Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Eu nu i-as da borcanelul poimaine. Nu am un motiv intemeiat, doar pentru ca am citit ca mai mult de a doua zi nu se tin. Incerc sa elimin orice eventuale probleme. Daca, spre exemplu, ar face diaree Eva, m-ar mustra atat de tare constiinta ca e de la mancarea respectiva, incat prefer sa previn. Dar eu am o problema la capitolul asta, m-a mai mustrat constiinta ca i-am dat fructe reci si a facut rosu-n gat si ea saracuta avea rubeola. Una peste alta, nu cred ca aiba ceva, dar mai bine gatesti poimaine iar. Stiu ca spuneau la TV sa nu tinem ciorba mai mult de 2-3 zile pentru noi, banuiesc ca pt bb nici atat. |
Daca papa e pusa in borcanele bine capacite, eu i-as da.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati-ne sa devenim vedeta!!!
anamariame spune:
Raaluca, zici ca-i distractiv jocul? Acum c-ai pus si poza m-am lamurit, ca nu pricepusem exact din explicatii. Dar balonul ce are? Se sperie daca se sparge? Intreb pt ca ma tentau si pe mine niste baloane.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame as vrea si sa il leg cu arc, Cum sa nu ma scuz cand sunt fete care nu au indraznit sa iti ceara nici macar un frame, si eu... Dar sunt mai linistita c-ai spus ca-ti face placere (stiu ca nu e prima oara cand spui), dar acum ca ai repetat, chiar te cred. |
Aham, am inteles, sa fie toate acelasi format, pfff, bine ca ai zis, cine stie daca ma prindeam eu singura.
Pai eu ce sa le fac? Doar nu crezi ca nu au cerut din cauza ta?
Cine nu vrea nu vrea, nu pot obliga pe nimeni sa vrea.
Eu am spus ca fac la toata lumea care vrea, "fara numar, fara numar"
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
denisamada spune:
citat din mesajul lui shasa MIHAELACG eu stiu ca pentru o cat mai buna absorbtie a fierului se da vit. C si nu acid folic, dar poate ca este si asta indicat. Habar nu aveam. |
Acidul folic nu se recomanda pt absortia fierului, ci pt anemie. In fine, dupa analize ar fi trebuit sa fie clar daca trebuie dat fier/acid folic.
Pisik06 spune:
Seara buna!
Iarasi abia am apucat sa recuperez si nu mai stiu ce cui vroiam sa zic
DYANA, multa sanatate lui Mutzu si multi pupici de la Ana (MONNVAS, nu se supara brunetelul nostru, nu?)
PETRA, eu nu prea te pot sfatui, pt ca la noi intarcarea s-a produs treptat si fara voia mea. Eu i-am dat Anei si bibe pt ca din cauza refluxului o ardea groaznic si urla la titi de imi rupea inima, asa ca ma mulgeam si ii dadeam la bibe. Apoi, chiar daca ii dadeam doar titi mulgeam mult ca sa am (m-am chinuit groaznic sa am lapte, cu zeci de cutii de galactogil, hectolitri de ceaiuri, etc). Pana intr-o zi la exact 7 luni cand a intores capul si nu a mai vrut. Nici nu am mai scos nimic la muls. Asa ca daca ma intrebi pe mine, da-i cat ai si bucura-te de momentele astea
Am pus poze noi - ultimele 2 albume. Mai am cateva dementiale de ieri si azi, cand a adormit ca betivul in gara, dar nu mai am forta sa le pun acum.
MONI, imi mai dai si mie o data pe pm adresa ta de mail, sa iti trimit pozele si modelele? Mercic mult
Fug la patuc ca bate sotul din picior
Va pup
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
shasa spune:
Mai fetelor eu am votat ieri pe Nati de ALINA si astazi am vrut sa dau votul meu si la Raru si Adela si nu imi da voie, zice ca deja s-a votat de pe nr. asta. DAAAAAA, dar alta poza
IriTeoPetru
New Life Is Born
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
|
shasa spune:
RAALUCA foarte interesant ce ai scris acolo despre bebe si papica
IriTeoPetru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame Nu, da nici sa nu zica "mooaaama ce nesimtita-i ana maria asta, nu se mai satura" Ca daca te uiti la ghiocei, cam predomina pozele mele. |
Tu spune ca nu-i vina ta, doar eu am pus pozele acolo.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Wow esti super tare cu "nu are mai mult de..." Dar ma consolez ca desi Luana este nascuta cel mai "demult" cum zic batranii, ca ei nu sunt batrani, ci sunt nascuti demult , noi inca luptam la "categoria pana". |
Daaaa... eu ce sa mai zic? Noi suntem categoria "fulg".