Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ayla, am vazut acum frame-urile. Sunt coplesita de cat de multe ai facut si cat de frumoase sunt! Cum pot sa-ti multumesc? Am admirat si steluta ta, cea mai frumoasa
Ar fi prea mult sa te rog sa mai faci ceva? Daca da, te rog sa spui, fara nicio suparare . Mi-a venit o idee...sa fac (adica sa te rog pe tine sa faci ) un calendar cu poza Evei si a cate unui membru al familiei pusa la luna in care membrul isi serbeaza ziua. De ex eu sunt nascuta in iunie, si sa fie la iunie poza cu mine si Eva. Problema ar fi ca si taica su si unchiu su sunt nascuti tot in iunie
Oricum, daca ti se pare ca cer prea mult (de cerut cer, asta e clar), te rog sa imi spui. Multumesc inca o data pentru cele facute deja, sunt bestiale!!!
Cum vi se pare ideea de a decora bradutul cu frame-uri cu Eva? E sinsitru? Ma gandeam ca ar fi interesant. Daca nu, oricum le pun in sir legate cu organza. Am vazut eu pe net la idei de deco si aratau super.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Sigur, doar sa imi trimiti poze, redenumeste pozele in functie de luna. adica poza ta sa se numeasca IUNIE si tot asa.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Ilinca, ce freza bestiala are! Da' voi va jucati dupa baie? Ca noi bagam papa si somn pana dimineata, asa rupta e!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Ayla , nu cred ca este vreo fata care sa nu citeasca mesajele tale. Ideea este ca tu te pricepi la o gramada de chestii la care poate unele dintre noi sunt complet profane, de aceea sirul de intrebari pe aceeasi tema. Nu te supara.

M_monique, noi nu am avut succes cu pestele, am incercat borcanel Hipp. Poate am sa incerc home-made, am observat ca se stramba mai putin la ce fac eu decat la borcanele. Asta nu inseamna ca sunt mare gospodina

Shasa, bine ai intrat, din pacate eu am sa ma retrag la .

Ilinca, Sophi este un copil intr-adevar reusit!

Novus, am sa ma uit si eu la caciulite, atat de entuziasmate sunt fetele incat ma tenteaza si pe mine! Poti te rog sa-mi spui unde pot vedea modelele? Iarta-ma, sa nu spui si tu ca Ayla ca nu citesc, citesc, zau ca citesc, dar nu am mereu timp sa vad tot ce este de vazut.

Fetelor, stiti melodia Undislosed Desires - Muse? Dementiala! Are niste versuri!!!!!!!!!!!

Aha, am o intrebare: daca am preparat in seara asta curcan cu morcov si orez si am pus doua borcanele la frigider, bine inchise si invelite in folie de aluminiu, pot sa i le servesc lui Bogdan maine si poimaine? Ar insemna ca pe al doilea sa-l manance la mai putin de 48 de h, dar mai este ok? Multumesc!

Mergi la inceput

Multumesc tare mult, Monica. Mi-e putin rusine ca abuzez, dar sunt prea frumoase! Incerc sa trimit maine pozele, sper sa reusesc, ca mi s-a stricat incarcatorul de la laptop si acolo am toate pozele. Oricum, saptamana asta sigur rezolv, ca sa ai si tu timp sa le faci pana-n Craciun.Sa stii ca faci un bunic tare fericit!Si sa aleg si un model de calendar, nu?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

PROVISTA mi-a placut la nebunie poza cu tati si puiu'in cioc. Este suuuuper

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Iaca o suita de poze proaspete de dupa baia din seara asta, sa vedeti ca inca mai are FREZA smechera aricioaica mea

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

E bestiala aricioaica ta!
Si are niste buze superbe.
Daca avea si Luana buzele ca mine ce super ar fi fost.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anamariame, pai asta e farmecul, ca-s asa de diferiti copiii Eva e mai mare cu 1 zi ca Sophiphi si are cu aproape 3 kile jumate in plus si totusi fetele zic ca si ea are obrajori si bulanele. Mie Eva nu mi se pare prea grasa si e super-simpatica plus ca e inalta, dom'le! Nu stiu cat are Sophia acum, dar la 6 luni avea 69 deci acum ma indoiesc ca are mai mult de 70, ca de la o vreme nu prea mai cresc spectaculos, nu?
Eu ii sterg urechile cu betisoare; nu "scociorasc" prea adanc dar partea aia de ceara care se vede spre exterior mi s-ar parea culmea sa nu i-o iau!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Petra, modelele de caciulita sunt pe mailul comun. Sunt intr-adevar frumoase.Eu nu i-as da borcanelul poimaine. Nu am un motiv intemeiat, doar pentru ca am citit ca mai mult de a doua zi nu se tin. Incerc sa elimin orice eventuale probleme. Daca, spre exemplu, ar face diaree Eva, m-ar mustra atat de tare constiinta ca e de la mancarea respectiva, incat prefer sa previn. Dar eu am o problema la capitolul asta, m-a mai mustrat constiinta ca i-am dat fructe reci si a facut rosu-n gat si ea saracuta avea rubeola. Una peste alta, nu cred ca aiba ceva, dar mai bine gatesti poimaine iar. Stiu ca spuneau la TV sa nu tinem ciorba mai mult de 2-3 zile pentru noi, banuiesc ca pt bb nici atat.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MIHAELACG eu stiu ca pentru o cat mai buna absorbtie a fierului se da vit. C si nu acid folic, dar poate ca este si asta indicat. Habar nu aveam.
Foarte emotionanta povestea ta despre posibila intarcare si cat de frumos s-a terminat. Si pana la urma cum a ramas cu respectivul nodul? Nu este prea tarziu in primavara?

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Anamariame, Eva este o frumusete, nu-ti face griji de kg, eu stiu ca mai dau jos sau stagneaza atunci cand incep sa mearga si sa se agite. Uite, Bogdan a fost - cred - cel mai mare bebe de la odiseea noastra, iar acum nu are mai mult de 10 kg, poate nici atat.

Cat despre curatatul urechiuselor, am vazut ca Greuceanu are niste crustute, dar zau ca nu insist.

Mergi la inceput