Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 8

Adee spune:
Ayla, Dodo-pui, provista, olishka, Floric, chatonel, mihaelacg, aditapop, Kea, zsuzsu, Raaluca, Ilinca, Petra Tudor, anamariame, denisamada, novus multumim pentru urari
La multi ani !!!!
Sophia Diana
Ana Katherina purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze

shasa spune:
Ce limbarnita am azi.....
ANDIARORO multa sanatateImi place ca esti optimista
IriTeo
Petru
New Life Is Born

anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() ![]() |

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() |
Sau tu vrei sa pierdem chiar orice batalie?
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

chatonel spune:
scuzati intruzia cu citat propriu, dar ramasesem la cap vechi
citat din mesajul lui chatonel
Monica, pup ![]() ![]() ![]() Sint superbe montajele!!! M-am delectat! ps am vrut sa las comentarii da trebuia sa ma inscriu si mi-a fost lene ![]() Famille Dragoon cu ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acum chiar m-am linistit. Daca le faci mai usor decat se fac in imikimi, e bine. ![]() Ana-Maria, mami de ![]() |
Eu le fac usor si-n imikimi, doar ca incarca foarte greu site-ul fiind foarte aglomerat.

Eu vroiam sa spun ca acolo, fiind site public, si nu program din calculator, va descurcati si voi.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel scuzati intruzia cu citat propriu, dar ramasesem la cap vechi ![]()
Famille Dragoon cu ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Chatonel

Nu e nevoie de comentarii, iar daca vrei ceva spune-mi.
_

Ilinca_M. spune:
A, si eu l-am votat azi pe Raru apoi cand am vrut sa intru la celelalte linkuri nu mi-a aparut nicio poza. Oare puteam vota 3 poze diferite de pe acelasi tel? Ca-mi zicea ca parca numai o data pe zi pot sau ceva de genul ala, dar nu am inteles: o data pe zi si gata sau o data/poza?
Ma duc si io la nani ca-s beata de somn. Multumesc de aprecierile asupra celui mai reusit lucru din viatza mea (nu ca n-as fi avut eu destule reusite, dar io zic ca Sophiphi le pune capac!:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

shasa spune:
ILINCA apropo de intarcare ....eu am procedat la Iri putin mai radical....l-am intarcat bursc!!! Hai fetele pregatiti cosul cu rosii si aruuuuncaaaati.In momentul cand am zis ca vreau sa il intarc si am simtit ca sunt pregatita sa o fac l-am scos brusc de pe tata si l-am trecut la formula al carei gust nu il cunostea. Bineanteles ca l-a refuzat de parca i-am dat otrava dar am insistat cam asa: El era intins pe pat si se uita foarte atent la ceva cu gurita deschisa si eu am inceput sa picur laptic din bibe direct in gurita lui. Si pana la urma s-a convins ca nici asta nu-i rau si l-a papat. Poate am avut eu noroc si l-a acceptat usor, habar nu am, cert este ca a fost bine. Nu cred ca as fi avut rabdarea sa o fac treptat ...... am zis gata si gata a fost. De foame a mancat si biberon. Dar eram HOTARATA
IriTeo
Petru
New Life Is Born

Kea spune:
Petra, eu daca fac mai multa mancarica, o congelez si o scot in dimineata respectiva. Sunt mai linistita daca a stat la congelator decat la frigi 2 zile. De pe o zi pe alta, i-am mai dat. Eu acum am congelat bucatele de dovleac crud, ca n-am stiut cum sa-l conserv altfel, dar am mai pus si mancarica gatita.
Eu as vrea sa stiu daca mai e vreun copil care refuza fructele. Al meu mananca legumele pe nerasuflate, dar la fructe isi provoaca greata, mi-a zi vomitat intr-o zi. Acum fac compot de mere, pere si dovleac si amestec cu cereale. Le accepta datorita dovleacului. Dar cand se va satura de acelasi gust, ce ma fac?
Ana, sper sa nu luati si voi gripa!