Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Multumesc tare mult, Monica. Mi-e putin rusine ca abuzez, dar sunt prea frumoase!
Incerc sa trimit maine pozele, sper sa reusesc, ca mi s-a stricat incarcatorul de la laptop si acolo am toate pozele. Oricum, saptamana asta sigur rezolv, ca sa ai si tu timp sa le faci pana-n Craciun.Sa stii ca faci un bunic tare fericit!
Si sa aleg si un model de calendar, nu?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Daca alegi pt fiecare luna model orienteaza-te sa mearga formatul pozei (adica pe verticala sau pe orizontala). O sa ma orientez si eu, oricum pe fiecare luna nu stiu sigur daca am 12 modele doar pe verticala sau 12 doar pe orizontala, asa ca daca ai poze si, si, le voi combina. Ca ma gandesc ca nu vrei acelasi model la toate 12 paginile, doar sa schimbi poza, nu?
Pai unde ai doi sarbatoriti in acea luna fac 2 pagini pe luna respectiva. Tu cui vrei sa-l dai? In cel pt tati pui poza lui tati, in cel al unchiului pui poza unchiului.
Accept orice sugestie, si te rog nu te mai scuza atata, sincer, chiar imi place sa ma joc.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Fasole verde de unde ati luat ??

Fasole verde am luat de la cora (orice supermarket sau magazin de cartier) congelata. E de la Frosta si cica ar fi din culturi bio. A fost nitzel mai scumpa dar e foarte gustoasa. 550gr = 10 lei
[/quote]

Eu am cateva pakete de fasole verde ("bio") puse de mine la congelator... nu am incercat inca sa ii dau. Ziceti ca le place?
Sa ii fac si eu la ratza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, noi facem baitza pe la 6, cel tarziu 7. Chiar daca a mancat nu cu mult inainte de baitza, la maxim 15 minute dupa ii e foame, zici ca ar fi facut 3 ture de bazin. Si cum va mai ziceam, Phiphilici e imprevizibila, poate sa adoarma pe la 19-19.30 si s-o tina tot asa pana dimineatza, cu treziri strict pentru papa; sau poate sa adoarma pe la 20 pentru o ora apoi sa-i vina chef de joaca si chiuituri; sunt seri in care pana la 11 nu adoarme, dar se distreaza singurica, desi ma si cheama macar din juma-n juma de ora cat sa ma vada macar si sa-mi traga un hohot de ras. Acum de ex. vad ca doarme de vreo ora, dar a mai avut scurte ture de somn si incepand de la 19

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Petra, modelele de caciulita sunt pe mailul comun. Sunt intr-adevar frumoase.
Eu nu i-as da borcanelul poimaine. Nu am un motiv intemeiat, doar pentru ca am citit ca mai mult de a doua zi nu se tin. Incerc sa elimin orice eventuale probleme. Daca, spre exemplu, ar face diaree Eva, m-ar mustra atat de tare constiinta ca e de la mancarea respectiva, incat prefer sa previn. Dar eu am o problema la capitolul asta, m-a mai mustrat constiinta ca i-am dat fructe reci si a facut rosu-n gat si ea saracuta avea rubeola. Una peste alta, nu cred ca aiba ceva, dar mai bine gatesti poimaine iar. Stiu ca spuneau la TV sa nu tinem ciorba mai mult de 2-3 zile pentru noi, banuiesc ca pt bb nici atat.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Multumesc! Pentru ambele raspunsuri

Gata, fug, daca nu iar voi avea ochii carpiti dimineata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
Poti te rog sa-mi spui unde pot vedea modelele?

Si eu am spus azi.
Sunt puse pe mailul comun.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

MIHAELACG eu stiu ca pentru o cat mai buna absorbtie a fierului se da vit. C si nu acid folic, dar poate ca este si asta indicat. Habar nu aveam.

Noi am luat si acid folic si vit C. DAR NU CU LAPTE! Calciu impiedica absorbtia fierului.
Iar pt durerile de burtica, posibile la bebelusi, se da un siropel...mereu uit cum il cheama, dar imi amintesc eu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21Daca alegi pt fiecare luna model orienteaza-te sa mearga formatul pozei (adica pe verticala sau pe orizontala). O sa ma orientez si eu, oricum pe fiecare luna nu stiu sigur daca am 12 modele doar pe verticala sau 12 doar pe orizontala, asa ca daca ai poze si, si, le voi combina. Ca ma gandesc ca nu vrei acelasi model la toate 12 paginile, doar sa schimbi poza, nu?Pai unde ai doi sarbatoriti in acea luna fac 2 pagini pe luna respectiva. Tu cui vrei sa-l dai? In cel pt tati pui poza lui tati, in cel al unchiului pui poza unchiului.Accept orice sugestie, si te rog nu te mai scuza atata, sincer, chiar imi place sa ma joc._Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Eu ma gandeam la un calendar comun, in care sa se vada toti sarbatoritii, dar ideea ta e la fel de buna. Si la un singur model de calendar pentru fiecare luna, doar poza sa difere. Ca as vrea si sa il leg cu arc, si nu cred ca ar merge. Doar, vorba ta, sa fie orizontale sau verticale toate.Cum sa nu ma scuz cand sunt fete care nu au indraznit sa iti ceara nici macar un frame, si eu... Dar sunt mai linistita c-ai spus ca-ti face placere (stiu ca nu e prima oara cand spui), dar acum ca ai repetat, chiar te cred.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MIHAELACG multumescSI tu ai o frumusete de fata!!! Am urmarit-o din umbra mereu, dar nu pot peti ca baieti sunt deja dati. Imi place ca este tare frumoasa si cocheta

Chiar, eu stiu ca toti iezii mei sunt dati. Dupa cum urmeaza: Petru la Alexandra de NOVUS, Teo la Andrada de ADYRIS (care nu prea a mai intrat pe aici) dar nu imi amintesc la cine este promis Iri?Poate reusesc sa imi aduc aminte sau poate si-l "striga"cineva ca de nu ma bag si eu la petit cu un flacau mai copt.....PISIGRI parca tu erai interesata de un ginere mai copt pt. Ilincuta?

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
acum nu are mai mult de 10 kg, poate nici atat.

Wow esti super tare cu "nu are mai mult de..."
Dar ma consolez ca desi Luana este nascuta cel mai "demult" cum zic batranii, ca ei nu sunt batrani, ci sunt nascuti demult , noi inca luptam la "categoria pana".

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Citat:
citat din mesajul lui PetraTudorPoti te rog sa-mi spui unde pot vedea modelele?
Si eu am spus azi.Sunt puse pe mailul comun._Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Eu de la tine stiu C-am zis si eu mai devreme c-am ignorat discutiile despre caciulite, tocmai ca sa nu fiu tentata sa comand si eu una.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput