***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor Madaiulia, Oana, Ella, care stiti HELP, s-a racit Alexandra destul de tare as zice, de vineri noaptea e plina de muci destul de grosi si tuseste, sec la inceput, parca incepe sa rupa de ieri, nu face febra. Azi am fost la dr, mi-a zis ca se aud ceva secretii la plamani, dar sa stau linistita ca nu e bronsita, nici pneumonie. I-a dat Humex. Oare e cazul sa o mai duc si la altcineva, nu o cunosc f bine pe doctorita noastra, ca suntem doar de 6 luni inscrisi, dar ea mereu e cu buline homepoate, clar ca e un pic mai rau acum. Nici nu stiu cum e cu tusea, cat e de grav ca Andreea nu mi-a tusit. Are o stare buna, activa, vesela, sambata a fost rau, acum se vede ca e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty,
pentru linistea ta, du-te si la alt doctor.
cand a facut bronsita acum o luna i-am facut aerosoli cu flixotide far antibiotic , far nimic altceva.
S-a vindecat foarte bine, a mai tusit 3-4 zile de cand am inceput aerosolii si tusea s-a oprit brusc; flixo trateaza inflamatia bronsica si daca zici ca tuseste productiv cred ca e vorba de asa ceva.
Probabil fara aerosoli ar fi tusit mult si bine cateva saptamani.

Sper sa intelegi corect mesajul meu, eu nu-ti recomand sa faci flixo ci sa ceri recomandarea unui doctor atat pentru diagnostic cat si pentru tratament.

Multa sanatate!

Ioana13,
de unde erau pozele cu Patrick? serbare? ce flacau mare aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ella, am vazut o poza cu bob si Mara, in aer liber..intalneala nu neaparat acasa :)

in alta ordine de ideei ai dreptate. Si io il consider pe B dictator, un prost manager, in momentul in care, nu ia in calcul separarea puterilor in stat, iar presedintele e un simbol, prin definitie. si lista continua si pt contracandidatul sau. imi aduc aminte ce manipularea maxima a fost prin 90 cand FSN-ul era impotriva investitiilor straine pe motiv: noi nu ne vindem tara. M-am tot intrebat de-a lungul anilor, cum a fost posibil asa ceva..dar uite ca inca e posibil si acu, sa nu ai pe cine alege si totusi unuii romani se bucura ca au ales pe Base..in fine, s-a ales presedintele care ii reprezinta..mi se face paru maciuca cand imi aduc aminte cum intr-o revista germana Der Spiegel asta vara scria despre fata lu Basescu -parlamentar ioropean..si cum se aloca meritele in ro..

Am vazut colectia de dinozauri..superb..

Mada, felicitari de rezi

Elteka poate apare in 12 dec cand ar face 3 ani de forum DC.

Lavini, m-a marcat fraza scrisa de tine: asta e matza ta si asa e ea mai agitat...si m-am gandit ca toate lucrurile au un sens..daca ai fi avut pe andreia un terorist te-ai fi mai decis asa usor la bb2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La Multi Ani vali, adinel si tuturor sarbatoritilor de Sf Nicolae.

Am lipsit motivat, a fost sora mea in tara pentru cateva zile si a fost minunat. A venit si la noi mosu. Dovada aici.

ella vazut dinozauri. Ati invatat cum ii cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Doxinu, m-ai prins!
Ioana13, dragut Patrick al tau. Bogdanel nu s-a mai agitat sa stearga ghetele, si-a aruncat cele 3 perechi de incaltari direct in galeata de apa, inclusiv pantofii de stat in casa.
Florentina, asa e, adevarata nebunie cu Mosii astia. Mie cel mai mult imi e necaz ca ai mei sunt derutati. Pai inainte era clar Mos Nicolae pune cadoul pe 5 seara si numai in ghetute, iar Mos Craciun vine pe 24 dec, in seara de ajun. Acuma mosii pot veni de peste tot si in orice zi. Mos Nicolae a venit la cresa, in ghete, la Kidex, la Ella, iar Mos Craciun va veni din si mai multe locuri.
Sa stii ca si M aplica unele strategii de negociere cu frate-sau, dar din pacate nu-si poate infrana sentimentele de furie cand e suparat, asa ca-l bruscheaza pe B. La voi e si dif mai mare de varsta si se vede in comportam lui Tudor. La serbare jo o sa-l imbrac pe M cu ce am in casa, i-am cusut beteala alba pe bretele care ii vor tine pantalonii negri, ii dau o camasa cu dungi si ma gandeam sa-i pun la gat un fulg de la Ikea, verde.
Hehe, incapatanare de taur zici? Pai EU sunt taur, asa ca... vad rosu des. Si B zice poezia pt serbare ajutat si peltic, dar e haios si asa.
Ce face setul ala de cristale magice?

Didi, eu as vrea sa ii las, dar probl e ca uneori si interventia mea e prea tarzie... Ai tai au rabdare sa asculte povestile? B al meu nu prea, iar M de multe ori o tuleste din camera inainte de sfarsitul povestii... Daca il cert pe M, vine si B la el si-l cearta cam tot la fel. E haios tare si imi vine sa rad, dar situatia de fond nu e prea roz. In fine, nu vreau sa dramatizez, dar nu e usor deloc.
Referitor la politica am zis ca mai bine nu scriu, dar nu ma abtin si zic ca fata lui tati e acolo doar ca sa-i reprezinte interesele lui Base. Daca mergea in locul ei un al doilea Becali, cred ca era mai grav. Nu e nici unul perfect, asta e clar, dar cred ca a iesit cel mai competent si mai putin patat.
Si un banc pt amuzament:
Culmea somnului: sa te culci presedinte, si sa te trezesti prostanac!

Ella, sper ca nu s-a suparat Bob, insa Bogdan a sterpelit ieri 2 dinozauri mici din colectie. Am vazut abia acasa cand i-a scos din buzunar. Cred ca Bob le-a insuflat la ei mei dragostea de dinozauri, caci mare bataie a fost pe figurinele luate de la Bob. M a dormit cu unul in mana aseara si eu am visat ca ne continuam conversatia. Ne-am simtit f bine la voi si sper ca nu v-am deranjat prea mult.

Elteka, hai mai vino pe la noi, stii ca multe din noi te iubim si te dorim. Da ignore la restul.

Un pont bun: cadourile de Craciun oferite de Mos de la firma noastra sunt cumparate de pe Amazon CO UK. Cica de cateva luni pot fi cumparate si de romani, dar shippingul merita doar la comenzi mai mari. Eu recunosc ca nu stiam, insa cica merita incercarea, sunt si produse cu cca 30% mai ieftine acolo decat in mag din Ro.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, pozele sint de la ziua unui baietel de pe forumul cu mamici din Cluj. Tare bine ne distram in formula asta!
Patrick de cind merge la cresa se distreaza si mai bine decit o facea si este si f independent fata de mine, dar acasa nu ma mai lasa o secunda sa fac altceva decit sa ma joc cu el!

Liv si eu am primit de curind o comanda de la amazon.uk. Se plateste trasportul(eu asa am inteles) pt fiecare produs, cam 4,5 lire, iar pt unele produse se plateste si shipping. Trebuie cautate si gasite cele fara taxa asta de shipping, sa nu iasa taxele prea mari.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumesc pentru felicitari fetelor!
Betty daca simti ca asta te linisteste mergi cu Alexandra la inca un medic.
Sa-ti povestesc experianta noastra. Andrei a avut o viroza urata la aproape 6 luni, tusea rau, initial sec si dupa o noapte deja productiv. Am mers la medicul de familie care s-a speriat si ne-a trimis la internare pentru antibiotic iv. Am refuzat si am mers la un pediatru, care ne-a recomandat doar Ambroxol picaturi si antitermic in caz de febra. Am ales a doua varianta si in 5 zile nu am mai avut nici o problema.
Ideea esta ca desi simptomatologia pare grava, poate fi o viroza usoara de care sa scapati rapid fara tratamente agresive. Dar poate fi nevoie de mai mult. Cred ca feelingul tau de mama e cel mai bun sa te indrume ce sa faci.
Ella am vazut filmuletul impreuna cu Andrei. Dupa cateva secunde m-a intrebat "Mada eu de ce nu am dinozauri?". Asa ca Mos Craciun trebuie sa se infinteze cu o colectie de dinozauri. Poti sa-mi spui te rog de unde i-ati luat?
Noi am primit de la Mos Nicolae un trenulet din lemn cu piese detasabile, toata ziua il asambleaza si dezasambleaza Andrei. Plus dulciuri si cadouri de la bunici/strabunici.
Ma alatur si eu fetelor care o striga pe Elteka poate o induplecam sa se intoarca printre noi.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Neatzaaa !

Asa mai, animati paginile . Pe mine ma doare cabesa, am adormit iar cu S Aseara... Nush cum face dar ma pacaleste de fiecare data...

Va pup, ma duc cu S la logo, iar pe urma mergem sa cumparam seringi pt spital, macar pt 1 saptamana sa ducem, e imposbil sa faci tratament la 2-3 kg de copil cu seringa de 20...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata capsunele

Noi am revenit la viata dupa o saptamana de cosmar.Duminica am fost la urgenta si am oprit tratamentul cu tamiflu dupa 48 de ore pt ca ii era f rau de la el.Nu a mai vomitat dar tot avea febra asa ca ieri am ne-au facut dupa indelungi insisitente o programare la medicul de familie.Omul a constat ca pe langa virus (care o fi fost ala)mai are si un pic de rosu in gat asa ca ne-a dat antibiotic amoxicilina la 8 ore.
Noaptea a trecut cu schimbat la piele de 3 ori ca transpira ff tare.V a puteti inchipui ca are apa pe el, pe piele.
Ne-a venit si termometrul deureche comandat saptamana trecuta si am putut bsa luam temperatura(la cerere din fiecare ureche)si de dimineata avea 36.7.
Speram ca am scapat.
Doctorul crede ca a fost porcina complicata cu rosu in gat.

Despre Mos Niculaie noi nu i-am spus nimic ca abia a inghitit informatia despre Mos Craciun.A primit insa un Aqua draw Thomas the tank si o masinuta de baie cu spuma in ea.(nu stiam ce face cand a ales-o Rares din Boots).
Madaiulia, tie iti spune piticulpe nume?!Rares e f caraghios cand ne imita pe noi cand ne strigam pe nume.Eu sunt kis si taica-su gagai(cris si daniel).

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Helloo,

Abia am apucat sa intru si eu pe forum...
Va multumesc tare mult pt mesaje si pt urarile de ziua mea,sunteti tare dragute!

Suntem de joi seara acasa,dar greu am ajuns la laptop,fiindca a fost tare aglomerat in casa.Bb Raluca e bine,papa titi,e cumintica,iar eu sunt tare relaxata,deci savurez altfel toate momentele cu ea.S-a nascut cu 3500 g,52 cm si par mare si des.Ducu se comporta tare bine pana acum,e afectuos,desi ii simt si gelozia in unele gesturi,dar fata de ea nu s-a manifestat urat,inca.Eu m-am refacut f bine si destul de repede,aproape zburd.

Va pup cu mare drag
Am pus poze aici:http://picasaweb.google.ro/lauradarie2007/Raluca#

_
Laura38+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput