau serbare, nu mai faceam deloc, ca nu era greu. S-a si intamplat la unele gradinite. De dragul copiilor, pentru intalnirea lor cu Mosul, pentru ca nu toti au posibilitate sa il vada acasa, am ales sa facem numai cu copiii decat deloc. Nu vad ce e asa gresit in asta.
Inspectoratul Scolar...mai bine nu incep sa spun cam ce parare am eu despre aceasta "institutie", dar nu m-ar mira sa se raspunda la telefon ca nu sunt interzise serbarile. Probabil ca nici nu au interzis sa se faca sport in salile de sport inainte de alegeri sa nu cumva sa se inchida sectiile de votare din cauza gripei. Asta in mod oficial, zic, pentru ca in mod neoficial, ordinele sunt clare si nu se discuta.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Brazuca nu cred ca a condamnat nimeni de aici educatoarele...departe gandul ca ele sunt de vina pt aceasta situatie. Din contra, eu una apreciez ca s-au straduit sa pastreze totusi traditia pt copilasi, chiar si asa, devreme. Din partea mea au toata admiratia . Eu una am ce am cu cei de la Inspectorat, mi se pare o decizie luata alandala, fara nici o motivatie reala, si ca dovada si faptul ca daca suni si intrebi ti se spune ca nu ei au luat aceasta decizie...deci aruncam pisica moarta in alta curte. Mi-e sila

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

Nu stiu daca e o minciuna sau nu chestia cu interdictia, cert e ca la noi se aplica. Si eu am fetita in grupa mica si chiar mi-as fi dorit s-o vad la prima ei serbare

La noi parintii sunt cam dezorganizati si debusolati, nici nu s-au gandit sa vina cineva sa filmeze evenimentul A trebuit sa-i sugerez eu casierei si a ramas ca-i intreaba ea pe parinti si pe educatoare daca e de acord. Problema e ca de platit sigur nu vor vrea parintii sa plateasca (am avut probleme si cu stransul fondului clasei), asa ca singura solutie ar fi sa vina un parinte. Dar probabil ca se vor supara ceilalti parinti, ca de ce a fost ales ala si nu altul si de ce ala e privilegiat, plus ca s-ar putea ca propriul copil sa stea numai agatat de ele si sa nu-l lase sa-si faca treaba ...

Auzeam o discutie a parintilor din grupa mijlocie in care taticul care filmase spunea ca nu a avut pe urma solicitari pt cd-uri, ca le-a facut si a ramas cu ele, ca nu le-a vrut nimeni ! Pe mine ma mira foarte tare o astfel de reactie ...

Aporpo, voi cum luati legatura cu ceilalti parinti ? La noi nu s-a facut decat o singura sedinta, la inceputul anului. Eu o duc pe fetita dimineata, dar atunci toti sunt grabiti si nu sta nimeni la sueta, iar la pranz o ia bunica. Deci nu am cum sa ma intalnesc cu parintii ... Voi cum faceti ca sa stabiliti niste lucruri ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

La prima sedinta, doamnele educatoare ne-au cerut date de contact (numere de telefon, adrese de mail), iar cine e interesat le gaseste la dansele, asa ca comunicam foarte usor. Ati putea sa sugerati doamnei educatoare acelasi lucru, ea fiind singura care se intalneste cu toti parintii (cand isi aduc sau iau copiii).

Mergi la inceput