Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*13*
Raspunsuri - Pagina 8
andraiulia spune:
Ne-am mai masurat si cantarit si noi....avem 5750 gr si 62 cm la 2 lunitze si o sapt. A mai incetinit, cred ca e normal. Avand in vedere ca in primele 8 sapt a luat 2500 gr, cred ca acum se regleaza, ca sapt asta n-a mai luat decat 130-150 gr.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
alex25 spune:
Mary, baietii tai sunt adorabili impreuna, sa iti traiasca!
Kateryna, ai o superbitate de fetitza, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa in continuare, va pupam mult!
Ca tot veni vorba de pitici, eu am stoluri intregi de pasarele, dar eu ma cunosc si stiu cat de panicoasa si exagerata sunt, asa ca mi-e si rusine sa le insir aici, insa cand citesc cat au luat puii vostri in 2 luni de viata ma apuca pandaliile, a mea nu a luat decat 1800gr in total de la nastere, stiu ca fiecare e cu ritmul lui, dar piticii nu imi dau pace. Plus ca mai mult de 120gr la o masa nu mananca, deci....piticii sunt in floare.
Gata, maine il sun si eu pe pediatru ca m-am hotarat cu vaccinurile: ii voi face Infanrixul hexa acum si inca ma mai gandesc pentru Rotarix la 3 luni, Prevenarul l-am taiat de pe lista pana la cel putin 1 an, sper sa fie bune deciziile.
Avem si noi ceva poze proaspete la semnatura.
Gata, ma bag la somn ca bbelina mea a reusit sa adoarma , va pup si noapte buna.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
moni_iulia spune:
. Salut.
Eu v-am tot citit din umbra(mai putin azi) dar, am avut o stare mai blue toata saptamana ca maine mergem la cardiolog sa ne dea verdictul si sunt cu nervii in pioneze. Cred ca ma simte si Tudorita ca e prima data cand nu doarme la ora asta.
E cineva care a fost la Grigore Alexandrescu? Trebuie sa ajung maine acolo cu bebitu si n-are cina sa ma-nsoteasca asa ca o sa luam un taxi dar, nu stiu daca ar fi bine sa iau si carutul.Oare au rampa d-ai pt carute? Stiu ca trebuie sa ajung la et 5 (oare au lift?)si s-ar putea sa dureze asa ca ar fi fost bine sa iau carutul ca-l mai plimbam pe acolo ca ma rupe sa-l tin o ora in brate.Plus ca ar trebui sa-i aiu si de schimb ca poate-mi face vreo placinta.
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
Lumi_Richard spune:
Buna tuturor mamicilor de dovlecei!
Sunt o mamica de la odiseea de `noiembrie-decembrie`, fulgusoara mea trebuia sa vina pe 14 noiembrie,dar a fost foarte grabita si asa ca am `facut cunostinta` pe 7 octombrie,deci am nascut prematur la 34 de saptamani si 4 zile, a avut 2.650g, 47cm si Apgar 8/9.
Sunt foarte atasata de mamicile si burticile mele de la nov-dec, voi fi mereu activa la odiseea noastra si le astept la `scutece`,dar as aprecia foarte mult daca ma primiti si la voi....fulgusoara mea este,de fapt,dovlecel!
Despre noi ce pot sa spun? Am pierdut lapticul si micuta mea nu a beneficiat de laptic de tzitzi decat 10 zile(si atunci mulgeam si-i dadeam si completare). In spital a pierdut 300g,a reusit sa puna in greutate putin,dar intr-a 9-a zi,scazuse din nou la 2350g.
Acum ii dam Nan1,papa bine si ia in greutate frumos...acum 3 zile avea 4.340g.
E indragostita de carusel,sta in coate doar cand are chef,are colici si vrea tinuta doar pe verticala si plimbata prin casa si trage parturi mai rau decat o baba care mananca fasole 7 zile din 7!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
andraiulia spune:
Alex, yo zic sa-i rogi pe putici sa plece, pt ca 1800 gr in 2 luni e excelent..media e de 800 gr p luna....deci ati depasit! Stai linistita, ca ritmul nu e lent deloc!
Andrushca, new mummy
Povestea gogoshicii
andraiulia spune:
Lumi, bine ai venit printre mamicile de dovlecei!! Sa-ti traisca papusica si sper sa-ti putem fi de ajutor!
Mary, ai niste baietei cel putin superbi! Seamana atat de bine si sunt asa de dulci impreuna...!!!
Andrushca, new mummy
Povestea gogoshicii
mary_07 spune:
Katteryna,bineinteles ca va incepe si ea sa rada si sa gangureascanoi il stimulam pe Razvi povestindu-i cate in luna si stele si intrebandu-l tot felul de lucuri...iar el ne raspunde pe limba lui
Delia,multumim.Bouncer-ul e imprumutat de la versioara noastra
Alex,.Am vizionat si pozicile...a crescut gogosica.Si ce frumos e bouncer-ul vostru,si centrul de activitate... Poate ti-am mai zis,dar iti seamana leit
Atunci cand il tin la verticala isi tine capul f bine,il intoarce fara probleme...numai atunci cand sta pe burta nu poate
Lumi te primim cu mare dragbine ai venit!
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Iulia,bafta pe maine
Andra multumim tare mult
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
Lumi_Richard spune:
Andraiulia, Mary, va multumesc de primire!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
delia79 spune:
Vai Andra, ce frumos sta Sophie pe coate . Este superba fetita ta, iti vine sa-i mananci obrajorii .
Ma duc sa bat piticii (soimita mea inca nu sta in coate)
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos