Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 10

shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Kea, da, Luana la inceput accepta greu doar piure de fructe, si trebuia sa le combin cu legume sa pape. Compot papa si ea acum, fara adaos de zahar. Eu spun sa te bucuri ca nu are inclinatii (inca) spre dulce, oricum va pofti non stop la ciocolata pe la 3 ani. ![]() Noi mancam foarte bine...orez. Acum nici nu-l mai pasez, ci cumpar si fierb orez din ala cel mai ieftin, care infloreste la fiert, nu de-ala scump care isi pastreaza bobul. Ii dadeam mar cu cereale de orez, acum ii dau compot fiert cu orez fiert si pasez amestecatura cu furculita. Noi papam orice cu orez. ![]() ![]() Clau mananca orice cu ketchup ![]() _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Si la noi orezul este foarte apreciat. Intr-un timp papa mar copt cu orez fiert, acum il papa cu biscuiti si banana. Iar din supa de legume si carne nu ne lipseste niciodata OREZUL. Suntem fani!!!

Si baietii mei au avut vreo 2 luni in care mancau ketchup cu orice dar le-a trecut...pana ii apuca iar

Iri

New Life Is Born

Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Neinspirata alegerea emoticon-ului. Poate sunt eu mai sensibila in seara asta, dar stiu ca nu am folosit ![]() Bogdan ![]() |
Hm?

Chiar nu am vrut sa te supar, sper ca nu am reusit...fara sa vreau.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

olishka spune:
Ma autoevaluez si eu in seara asta: multe greseli in mesajul anterior Ma iertati, nu?
Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
Gata mamici dragute, ma retrag si eu la culcus.
Va doresc o noapte buna!
Va
IriTeo
Petru
New Life Is Born

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor stiu ca nu am folosit ![]() |
Hai mai, il cheama "big smile" nu "auto-ironie".
Iar auto-ironie mi-ar fi adresat mie, nu?
Dar daca il pun pe asta ->

E doar un "bla-bla", nu inseamna nimic altceva.
Stii cat se sensibila sunt eu?

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka Astazi David a facut o chestie noua. nu este cine stie ce, dar eu sunt tare mandra de grasul meu ![]() ![]() |
Haha, unde-i Lucia sa spuna cuvantul ala haios? Niciodata nu-l tin minte.
Bravo David! Asta e inceputul.

shasa spune:
OLGA te pup. Tu abia ai venit si eu ma retrag. Fugi la somn ca maine la 7 esti in picioare
IriTeo
Petru
New Life Is Born

Raaluca spune:
citat din mesajul lui shasa Mai fetelor eu am votat ieri pe Nati de ALINA si astazi am vrut sa dau votul meu si la Raru si Adela si nu imi da voie, zice ca deja s-a votat de pe nr. asta. DAAAAAA, dar alta poza ![]() Iri ![]() ![]() New Life Is Born |
Si eu am patit la fel.
La Natalia cand am votat mi-a trimis sms dupa 4 ore si nu mai era valabil codul dar am mai bagat o data nr de tel si mi-au trimis imediat alt sms. Cred ca trebuie incarcat de mai mu,lte ori. Posibil sa mearga prost in anumiye momente.
Mami de

denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. A, si eu l-am votat azi pe Raru apoi cand am vrut sa intru la celelalte linkuri nu mi-a aparut nicio poza ![]() |
O data/saptamana, o singura poza... si eu credeam ca poti sa votezi mai multe poze... dar nu mere...

Denisa-Madalina

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Haha, unde-i Lucia sa spuna cuvantul ala haios? Niciodata nu-l tin minte. Bravo David! Asta e inceputul. ![]() Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |

Olga, mamica lui David iepurasul