Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLGA te pup. Tu abia ai venit si eu ma retrag. Fugi la somn ca maine la 7 esti in picioare

IriTeoPetru
New Life Is Born

Maine nu! Am pauza cateva zile
Ne "vedem" maine, cam pe la aceeasi ora

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLGA te pup. Tu abia ai venit si eu ma retrag. Fugi la somn ca maine la 7 esti in picioare

IriTeoPetru
New Life Is Born

Maine nu! Am pauza cateva zile
Ne "vedem" maine, cam pe la aceeasi ora

Bine ca ai cui sa predai si tu stafeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Da, si copiii accepta in general fasolea VERDE!!! E printre primele legume indicate a fi administrate la diversificare.
Am vazut ca sunt mamici care au dat si mazare. Noi deocamdata ne abtinem de la ea ca baloneaza mai mult decat fasolea verde.
Poti sa ii dai simpla sau incombinatie cu ardei, dovlecel, patrunjel (radacina)
Facuta la aburi e mai gustoasa. Apoi blenduita
Pupam ratzusca

La aburi, da! Facem.

Eu i-am dat mazare dintr-un borcanel... cu vitzel parca. A mancat multumitor pt o masa de legume.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Petra, eu daca fac mai multa mancarica, o congelez si o scot in dimineata respectiva. Sunt mai linistita daca a stat la congelator decat la frigi 2 zile. De pe o zi pe alta, i-am mai dat. Eu acum am congelat bucatele de dovleac crud, ca n-am stiut cum sa-l conserv altfel, dar am mai pus si mancarica gatita.

Eu as vrea sa stiu daca mai e vreun copil care refuza fructele. Al meu mananca legumele pe nerasuflate, dar la fructe isi provoaca greata, mi-a zi vomitat intr-o zi. Acum fac compot de mere, pere si dovleac si amestec cu cereale. Le accepta datorita dovleacului. Dar cand se va satura de acelasi gust, ce ma fac?

Ana, sper sa nu luati si voi gripa!

Keutu cheliutu

Da, stiu eu unul care acum are 2 ani. Eva, finutza mea a mancat cu mare placere legumele dar stramba rau din nas la fructe. Acum mannanca si fructe. E mai atipic pentru un copil dar se poate

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
Si noua ne place sa ne jucam asa dar jocul preferat e "de-a minti criminale" aici
Asta inseamna ca avem o punga pe post de balon :-) cu care loveste in jur sau eu ii dau usor pe fata. Numele vine de la celebrul serial pe care eu l-am urmarit si rasurmarit inainte sa nasc. Imi amintesc ca toti imi ziceau sa ma uit la filme romantice, comedii dar mie asta imi placea. Si Dr. House. Si acum mai revad unele episoade
Noi furam mereu pungi de la legume si fructe din supermarketuri si le umflam

Raaluca, Lena este adorabila
Eu uneori desi am ceva de spus, mai bine tac. Nu vreau sa fiu interpretata gresit si sa supar pe cineva.
Asa ca ma poti ignora daca spun ceva gresit.
Eu nu tin nici o punga in casa. Tot ce avem sunt sacose de-alea mari de carefor sau Real, care le avem in portbagajul masinii.
De ce?
ca asa sunt eu...paranoica.
La noi la tara, pe strada, baiatelul unei vecine era pasionat de pungi...si pe la 1 an si ceva si-a tras o punga pe cap in timp ce parintii erau in curte. Si a murit. Era al doilea copil, primul murise intrauterin de toxoplasmoza. Nu o aveam pe Luana cand mi-a spus mama copiilor povestea, si inca de pe atunci la noi in casa nu exista pungi.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Of, tot citesc si nu reusesc sa ajung la ultimul mesaj ...
Crunta intamplare!
Eu nu o las nesupravegeata nici o secunda. In plus, cand mai creste nu o sa se mai joace asa. Sper ca evoluam la mingi, baloane
Si, DA, sunt perfect de acord cu tine ca sunt periculoase!
Deja am inceput sa ne jucam si cu o minge micutza de plaja, mai putin umflata. Am si scris, inainte sa vad mesajul de la tine, ca necesita supravegere.
Nu ma supar deloc. Cred ca e foarte bine sa impartasim aici din experienele noastre. Adevarul este ca, desi pe fiecare punga scrie ca e periculos sa o lasi la indemana copiilor, eu nu stiam nici un copil care sa fi patit asa ceva. Infiorator!!!!

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Raaluca, unde ai gasit cartile plastifiate cu care se joaca Lena in ultimele poze?

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
desi pe fiecare punga scrie ca e periculos sa o lasi la indemana copiilor, eu nu stiam nici un copil care sa fi patit asa ceva. Infiorator!!!!

Ti-am zis, eu sunt paranoica, daca e vorba de copiii mei.
Logic, am deja 2 ingerasi, daca ar exista risc de 1 la miliard, risc de care sa fiu constienta (ca sunt o mie si una de riscuri zilnice de care nu suntem constiente pe moment)... nu ma risc.
De ex revistele sunt in pungi, pungi cat foaia A4. Eu ii desfac revistele lui Clau si arunc punga, niciodata nu-l las cu punga in camera. Si are 4 ani si 10 luni.
Off, si mai am si altele de care sunt stresata, si uneori nu ma bucur de viata si nu-i las nici pe bietii mei copii sa se bucure din cauza temerilor mele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Raaluca, unde ai gasit cartile plastifiate cu care se joaca Lena in ultimele poze?

Ai dreptate, e mai bine sa fim precaute...
Cartile le-am luat din Cora stand de bebelusi, suzete, jucarii(aia Nuby care are si chitzaitoare), de la Piciul (un magazin de copii, are si asta chitzaioare) si aia mai viu colorata e luata de la librarie dar am vazut si in cora la standul de carti pentru copii. Mai avem una care atunci cand intra cu ea in apa incepe sa se coloreze (are niste desene vag colorate care in apa devin viu colorate)
Ca pret au fost 10 (cea mai colorata), 14 cea cu vehicule si aproape 20 lei cea Nuby.

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Sper ca gusti o gluma chiar daca e tarziu. Am gasit ceva aici care m-a amuzat teribil gandindu-ma la ce s-a vorbit mai devreme de categoria pana ...

Plec si eu la culcare ca maine iar sunt singura ...

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Raluvad ca si tu esti pasare de noapte

Super carticelele. David are doar una deocamdata si a tocit-o, caci este cartea de baza in jocul "invatatoarea Chitibus- elevul David". Asa ca trebuie sa-i cumpar ceva nou

Mergi la inceput