***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Arcadia, nu are cine sa te ajute? Daca mai si lucrezi, e greu ... oricum cat e mica Ioana e mai usor ca doarme mult si nu cere si ea atentie, cand creste e mai rau. Alexandra mea e maraita de la 4 luni, nu pot sa dispar din raza ei vizuala.

Trebuie atentie si pentru Calin non-stop si daca te relaxezi o zi doua, te taxeaza, asa face Andreea. Eu is obosita de atata 'control', sa nu cumva sa o pup pe asta mica si sa vada Andreea si sa uit sa o pup si pe ea, din astea. Bine macar ca nu face urat cand ii dai sa suga la cea mica, la noi la inceput, cineva - mama sau tati statea cu Andreea si se juca, ori o tinea in brate cand alaptam, ma duceam in alta camera si tot urat facea. Si acum o mai apuca si zice ca un san e al ei si sa nu-i dau Alexandrei din el. Is tare, tare gelosi, parerea mea ca la Andreea nu o sa ii treaca numai tarziu cand o sa se joace impreuna, si atunci o sa apara certuri si batai pe jucarii.

In general, suntem bine ca am invatat cum sa fac sa fie toata lumea linistita, dar normal ca apar probleme si crize, care is convinsa ca apareau oricum si daca nu era sora-sa.

Liviana, merci de raspuns, vad si eu ca trece timpul si ca asa e ea, nu am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

carstea ai aflat rezultatul analizelor?Pana nu le stii io zic sa nu te speri degeaba caci poate sa fie un simplu virus.Pentru mine la fel este si gripa asta porcina:un virus care are un nume si care pana acum a facut victime doar in randul celor cu imunitate foarte scazuta(persoane bolnave).Sunt atatia "virusi" care nu au nume si sunt numiti "gripa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

carstea, nu tre sa te sperii. Asta cu paranoia e specifica mass mediei din ro. Mergi la clinica pt test. Nu stiu cum e la voi, dar am auzit de gripa porcina si nu e mai grava decat una sezoniera. In schimb pe la mine prin sat circula o gripa ca imi spunea o educatoare ca ia fost cumplit de rau, febra si a slabit vreo 2-3 kile intr-o saptamana de zacut la pat. Si, nu a fost nici porcina nici influenta, gripa sezoniera.

Arcadia, Bun Venit in Club!!!
Cum noi stim ca experienta se traieste si, nu poate fi imprumutata nu ma mai arunc la sfaturi ci o sa zic cum a fost la noi. I-am acordat atentie marita la nr 1 si alaptat la David. Dar al meu mergea la cresa, si era un pic mai mare, adika avea 2,8 luni. Acum, dupa atata timp as zice ca ca nr 1 este okei, nu il loveste chiar il apara si urla ca disperatul daca il amenintz pe David ca il las locului cand nu vrea sa mearga undeva..sau daca e la cumparaturi, si primeste ceva vrea neaparat si pt David, asa cum isi imparte dulciurile si cand i le ofera proful de sport: pastreaza un tic tac sau chiar o feliutza de morcov si sare in bazin sa i-o de-a lu fratsu. si exemple am destule..In schimb am o problema cu Aschiutza. Il pocneste cu sete pe R si vrea fix lucrul lui, chiar daca el a les primul. Ne cam pune parul permanent, si mintile.
Catzeodata io ii mai las sa negociee singuri. Dar, David inca nu vorbeste prea bine, si lipsa comunicarii e frustanta pt el.
S-a mai domolit in ultimul timp, a fost 3 sapt acasa, cateva fete stiu, pe 10 nov, cand mi s-a comunicat mie ca voi sta inca 4-5 sapt cu piciorul in gips, si-a fracturat si David piciorul. Asa ca asta e copilul meu , aschia nu sare departe de trunchi .
Dar, cum toate lucrurile se intampla cu un scop, faptul ca am fost imobili ne-am dedicat unul celuilat, R a fost in continuare la gradi si David pur si simplu s-a mai linistit. Pot sa spun ca ne intelegem .
Asa ca va urez si voua, cum imi urez si mie: multa rabdare si mult tutun

Laura, vezi, nu imi tin promisiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Salutare !

Am venit sa ne laudam cu ultima reusita a Soniei : si-a spart capul . am mers ai io ca omul la pipi si a ramas ca de alte milioane de ori cu ta-su . si aud POC !!! Si urlete. Ta-su : NUuUUU si eu panica maxima, copilul insangerat pe juma de fatza... Am urlat putin si am sunat pediatra si am mers din spital in spitla pana la grigore unde am refuzat copcile si i-au pus un leucoplast care uneste marginile si se sudeaza tegumentul... Nasol e ca e exact sub spranceana, deasupra ochoului drept. N-am vrut sa o coasa pt ca tb sa o anestezieze si prefer sa am un copil cu 1cicatrice in plus decat deloc... Sper sa nu ma injure prea tare cand o fi mare.... Oricum mergem si maine la cobtrol, daca e o coase maine... Dar nu cred sa ma razgandesc.

O zi frumoasa, sa va aduca mosul ce vreti si sa n-aveti parte de nuiele cum o sa aiba tati al nostru .

P.S. Va dati seama ca eu sunt de vina, nu?

P.S. 2 : La multi ani de Sf. Nicolae !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna fetelor

Daca va vine sa credeti aici nu se fac analize de verificare a diagnosticului.
Se face economie:daca prezinti simptomele primesti antiviral.Ce sa se mai complice cu analizele?!
Zicea cineva ca se merge pe selectie naturala in sistemul lor de sanatate.Exista chiar si un nr special pe care ti-l da doctorul de fam daca prezinti simptomele(la telefon cand faci programare)si tu suni si astia iti trimit reteta sau antiviralul acasa.Nu vor sa te vada la ochi.
Rares se simte un pic mai bine.Nu mai face febra atat de des.Ultima oara a facut pe la 11am si sper sanu mai faca diseara.E permanent un pic caldut la 37.7 dar macar sa nu-i creasca si transpira rau noaptea.Uneori il schimb si de 3 ori pe noapte .
Astea sunt vestile de la noi.In seara asta vine o prietena medic sa-l asculte la plamani .

Va pupam si sper sa primiti cadouri frumoase de la mos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea, daca ar fi aici asa, sa vezi ce ne-am mai rascula... Poate ca verifica si aici pina se termina alegerile. SA vedem dupa.
Are Rares muci aposi? Aici zic ca e musai sa fie tuse seaca, temperatura mare si muci aposi. Sanatate rapida!!
A intrat in contact cu cineva cu porcina?
Kay, off, cred ca ai bagat in speriet cind ai auzit strigatele! Trebuie sa va faceti un cod dupa gravitate... adica e grav ca si-a spart capul, dar cred ca ti-a trecut prin cap ceva si mai groaznic!

Multe daruri sa primiti de la Mosu!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Carstea, sanatate multa lui rares ! Eu am citit si
vazut si pe net si la tv ca temperatura nu depaseste 38.5 la H1N1. Si cu mucozitati apoase...

Ioana, Sonia cade foarte des pt ca e mereu calare pe ceva. Si nu se panicheaza nimeni, nici macar ea. Daca nu o doare rau nu plange, zice un ufff si pleaca mai departe. In momentul in care am auzit bubuitura mi-am dat seama ca e ceva grav, apoi alex strigand nuuuuu si ea plangand. Era clar ca s-a busit de ceva... Dar cand am vazut-o cu fatza plina de sange am intepenit... Eu nu ma sperii aproape din nimic, dar sangele pe fata e una din exceptii . Sau poate mi-am iesot din mana, nu mai stiu sa controlez situatiile limita ca inainte...

Ma duc sa impachetez cadourile, cred ca imi trebuie o cizma imensa ca sa le bag pe toate .

Somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Carstea si eu stiu cum zic fetele, la AH1N1 febra nu e mare si trebuie sa aiba obligatoriu tuse seaca si secretii nazale apoase. Multa sanatate lui Rares.
Kay cred ca te-ai panicat rau cand ai vazut fata plina de sange. Tinem pumnii sa nu fie nevoie de cusatura si anestezie.
Didi mai ai piciorul in gips? David cum este? Sanatate la mamica si la pui .
Sa va aduca mosul daruri multe!
Nu stiu daca v-am spus, am luat pediatrie la rezidentiat. Sunt bucuroasa. Dupa ce la inceput m-am cam dat de ceasul mortii ca a trebuit sa-mi aleg cu post, undeva cam la 60 km de Craiova.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Mada, felicitari pt alegerea rezi-ului !

Eu nu dorm. M-am fatait si invartit, am impachetat si aranjat, am pus luminitele in bucatarie, am pictat geamurile din bucatarie, am scos figurinele si decoratiile(o parte)... Tare mi-e ca ma apuc si de brad daca nu ma bag in pat . am asa emotii de zici ca la mine vine mosul . ce-i drept e primul an in care S o sa inteleaga ceva(sper eu ) si primul an in care chiar i-am luat ceva pt Mos. La 6 luni eram la spital cu desaturare, la 18 luni eram cu un picior in america... Da io ma gandesc... Daca la mos nicolae fac asa, la al mai mare cum oi face? Acu stau in baie sa nu deranjez desfasurarile de forte ... daca vine mosu si-mi aduce si mie ceva?

offd, abia astept sa-i vad moaca Soniei de dimineata... Deja i s-a umflat si invinetit ochiul... Am pus beteria la incarcat sa o filme de dimineata... Aproape ca uitasem ca e we si vroiam sa-i dau trezirea lui Alex acum... Cred ca ma vedeati agatata langa luminile din balcon daca il trezeam acum...

Ma bag si eu in pat, va cu mic, cu mare !

Mergi la inceput

Ma da chiar nimeni azi ???

Mergi la inceput