Bebelusi de mai 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
alycia spune:
Ei...si a venit si ora 14 si bebita al meu abia a vrut sa se atinga de supa. O pusesem in biberont si daca am vazut ca nu vrea nici cum am zis sa incerc cu lingurita. Si uite asa mai cu ploicica de supa, mai fara ploicica a papat 200ml. Am pus si o lingurita de carne de pui taiata marunt.
Aalina vine, vine dintisorul! .Trebuie sa sarbatoriti!
Korinna , tu mergi la pansat undeva? Nu e de gluma cu abcesul pe care il ai!
Parpalak cat il ti pe Paul afara?
Fetelor nu-mi explic cum e cu gustul asta...daca i dau 3 zile piure de cartofi se obisnuieste cu gustul si papa, apoi trecem la supica si iar dupa 3 zile o accepta destul de bine. Daca revenim la piure de cartofi iar ne strambam...si tot asa...nu se prinde de chestia cu supica si pireul nicicum...se tot stramba pana se obisnuieste cu ele!
Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu
parpalak spune:
korinna, si eu am vrut sa-ti zic ca mai bine sa te vada un doctor, dar am zis sa nu te enervezi, la cita treaba ai.. Mai bine trimite burtica singurica la doctor, ca se descurca doctorul si numai cu locul faptei..
alycia, pai ieri, de exemplu, am fost doua ore jumate la cumparaturi - nu stiu daca se puna "afara" ca a stat mai mult in masina si in alimentara, dupa care, la cerere, am iesit in gradina, dar numai vreo juma de ora, ca a inceput ploaia si se si facuse intuneric de la asa nori grosi. Dar alaltaieri am stat vreo 4 ceasuri in gradina, de-mi inghetase mie tirticuta.. Paul dormea de bubuia..
Sanatate la bebei si mamici.
Aalina spune:
Voi faceti galerie ca acolo e doar un punct mic si alb asa ca ori mi se pare ori va fi candva dinte. Asta la masa de 6 abia a bagat 20 ml dupa ce la pranz mai bagase 50 dupa piureut. Io ma iau de cap. Si mi se pare mai macanit decat de obicei.
Iar eu am nervi parca as fi in perioada de sarcina si mi-au luat-o hormonii razna zau.
Pisi ce sa faci tu mama cu 12 ore de somn?
Vezi Olo daca avem copii cuminti
Korinna la medic, fata!
Alycia da-i si tu in fiecare zi piure si supica da portii mai mici si poate se prinde
Acum ne pregatim de plimbare ca deja ma ia cu nervi sa stau in casa. E clar ca sunt dusa!
DanaMario spune:
Olo tu nu intelegi cum de au atita timp sa stea pe internet eu nu inteleg cit platesc fetele telefonul sau internetul ca stiu ca-n tara nu-i gratuit.
Cit platiti telefonul? de stati numai pe internet eu cind eram in tara ma lua ameteala cind venea de plata notele de telefon.
Va pupici
Dana si Joshua
parpalak spune:
Pai s-a inventat si-n Romania internetul pe cablu!
Aalina, tu vad ca ai simptome de dintisori. La tine in gurita te-ai uitat?
Sanatate la bebei si mamici.
Daiopri spune:
Buna la toata lumea!
Noi tot cu trezitul noaptea
Ca nu pot sa imi dau seama, ori m-am sclerozat eu, ori nu stiu cum sa ma mai controlez. Ca mor de ciuda ca se trezeste. Cred ca nu mai sunt normala, ca de, s-au tot adunat. Cred ca ar trebui sa renunt la ideea ca o sa mai dorm si eu neintrerupt.
Colac peste pupaza, aseara nu a mai vrut nici cerealele, asta dupa ce parea sa ii placa. Acum stau si ma gandesc ce sa ii mai dau, ca trebuie sa il alimentez mai serios, poate, poate...
Am aflat si eu ca trebuie un program care sa transforme de pe Cd in Mp3. Cred ca o sa raman fara, pana o veni cineva de acasa.
Multumesc Dana, oricum. Tu ai reusit cu adresa care ti-am dat-o?
Numai bine,
D&C
Doinna spune:
Fetelor ,bebelusii vostri cum au luat formula?Eu nu mai prea am lapte,am impresia ca nu se mai prea satura doar cu piept asa ca m-am hotarat sa incep cu formula macar o masa pe zi dar nici nu a vrut sa auda.Asa fac toti la inceput?Sa mai incerc?Scuipa si facea urat de tot...
ange spune:
semnez si eu pt. yahoo messenger.
adaugati si adresa mea;eu tot timpul il am deschis chiar daca stau foarte putin pe el
ar fi super sa ne intalnim la "una vorba mica" acolo
deci,notati mamicilor si adresa noastra: voicucamelia2003@yahoo.com
va astept acolo
Doinna,asa fac toti bb cand dau de gustul formulei
incepe prin ai da san ,apoi cand devine nervos din cauza ca sanul e gol ,completeaza-i cu formula. In 3 zile,hai 4 se va obisnui cu noul gust. Noi am incercat cu enfalac prima data,apoi am trecut pe soia si acum pe similac. Se spune ca similacul cu fier este tare bun la gust.Eu l-am gustat si beachhhh...saracutii bebei!
fetelor,astazi am mancat si noi prima linguritza de cereale de orez.mmmmm ce ne-a placut,mei! maine trecem la 2 lingurite si tot asa pana inlocuim o masa de lapte cu cereale.Bingo!
pupici,fugim la fizioterapie.
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
DanaMario spune:
Doinna si noi la fel am inceput cu Enfalac A+ si-l accepta apoi deoarece primisem prin posta o cutie de Similac am zis sa incerc si nu-l mai saturam primele zile asa mult ii placea.
Asa ca noi am trecut pe Similac cu fier si termina in 5-10 min (100 ml atit maninca al o masa)
Aalina spune:
Termina ma Parpalak cu prostiile. Ma faci sa rad si io is nervoasa :))
Al meu fiu a adormit la plimbare de la 19 si apoi i-am dat sa manance (80 ml noroc ca luasem preventiv la mine) si acum iar baga somn la greu. Nu vreau sa ma gandesc ce fac la noapte. Asa ca stati pe chat :)))
DanaMario s-a inventat internetul prin cablu si eu cum m-as fi sufocat fara am zis ca atlfel nu stau acasa :))) Plus ca il avem cu un prieten asa ca e mai mult decat rezon :)))
Daiopri vezi mama daca al tau bb te-a invatat cu binele...acum faci urat...uita-te la noi cele care nu mai stim cum e sa dormi legat atatea ore :)))
Doinna al meu a mancat formula fara sa rasufle da saracul venea dupa o luna in care nu luase in greutate si cred ca facuse ceva foame asa ca nu prea a avut ce comenta.
Ange sper ca tu nu te bucuri in speranta ca o sa doarma dupa aia. Ca vezi ca nu tine :)))
Pupici!