Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai frate, ce-i aia apa plata si cum se cheama ea in Canada?

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak sint 2 tipuri de apa plata una este "Spring Water" si alta "Apa distilata"
Noi folosim numai "Spring Water" care contine fluoride (si noi tot de asta bem) care cica-i buna pentru dantura (se zice ca deaia copii de aici nu prea au probleme cu dantura)

Nici eu nu o mai fierb i-am fiert-o la inceput acum ii incalzesc.

Ange ii dau si tztzica dar nu prea mai am doar (200-250 mil pe zi)
Dar nu stiu cind aud la voi 250 ml !!!! la o masa ma ia durerea de cap Joshua maninca doar 100-120 ml la o masa (combinat formula si de la mine) cam 850 pe zi
dar asimileaza destul de bine avea 7.8 kg la 4 luni la control

Va pupici
DAna si Joshua

Mergi la inceput

DanaMario, si ce folos ca are si Paul o masa de 200 ml daca are si vreo iteva de 60-70, ca sa compenseze??? Merci pentru lamurire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

http://community.webshots.com/user/aalinador
Asta e adresa unde avem noi poze. Ca la album nu am reusit sa pun nimic. Probleme tehnice asa ca nu te mai stresa adita.

L-am tampit pe bb incercand sa ma tot uit in gurita lui da e clar ca acolo va iesi un dinte :) Doar ca acum e la stadiul de un punct alb sub gingie. Dela asta sau pur si simplu din principiu Dori s-a foit de la 1 la 4 cand a mancat si apoi pe la 5 iarasi. Asta e...probabil o sa astept si eu sa se insoare.

Dorian rade daca il pupacesc pe gat, daca il gadil sau daca il pupacesc pe picioruse. Si mai nou rade si la doua prietene cand alea ii vorbesc.
Si in continuare ca sa imi arate cat se bucura el tipa si chiuie. El sta numai cu piciorusele goale ziua ca sa le poata tine in gurita.
Fetelor si ii cresc unghiile intr-o dementa. Daca nu sunt pe faza se zgarie imediat. I-a cazut parul de la nastere si acum are mai mult un puf pe cap.
Noi cred ca o sa renuntam la branzica cu mar deocamdata pentru ca iar imi face probleme cu kk.
Dana abia astept sa vad si eu padurea plina de culorile toamnei.
Paul daca mami nu nimereste gurita ajut-o si tu si mai da cu mana peste lingurita.

Mergi la inceput

adita:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12034&whichpage=2

Mergi la inceput

Aalina, sint blonde prietenele? :)
Sa-nteleg ca se zgirie cu unghiile de la picioare? :)
Minca-i-ar mama gurita aia a lui dulce foc :) Sa vezi cind o incepe sa vorbeasca. Apropos, am uitat sa te-ntreb: tu conduci??? :))

Si da, imi da cu mina peste lingurita :) Si se si arunca inainte - asa am reusit sa i-o pun pe prima in frunte. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Noi am racit cu totii.Antim e cel mai rau, se trezeste noaptea tipand ca nu poate sa respire. Deocamdata Elena vad ca rezista cel mai usor, sper sa n-am probleme cu ea.
Parpalak, multumesc de informatie, o sa incerc imediat cu pozele.
Voi cum va descurcati cu cautarea asta care nu mai merge?P mine ma interesa un subiect pe care l-am vazut la parintii intreaba(un pediatru bun in zona Dristor)dar pe care nu-l mai gasesc. Mi-e greu sa iau toate paginile la puricat si n-as vrea sa mai pun odata acelasi subiect. Vreau sa-mi schimb pediatra, ca asta la care mergem acum e foarte draguta,dar nu mi se pare foarte competenta.E tare aiurea sa nu poti avea incredere in doctor, sa mai cauti pe urma cateva pareri.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Nu mai ca pe alea blonde i le-a lasat lui Paul de cand a auzit ca ii plac. Doar is pretini...nu se cearta de la gagici :)))
Unghiile erau de la maini. Chiar il invidiez cat de repede ii cresc. Ca io nu mai am unghii mari de cand m-am maritat
Cat despre condus io am carnet...da nu am condus de cand mi l-am luat. A fost o ambitie in momentul ala si dupa aia mi-a trecut. Iar de cand citesc subiectul cu injuraturi la volan parca nici nu imi vine sa mai incerc.
Eu tot nu am reusit sa pun pozele in album.
Adita sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Parpalak, multumesc, am reusit. De acum puteti sa-mi admirati comoile si in albumul DC

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Fetelor,
Nu prea am timp da am sa va scriu pe scurt..si revin mai tarziu...
1.Oare sa ma duc la medic cu chestia aia de la operatie???Vad ca a spart si nu mai e inflamata.Mi-e frica sa ma duc la medic.dar am un gauroi in burta....arata naspa ca sa zic asa..torn acolo apa oxigenata si sfaraie inauntru ca altceva
2.Pentru raceala,pentru prevenirea racelii ,a nasucului infundat,a tusei de care nu mai scapati eu am cumparat la indemnul fetelor de pe Dc un siropel pe baza de NUMAI de plante care se cheama SINUPRET.Este un secretolitic.La mine a dat rezultate ..ma chinuiam cu Toto de 1 luna si nu mai scapam de mucii din nas..efectiv se ineca in ei si mai ales dimineata abea mai respira pe nasuc....am scapat de toate astea in 2 zile
Este un siropel fabricat in Germania si importat la noi.Costa 340.000 lei sticluta,dar nu o consumi doar toata odata.!!!
3.Si Toto rade cand se vede in oglinda....o fi asa hazos????
Si mai rade cand il pupacesc pe gatutz..pe burtica...imi vine sa-l pap nu alta!!!
Si are manca-l-ar mama neste ochi verzi...ca lu mama..sau ca lu tata..???!!!
Plangea intr-o zi de mama focului.Ma duc..si se apucase cu mainile de o bara la patut si nu mai stiua sa-si dea drumu...tzinea si plangea....mare babalau!!!
Deci.sa ne intelegem..asta a fost pe scurt??!!!!Apai pe lung cum o fi????

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput