Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 9

Raaluca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Fasole verde am luat de la cora (orice supermarket sau magazin de cartier) congelata. E de la Frosta si cica ar fi din culturi bio. A fost nitzel mai scumpa dar e foarte gustoasa. 550gr = 10 lei |
Eu am cateva pakete de fasole verde ("bio") puse de mine la congelator... nu am incercat inca sa ii dau. Ziceti ca le place?

Sa ii fac si eu la ratza.

Denisa-Madalina

Votati-ne sa devenim vedeta!!!
[/quote]
Da, si copiii accepta in general fasolea VERDE!!! E printre primele legume indicate a fi administrate la diversificare.
Am vazut ca sunt mamici care au dat si mazare. Noi deocamdata ne abtinem de la ea ca baloneaza mai mult decat fasolea verde.
Poti sa ii dai simpla sau incombinatie cu ardei, dovlecel, patrunjel (radacina)
Facuta la aburi e mai gustoasa. Apoi blenduita
Pupam ratzusca

Mami de

shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Am pus modele noi pt Craciun. Sper sa va placa steluta mea. ![]() _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |

Iri

New Life Is Born

Ayla21 spune:
Kea, da, Luana la inceput accepta greu doar piure de fructe, si trebuia sa le combin cu legume sa pape. Compot papa si ea acum, fara adaos de zahar. Eu spun sa te bucuri ca nu are inclinatii (inca) spre dulce, oricum va pofti non stop la ciocolata pe la 3 ani.
Noi mancam foarte bine...orez. Acum nici nu-l mai pasez, ci cumpar si fierb orez din ala cel mai ieftin, care infloreste la fiert, nu de-ala scump care isi pastreaza bobul. Ii dadeam mar cu cereale de orez, acum ii dau compot fiert cu orez fiert si pasez amestecatura cu furculita.
Noi papam orice cu orez.
Clau mananca orice cu ketchup .
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui shasa
![]() ![]() Iri ![]() ![]() New Life Is Born |

Frumoasa

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

shasa spune:
citat din mesajul lui novus Cuscro ![]() ![]() ![]() Mami lui ![]() |

Iri

New Life Is Born

shasa spune:
citat din mesajul lui Raaluca Monnvas, multumim de precizari legate de girafa. Si noua ne place sa ne jucam asa dar jocul preferat e "de-a minti criminale" aici Asta inseamna ca avem o punga pe post de balon :-) cu care loveste in jur sau eu ii dau usor pe fata. Numele vine de la celebrul serial pe care eu l-am urmarit si rasurmarit inainte sa nasc. Imi amintesc ca toti imi ziceau sa ma uit la filme romantice, comedii dar mie asta imi placea. Si Dr. House. Si acum mai revad unele episoade ![]() Noi furam mereu pungi de la legume si fructe din supermarketuri si le umflam ![]() Mami de ![]() |
Vai ce mare s-a facut si cat este de frumoasa

Iri

New Life Is Born

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Raaluca Si noua ne place sa ne jucam asa dar jocul preferat e "de-a minti criminale" aici Asta inseamna ca avem o punga pe post de balon :-) cu care loveste in jur sau eu ii dau usor pe fata. Numele vine de la celebrul serial pe care eu l-am urmarit si rasurmarit inainte sa nasc. Imi amintesc ca toti imi ziceau sa ma uit la filme romantice, comedii dar mie asta imi placea. Si Dr. House. Si acum mai revad unele episoade ![]() Noi furam mereu pungi de la legume si fructe din supermarketuri si le umflam ![]() |
Raaluca, Lena este adorabila

Eu uneori desi am ceva de spus, mai bine tac. Nu vreau sa fiu interpretata gresit si sa supar pe cineva.
Asa ca ma poti ignora daca spun ceva gresit.
Eu nu tin nici o punga in casa.

De ce?
ca asa sunt eu...paranoica.
La noi la tara, pe strada, baiatelul unei vecine era pasionat de pungi...si pe la 1 an si ceva si-a tras o punga pe cap in timp ce parintii erau in curte. Si a murit. Era al doilea copil, primul murise intrauterin de toxoplasmoza. Nu o aveam pe Luana cand mi-a spus mama copiilor povestea, si inca de pe atunci la noi in casa nu exista pungi.

Raaluca spune:
citat din mesajul lui anamariame Raaluca, zici ca-i distractiv jocul? Acum c-ai pus si poza m-am lamurit, ca nu pricepusem exact din explicatii. Dar balonul ce are? Se sperie daca se sparge? Intreb pt ca ma tentau si pe mine niste baloane. Ana-Maria, mami de ![]() |
Balonul e mai rigid si aluneca. Punga o poate apuca cu manutele, o morfoleste si fosneste ...
Eu ii mai pun in punga si cateva chestii (bucatele mici de harie de diferite culori, poti sa tai si din etichetele de la apa minerala ca sunt stralucitoare) Pe Lena o distreaza!

Si am luat in calcul si faprul ca balonul se poate sparge si nu stiu cum ar reactiona. Poate sa nu se sperie dar daca an descoperit punga ... acum incearca sa muste din ea.
ATENTIE! Eu nu o las nesupravegheata nici o secunda ca poate sa se desprinda bucati - de cand cu dintii- si sa inghita.
Mami de

PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Si eu am spus azi. ![]() Sunt puse pe mailul comun. _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Neinspirata alegerea emoticon-ului. Poate sunt eu mai sensibila in seara asta, dar stiu ca nu am folosit

olishka spune:
Buna seara!!!
Andiaroro sper sa scapati repede de orice fel de gripa. Doamne, dar chiar esti calma Cred ca in Ro panica este mult mai mare decat orinde in alta parte.
PetraTudor cred ca am inteles cam cum sta treaba cu ghetutele. Maine merg sa-i caut ceva. Si daca tot te plangeai de mese dese, noi nu avem nici o masa inlocuita Cred ca in curand ne intrece si Sophiphi la acest capitol Mofturos tare piciul meu.
Novus zici ca s-au dat toate camerele...chiar vroiam sa va intreb in seara asta daca mai poate veni o mamica din Deva.
Amvazut iarasi poze cu fete frumoase si delicioase: Luana, Sophiphi, Lena si Ana
Astazi David a facut o chestie noua. nu este cine stie ce, dar eu sunt tare mandra de grasul meu Sta in patru labe si-si balanseaza fundul lui maroc
Nu ma asteptam sasi ridice asa repede fundul de la sol.
Olga, mamica lui David iepurasul