***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Oana asa ma gandeam si io ca am intrat de vreo 3 ori pana acum sa aud impresiile despre MOS NICOLAE,era sa zic gerila.

Sa va povestesc cum a reactionat STEFAN la vederea cadourilor in ghetute: cand s-a trezit de dimineata m-a luat sa vedem ce i-a adus mosul insa ajunsi la incaltaminte pe hol nu-i venea sa ia nimic din ghetute,de teama sa nu apara de pe undeva mosul.Pana la urma dupa ce s-a uitat catava minute la ghetute a luat cadourile,cautand pana in varful ghetutelor,( Many,o carte cu animale carora li se lipesc cu magneti ochii,nasul,gura si ochelarii dupa caz si a mai gasit in ghetute cateva dulciuri) si le-a asezat in pat,unde le pipaia pe rand.Abia spre pranz cand am adunat cadourile de la bunici/matusi a inteles el cum este cu mosul.Lui ii era frica sa nu trebuiasca sa vorbeasca cu el si sa ia ceva de la mosul,deoarece nu ia nimic de la nimeni oricat de tentat ar fi sa o faca.Asa simte el iar noi nu l-am incurajat sa faca contrariul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumesc Kay.
La multi ani! celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui.
cu intarziere Lauradi! Povesteste-ne cum e cu bb Raluca acasa.
cu intarziere Vali5! Ce mai faceti?
Addinel! Mai povesteste-ne de Mariuca.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Addinel! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Ce mai faceti voi?

Alyna24, multumim, pe noi nu ne-a ocolit Mos Nicolae, insa cred ca era buna si o nuielusa pt Matei (Ella stie de ce )... Voua ce v-a adus?
Carstea, cum mai e Rares? Sper ca e bine la plamani.
Arcadia, te mai ajuta cineva cu copiii? Poate doar asa sa fie mai putin gelos Calin.
Didi, cum mai e piciorul tau?
Madaiulia, frumoasa orientarea catre pediatrie. Lasa ca rezolvi in timp cu distanta de casa, te vei apropia pe masura ce vei capata vechime in profesie.

Se pare ca a iesit tot Base pana la urma!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Liviana sa intelegem ca esti sustinatoare Base?

ella nu mai spui nimik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!

Cand am si eu ceva timp liber, n-am ce citi...se vede ca am fost cuminti si a venit mosul la toata lumea...

La noi vin mosii astia pe la toti unchii/matusile...adunam de la toti cate ceva.Basca scoala, gradinita...Si nu i-a trecut nici unuia prin gand sa aduca si vreo 2 nuiele(Liviana). Ai mei se cam obraznicesc, nu foarte tare, dar cand esti invatat cu copii cuminti...
Tudor a primit un set de cristale magice, iar Cip creionul fermecat, pe care l-a stricat din prima zi...oricum trebuie sa apese cat poate pe el ca sa cante.

Carstea, sanatate multa lui Rares! Parca temperatura nu trebuie sa fie mare, asta era deosebirea fata de gripa sezoniera...

Kay, Tudor a cazut pe la 5 ani pe scarile de la gradi si si-a spart arcada aproape de coada ochiului (asa i-o fi spunand?). Nu i-am pus copci si nu l-am cusut. I-a ramas o cicatrice la inceput vinetie, dar cu timpul se estompeaza, acum are doar o mica gropita in locul ala. Trebuie sa ai grija sa nu puna mana sau sa-si rupa coaja, cand s-o forma. Bafta sa treaca repede!

Madaiulia, felicitari! Unde ai luat post? Sunt curioasa ptr. ca si eu sunt doljeanca...

Liviana, si eu ii las pe baietii mei sa se decurce singuri cand se mai cearta...fiecare are strategiile lui ptr impacarea celuilalt. Tudor e mai diplomat, asta mic e mai razboinic. Si-n ultima vreme am observat ca si-au cam stabilit pozitiile: Tudor se poarta ca un frate mai mare, iar Cip il accepta, pana nu demult aveam lupte ptr "putere". Acum, Cip il intreaba pe T: "Tudu, vrei sa te joci cu mine cu masinile de curse?", sau daca deja T este implicat intr-un joc si vine Cip la el, il primeste, ii da de lucru si-l invata ce sa faca, iar cel mic il asculta.
La noi e mai greu sa-si gaseasca preocupari comune ptr ca e totusi o diferenta mai mare intre ei, Tudor n-are chef de masinute de fiecare data, iar Cip nu intelege mereu ce are de facut, dar macar au invatat sa-si acorde ceva atentie reciproc.
Iti trebuie rabdare si o incapatanare de taur...
Cum e cu serbarea, te-ai gandit cum imbraci micul prezentator?
La noi, la Tudor s-au anulat serbarile in toata scoala din cauza gripei, dar si a vacantei timpurii. La Cip in schimb, au inchiriat o sala la un hotel din zona. Piscotul meu trebuie sa spuna poezia
"Bradulet, bradut, dragut...", dar nu vrea in ruptul capului, zice doar ultimul cuvant din fiecare vers si parca vad ca n-o sa vrea sa stea cu copiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

tot cu sperantza ca apare Elteka mi-s

Multzam de intrebari. Suntem bine. incepem saptamana 6-a de picior in stand by. dar de miercuri merg, cat de cat. Acum am o orthesa, asa ca am ajuns si pe la Weihnachtsmarkt (targu de craciun)
La noi a venit Mos Nicolae, cu dulciuri. Ca in fiecare am sunt bucurosi mama mia, ii filmam . Robert e cel care a pregatit cismulitzele, si saracu s-a trezit la 7 ieri si David a dormit pan la 9. Asa ca 2 ore a stat pe ghimpi. Mosu a venit si la parinti cu cate ceva, tot dulce

Sunt intr-o lipsa de inspiratie, sunt oarecum dezamagita de rezultatele din ro..dar care-i treaba mea, ca doar azi implinesc 5 ani decand am venit in germania. Si abia acum pot sa spun ca a fost o decizie buna. Se pare ca romanii si-au ales presedintele care ii reprezinta .
sunt dezamagita de lipsa asta de intelegere. am vazut o lupta acerba aici pe DC. mai ales daca nu votezi cu cine vrea majoritatea DC-ului, esti impotriva lor. Nu am votat nici acu 5 ani, nici acu. deci imi asum responsabilitatea celor care au votat.
Dar, intr-un fel ar trebui sa inteleg toate astea. Cum multi oameni nu inteleg ca sistemul educatie, in ultimul timp a ajuns undeva sub limita inferioara, sistem care ar trebui sa ramana indiferent de crize undeva sus..nu am nici o pretentie..cum spunea Elteka, sunt multe de spus dar nu e timp si rabdare de scris o opinie pe un forum.

Ella, am vazut pozele, ce curtat e baiatul tau, ca altfel nu stiu cum sa ii zic, mai intai : Mara vrabioara, apoi Sabina si apoi Maya.

An@ lasa fata sa scrie cu stanga. aici am scris mai multe, am sters ca iar intram in polemici. Asa cum sunt unuii cu dreapta, asa sunt altii programati pe stanga. Robert al meu scris ff bine cu stanga, si il las pt ca io am avut mult de suferit, dupa urma faptului ca am fost fortzata sa scriu cu stanga, plus multe chestii in genu: "nu ai fost batuta de asta mananci cu stanga".., is nervoasa rau pe cei care se leaga de asta

Liviana, mai lasa-i un pic singuri. Nu interveni la orice strigare. Noi nu ii lasam la desene, ca acolo nu comunica deloc, ci au povestile pe CD de ascultat....si asa se potolesc si canta impreuna cu zana buna din Cenusareasa sau precum piticii din alba ca zapada.La pranz mai dorm impreuna, le ia nitel timp dar e placerea lor.
Sau, am observat ca daca il cert pe David asa cum il cert pe R, Robert e mai potolit, nu se mai considera nedreptatit.
Azi, R are o excursie la scoala, pt a invata semnele de circulatie si D merge si el la teatru de papusi, pe 15 cu gradinita. La noi sunt f putine piese pt copii pan la 4 ani.

Arcadia, ati renutzat si la Caro? ii spuneti ioana acu :)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

didi, nu ma pot hotari, asa ca incerc toate variantele sa vad cum suna acu as vrea mai mult sanziana decat carolina...maine mergem sa scoatem certificatul de nastere si pana atunci trebuie sa ma decid.
ma bucur ca s-a vindecat piciorul

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Didi, de care rezultate esti dezamagita? ca se schimba de la ora la ora
Nici eu nu am fost la vot. Nu stiam cu cine sa votez... la unu ma enerva persoana, la unu ma enerva orientarea.
Sper sa puna pina la Pasti un guvern!

Uitati aici un baiat harnic in asteptarea lui Mos Nicolae
http://picasaweb.google.com/ioana1303/Poze#

An@, si Patrick e stingaci si al miini si la picioare, dar nu imi fac probleme. Normal ca sint voci care imi spun.. pai cum, il lasi? Pai ce sa ii fac? Sa il leg?
Sa vezi ce elegant tine cu furculita!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

M-am auzit strigata

si la a venit Mos Nicolae; de dulce nu s-a atins, dar de dinozauri a fost super incantat.
Dovada aici:
http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/ SiDinozaurii#5411840190225106482

in rest, de alegeri ce sa zic, in turul doi nu m-am mai dus ca n-am avut cu cine sa votez.
Grea alegere pentru cei care s-au dus totusi.
Sa votez cu Basescu pe care l-am votat acum 5 ani dar care intre timp a devenit prea mashinist si manipulator pentru gusturile mele?; in plus a facut greseli mari: Eba o domnita de bani gata care mai degraba cadreaza cu imaginea unui club gen Bamboo decat cu Parlamentul European; madam Vuiton sau ministra avocat Udrea care promoveaza turismul romanesc parca ar promova Antalya dar cred ca ea n-a dormit in viata ei intr-un hotel de 2 stele de pe litoralul nostru; o panarama care n-are ce cauta in politica; si exemplele pot continua.
Sa votez cu Geoana? pui de securist dublat de o echipa "fruntasa" de hoti si agramati precum Mazare, Oprisan sau domnul Goagal_Vanghelie.
Si acuma trebuia sa mai dea din ciolan si mogulilor care au cotizat puternic in campanie: Vantu ,Patriciu sau Voiculescu.

Didi,
Mara inca nu ne-a vizitat dar o s-o invitam :)

Si eu o astept pe Elteka; imi lipsesc mesajele ei pline de substanta.
Cred ca e in Australia acum; sau trebuia sa se duca in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, nici nu stiam ca ai existat atitia dinozauri! Bine ca mai invat si eu de la Bob

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput