Bebelusi de mai 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
romana spune:
AALINA: Felicitari pentru dintisor. Cum e ? Are dureri? (chiar daca nu poate sa-ti explice)
Si nu ma supar ca-mi spui Ramona si nu vreau miel ca nu-mi place decit carnea de pui si mai rar porc.
Intr-adevar cu nota de plata a telefonului e o problema. Eu astept "emotionata" in fiecare luna factura si mai nou e cam in jur de 1.500.000 ca mai vorbesc si acasa la Cluj si stau cu receptorul pe linga Cristian sa-l auda si bunicii si unchiul ( fratele meu) cum vorbeste el, ca de vazut o sa-l vada mai rar si asta numai cind vin ei la Bucuresti.
Ca sa mai fac un pic de economie deschid toate paginile pe care vreau sa le citesc,apoi inchid legatura telefonica (uneori se inchide singura nebunatica),citesc linistita sau mai putin linistita ( de obicei in acest timp maninc), in functie de activitatile lui bebe, ce s-a mai scris, apoi editez raspunsurile si cu copy-paste le pun la mesajul de raspuns.
Astazi m-a disperat bebe, a tot plins . Cred ca vroia in brate, ca el vrea mereu in brate. L-am pus in carucior si l-am tot miscat prin casa, am fost si afara si a vrut si acolo in brate.
Acum la masa de seara, pina sa-i pregatesc lapticul a plins cam rau si cred ca s-a innecat cu sliava ca apoi au inceput niste urlete si era tot rosu , de m-am speriat ca nu cumva sa nu mai respire... si avea ochisorii pini de lacrimi... dar ce sa fac... a trebuit sa-i pregatesc biberonul.
Uneori ii fac lapticul cu el in brate ca sa nu-l mai aud pingind, dar astazi nu am mai putut sa-l tot tin cum vrea el, sint destul de epuizata. Cred ca ar trebui sa iau si eu vitamine ...
Si cind citesc la subiectul "cit de mult va ajuta sotul la ingrijirea lui BB" cum se mai lauda fetele acolo imi vine sa-mi iau lumea in cap. Cred ca ar trebui sa se intilneasca sotii lor la o bere cu al meu si daca nu-l conving aia sa fie mai harnic sigur o sa-i cunvinga al meu pe ei ca sint prea harnici si ca ar trebui sa se odihneasca mai mult ...(asta e cam ca si vorba aia cu capra vecinului ). El ma ajuta doar cu apa plata , adica cumpara un bacs si cu scutecele. Uneori, cind vede ca am scapat situatia de sub control si nu ma mai pot imparti in doua , se ocupa si el de bebe, dar nu uita sa-mi spuna sa ma grabesc si sa termin ce am de facut in momentul acela, chiar ci cind sint la .. of
Imi vine sa ma duc la nebuni...
Oricum eu simt acest site ca o metoda de reducere a stresului si a monotoniei zilnice si un loc de unde mai poti afla noutati, ca de cind sint acasa nici cu cine sa vorbesc nu mai am. Vorbesc eu cu asta micu , dar uneori se uita la mine ca la martieni, mai ales cind imi las parul pe umeri. El s-a obisnuit cu mine cu parul prins la spate. Sa-l fi vazut astazi cum se uita cind mi-am uscat parul dupa ce m-am spalat pe cap...
PISI_ELLA : si eu vreau un somn de 12 ore. I-am zis sotului ca o sa ma duc o noapte la hotel ca sa pot dormi linistita ca seara merge televizorul, noaptea se scoala bebe, dimineata iar se scoala si pina adorm eu la loc el e iar vesel si dornic de activitati. Asa ca total ore de somn ...insuficient. Ma tot gindesc acum la prima luna cum nu dormeam decit 3 ore din 24 si ma mir cum de am supravietuit.
KORINNA: Toto e un grasunel la cele 8 kg. Al vecinei la 10 luni avea 9 kg si ceva si mi se parea grasut. Principalul e sa fie sanatos si fericit. La multi anisori pt bebe.
Hai c-am scris destul . Vreau sa va spun ca m-am infipt si eu la gurpa mare ( adica a voastra) desi bebe e nascut pe 22 iunie si o sa o urmaresc pe Pisi_ella sa vad cum face diversificarea, ca voad ce celelalte sinteti avansate la acest capitol.
Va saruta in cor Romana si Cristian care e asa de frumusel acum cind doarme
Daiopri spune:
Asa e, Alina draguta
De aia si va intrebam de m-am sclerozat sau nu. Da, acuma drept e ca el mereu mi s-a trezit o data, 2 ori pe noapte, asa ca nu a fost chiar rasfat. Numai ca eu tot citind pe acilea ca ar cam trebui sa renunte la masa de seara, tot convoc cate o sedinta, dar pe el il doare la papuci.
Si fac scenarii de groaza, in care ma vad trezindu-ma in fiecare noapte , pana l-oi insura, (apoi se trezeste nevasta), sa ii dau sa pape :)
Daca citesti la clubul mamicilor nedormite, o sa intelegi de ce ma stradui cu militaria.
Care intre noi fie vorba nu tine, si ma enervez ca prostu pe sat.
hai ca poate ne vedem pe chat. Eu mai dau cate o verificare sa vad de sunteti vreuna pe acolo.
Pupici,
D&C
Aalina spune:
Romana scuze mama da iti dai seama ca sunt si io cu ochii carpiti de cele mai multe ori. Si daca o fi si o fi ti-i da si un pui :)) Ma de dureri nu stiu cat si cum are ca azi a fost doar mai matait. Da io tot nu stiu sigur daca ii dinte sau nu. Va tin la curent cu evolutia.
De ce nu iti pui internet prin cablu. E in jur de 1.200.000 pe luna full internet. Si de restu vorbesti si tu la telefon.
O fo fo ce i-as scutura eu pe taticii astia...
Cat despre site eu nu cred ca as fi suportat altfel. Simt tare mult lipsa prietenilor si acum si a colegilor de servici. Asa incat multumesc din suflet ca va am pe voi mereu aproape.
Puiul meu vrea sa ii vorbesc tot timpul asa ca inca nu am senzatia ca vorbesc singura.
Ai vostri cum se uita la ei in oglinda? Ca al meu imi zambeste dupa care da sa il mangaie pe bb si isi zambeste. Ce o fi in capul lui?
Fetelor eu cred ca maternitatea asta e o oaza cu apa vie. Pentru ca nu o sa inteleg niciodata de unde am atatea resurse la cata oboseala am acumulat. Abia acum o inteleg pe mama care nicioadata nu parea obosita cand eu eram bolnava. Offff...mi s-a facut dor.
Gata ca o iau pe aratura.
dana d spune:
Buna fetelor, sunt in mare graba, sotul se plimba cu Ilinca in brate pe langa mine, sa ma grabesc si sa-mi reiau atributiile de mama. Azi Ilinca a stat numai cu picioarele la gura si in gura, au zburat botosei ciorapei, i-am pus niste sosetute cu elasticul mai strans care i-au facut urme si am primit observatii de la tatal meu, ca ingreunez circulatia sangelui. Asa ca am stat mai mult cu picioarele goale dar nu-i nimic ca a fost cald si frumos.
Parpalak, sa-ti mai fac un pic dor, e o toamna superba la noi, avem cam 24 grade ziua si ne asteapat si mai mult. Azi am stat mult pe afara, copacii s-au colorat frumos si pe jos e covor de frunze si multa castane. Ba chiar, in plimbarile noastre, am adunat si destule nuci pentru o prajitura.
va las ca sunt "de serviciu" si incerc sa mai intru mai tarziu dupa ce ii multumesc pe toti. Pupici grabiti, Dana.
adita spune:
Fata mea nu vrea sa rada. Pot sa fac eu orice, ca nu reusesc sa scot de la ea mai mult de niste zambete. Da nu-mi pare rau, zambeste asa de frumos.Insa nu vrea sa rada. Nici cand o pup, nici cand o gadil pe burtica, nici cand ii fac baita. Se vede ca ii place, nici nu se misca, are o figura asa extaziata si dupa ce ma opresc zambeste la mine si parca-mi zice : mai vreau.
Din punctul meu de vedere nu-i convenabil cu internet prin cablu. Ne vine factura cam un milion si jumatate pe luna, din care internetul e doar intre 3-500.000. De restul vorbim. Abonament pentru internet nu platim, asa ca nu-i foarte scump.
Dana, si Elena mea sta toata ziua cu picioarele in gura si isi trage ciorapii, asa ca a trebuit sa-i pun pantalonasi cu tot cu botosei.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
romana spune:
Si lui Cristi ii place la oglinda. Se uita ce se uita si apoi zimbeste cu gurita larg deschisa si se misca asa.. in felul lui nazdravan ceva in genul hopa... Dar cel mai mult il atrag lucrurile de pe polita din fata oglinzii spray-uri si alte cele colorate.
Am pus la fiert apa plata pt laptic si a tot fiert si eu eram pe chat si cind mi-am amintit era gata gata sa nu mai ramina nimic. Acuma am mai pus o tura... sper sa nu uit de ea.
adita spune:
Fetelor, voi aveti idee cum se pun pozele in albumul de la despre copii? Eu am incercat, am crezut ca am reusit, dar cand intru in album, imi scrie albumul lui adita si nu arata nici o poza. Am incercat sa intru in albumul Aalinei, dar la fel am patit. Nu-mi arata nici o poza. Nu intru eu unde trebuie, sau ce?
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Lumy spune:
Fetelor am scris o gramada si mi s-a restartat calculatorul!!!
Vorbiti de ore de somn!!! FDrancesca azi noapte s-a foit ..ba suzeta , ba mincare , ba kaka... Ceea ce ma surprinde e ca ea ride intr-una ... Cit de obosita ma simt ii dau pupici si imi trece oboseala ..Vorba Aalinei sintem pline de energie ..De unde ne incarcam chiar ca nu stiu!
Ne plac reclamele ! Cele cu "Dalin" , "Fortozoso" si reclama de la un nou iaurt aparut ( am un lapsus pe moment).
Azi am incercat niste cereale si se pare ca ne plac ! Nu degeaba e canadianca! Fructele si supica nu-i plac! Cu toate ca am zis ca o sa incerc o diversificare Ro-Ca se pare ca nu e dupa cum vreau eu!
Dana d incerc sa rezolv situatia cu lapticul! o sa vad daca dupa cereale se mai trezeste asa des!
Adita multam mult pentru link! Sper sa rezolv problema virusilor!
Aalina va ies dintisorii? Te-ai lamurit?
Eu am internet prin cablu ! Si de multe ori uit sa ma deconectez! Imi dac timp pentru calculator desi as fi vrut sa stau MUUULT mai mult! Dar asta E! Cind va creste gilma sper sa recuperez!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
parpalak spune:
Da, Lumy, cind se marita, recuperam impreuna la desprebunici.com :)..sau pentrubunici.com
Iar io's, ca-n profil, parpalak la hotmail si parpalack la yahoo.. nu-mi imaginez cine-a putut sa-si adjudece inaintea mea parpalak la yahoo.. mama lui..
adita, se pare ca o parte din albume au "buba", e la unul din forumurile alea de jos de tot un subiect pe tema asta.
La noi azi a fost a doua zi de pireu de morcovi la prinz, si chiar am fost harnicuti, am papat aproape jumatate de borcanel, de dupa aia l-am tot alergat cu bibe din juma in juma de ora, poate-poate.. Si banuiesc ca ghiciti unde i-am pus prima lingurita de pireut.. Drept in frunte.. Paul si cu Narghita..
Sanatate la bebei si mamici.
ange spune:
DanaMario,bb tau mananca numai formula sau si tzatzica?
al meu papa 240 ml. la o masa...dar exclusiv similac cu fier
parpalak, si la noi prima lingurita de cereale a fost undeva pe obrajori
doamne cat de haiosi sunt cand incep sa manance! eu as fi in stare sa varuiesc bucataria cu cereale numai sa-l vad ca le mananca cu placere
adita,nici eu nu reusesc sa-mi fac album la DC. incearca sa o pupacesti pe gat. al meu lesina de ras doar cand ma apropii de gatisorul lui.un alt loc unde se gadila si rade in hohote este pe pulpa piciorusului din spate,aproape de pampers.il pun pe burta si-l masez usor pe picioruse.lesina de ras.Alta varianta ar fi sa-i faci un fratior mai mare Cand Maia face eschibitzii prin casa,Robi rade
romana, si noi papam laptic cu apa plata dar nu o fierbem deloc.doar o incalzim la microunde. chiar pediatra ne-a dat liber la apa plata nefiarta. facem asta de la aproape 3 luni.
Lumi, scuze pt. astazi.Am plecat de pe messenger ca urla Robi si m-am intors dupa 3 ore cand am reusit sa-l calmez.Deja tu faceai nani la ora aia...
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana