Serbari la gradinita
Raspunsuri - Pagina 3
madau spune:
Pt ca fiecare copil e adus zilnic la gradi de parinti, aceeasi parinti care ar veni si la serbare...asa ca de unde paranoia asta cu gripa fix la serbare? Daca e sa apara vreun caz de gripa poate aparea oricand, nu exista nici o restrictie privind accesul parintilor in gradi, in fiecare zi, dar facem restrictii privind serbarea. De asta consider ca e o prostie.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ramyteo spune:
Noi suntem din Deva si mi-a spus astazi educatoarea ca nu se mai tine serbarea ca le e frica de gripa porcina
asa ca...noi o sa ii ducem la gradinita cu cadouri cumparate de noi si cam atat.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madau Pt ca fiecare copil e adus zilnic la gradi de parinti, aceeasi parinti care ar veni si la serbare...asa ca de unde paranoia asta cu gripa fix la serbare? Daca e sa apara vreun caz de gripa poate aparea oricand, nu exista nici o restrictie privind accesul parintilor in gradi, in fiecare zi, dar facem restrictii privind serbarea. De asta consider ca e o prostie. Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009 www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar ![]() filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX ![]() |
O mare prostie!

Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
brazuca25 spune:
Sunt complet de acord ca este o mare exagerare teama asta de gripa noua si interzicerea prezentei parintilor la serbare. Dar vreau sa subliniez ca NU EDUCATOARELE au decis ca nu primesc parintii. S-a primit un ordin oficial de la ISMB, si in acelasi timp asistenta gradinitei a fost chemata la o sedinta si i s-a comunicat ca si Ministerul Sanatatii interzice prezenta parintilor la serbare in gradinita.
Inteleg dezamagirea parintilor care nu vor fi prezenti sa vada direct reactia copiilor, dar cel putin in cazul nostru, vor primi filmul serbarii, si ma gandesc ca pentru prichindeii mei de grupa mica va fi mai usoara intalnirea numai cu Mosul si fara multimea de parinti cu ochii pe ei. Au totusi numai 3 ani
.
mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
Tisina spune:
Mare aberatie asta cu interdictiile - chipurile din cauza gripei porcine. Dar pe aia cu gripa din sala de sport o stiti? Scolareii nu mai au voie sa faca sport in sala ca sa nu ia gripa porcina 
Nu stiu exact cum suna decizia, insa noroc cu vremea frumoasa, ca ei fac sportul in curte, ca in sala nu e voie
Vedem ce o mai fi cand o veni iarna pe bune.
brazuca25 spune:
Problema cu sala de sport este din cauza ca in scoala sunt organizate sectii de votare si daca scoala se inchide din cauza de gripa noua, nu se poate deschide sectia de votare. Deci se "recomanda" sa se faca sportul in clasa sau afara, ca sa se evite contaminarea in sala de sport, care va ramane un mediu "dezinfectat".
Deci alegerile sunt problema, nu gripa. 
mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
felicia74 spune:
La gradi 246 situatia e la fel ca in majoritatea cazurilor - serbarea fara parinti, filmata. La unele clase cd-ul cu serbarea costa 20 lei, la noi nu costa nimic, e cadou din partea educatoarei.
In plus, e singura gradi unde parintii intra cu masca pe fata. Personalul gradinitei nu poarta nimic
Insa tot e bine ca asistenta ii controleaza mai serios pe copii dimineata, asa ca, de cand cu epidemia, fii-mea nu s-a mai imbolnavit.
Off-topic: Capcaun, nu cumva esti domnul Streinu-Cercel "undercover"?![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
cristinamh spune:
| citat din mesajul lui brazuca25 S-a primit un ordin oficial de la ISMB, si in acelasi timp asistenta gradinitei a fost chemata la o sedinta si i s-a comunicat ca si Ministerul Sanatatii interzice prezenta parintilor la serbare in gradinita. |
nu s-a dar nici un ordin clar, sunt recomandari... recomandari de la minister catre inspectorate, recomandari de la inspectorate catre gradinite, iar directorii de gradinite sufla si-n iaurt, de teama sa nu-i ia cineva la intrebari in caz ca doamne fereste se intampla ceva. daca era ordin ministerial, si existau sanctiuni, garantat era demult printat si lipit pe usa, sa inchida gura tuturor.
am o prietena la ploiesti, am rugat-o sa-mi trimita o poza cu ce e lipit la ei la gradi... ceva pasnic, care informeaza parintii, ca este o epidemie gripa, ca trebuie luate x masuri de preventie, ca nu e cazul sa intre in panica, bla bla. sper sa fac rost de poza.
care gripa va strica la anul serbarile? caci... epidemii au tot fost in fiecare an, asta e, gripa e de sezon. si porcina asta nu e nici macar la fel de rea ca altele... dar masurile...
pai ce urmeaza? in fiecare toamna ne luam masti si lichid dezinfectant? si nu mai facem serbari? ne bagan copiii in sperieti ca fara masca nu-stiu-ce monstru gripal in inghite?
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
szivarvany spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Nu am inca un copil de gradinita, insa daca s-ar confirma vreun caz de gripa porcina la gradinita, parintii de la subiectul acesta tot asa de vehementi pro-serbare cu public ar fi? De ce este aberanta aceasta masura? Ah, ca nu vor vedea parintii cum copilul sustine poezia/cantecelul, asta se poate organiza si in alt cadru daca-i musai. |
Trebuie sa raspund.

Sa stii ca eu personal nu vreau sa pierd o clipa din viata fie`mi.
Iar acum nu vreau sa pierd fericirea, bucuria, entuziasmul a 15 copii care vor primi cadoul de la Mos Craciun.
DACA se confirma vreun caz la gradi, e carantina. Nimeni nu isi va taia venele. DAR pana atunci, e cale lunga.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela -------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Tisina spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Nu am inca un copil de gradinita, insa daca s-ar confirma vreun caz de gripa porcina la gradinita, parintii de la subiectul acesta tot asa de vehementi pro-serbare cu public ar fi? De ce este aberanta aceasta masura? Ah, ca nu vor vedea parintii cum copilul sustine poezia/cantecelul, asta se poate organiza si in alt cadru daca-i musai. |
Pe bune, tu chiar nu vezi de ce e aberanta aceasta problema? Pai cum sa iti zic, cica vor sa ii protejeze pe copii de parintii lor (cu care oricum intra in contact mai mult decat cu colegii). Si cum fac asta? Nu mai vin parintii la serbari sau intruniri IN GRADINITA (in afara ei nu se pune). Acum explica-ne tu noua, in ce fel ii protejeaza aceasta masura pe copii de gripa porcina sau de orice alt virus.
Fara suparare