***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ne-am intors............sa mai fi fost..........

Lauradi felicitari pentru bb Raluca,asteptam poze de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Cate mamici noi!!!!Feliciatri Mihamora,Arcadia si Lauradi!Sa va bucurati de ei .
Nu stiu cum ati fost voi dar eu am fost stresata cu Rares cand era bebe si abia asteptam sa creasca.Acum ma apuca nostalgia cand spune corect un cuvant pe care cu o saptamana inainte il pocea.
Cred ca la numarul 2 esti mai relaxat.
Mihamora ,crezi ca nu se satura ?Eu m-am muls un an de zile (mare chin)dar o faceam si pentru ca stiam cat mananca.Intotdeauna m-am intrebat daca bebe isi ia cat trebuie de la san si cat.
Unde o fi Pepsi?

Doxinu unde ai fost?

Noi mai avem un pic pana la vacanta de iarna?Plecam in Tenerife.R ares o sa-l vada pe Mos pe plaja speram daca vremea e buna.

Fetelor stiti pe cineva care vrea sa inchirieze un apartament cu 2 cam. pe termen lung in Bucuresti, Berceni?
Am ramas fara chiriasi si rata se vrea platita.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, Andreei i-a dat calcarea phosphorica 5 zile 3 bilute, dar nimic nu merge sa dai mult timp, tot alimentatia e baza. Si eu am probleme cu mancarea cu Andreea si am rezolvat cu suc de morcov+mar dimineata cam 100ml la 2 zile (ea nu mai bea lapte dimineata), cu rosii peste care pun un pic de ulei de masline, si seminte de in seara. Nu-i dau toate in aceeasi zi, pe rand.

Evit scavalul si orezul, mananca cam putin, dar vad ca are 13.500gr la 95cm, mie mi se pare ok. Acum scaunul e normal, dar tot la 2 zile ca se tine, nu mai plange cand face, spune ca vrea sa planga cand ii vine. Si cand am scapat de robot, iar revenim ca mananca cu sora-sa piureuri de legume, azi a fost f incantata de dovlevcel cu cartof, fara sare, fara nimic. Sa vad cat tine ca suntem chiar la inceput. Eu ma bucur ca asa poate o sa reinceapa sa manance legume.

De la constipatie poate fi si nedormitul, asa facea si Andreea cand era constipata.

Mihamora, e lenes poate, Alexandra sugea nonstop afara si in casa, acum suge jumatate de ora tot la 2 ore jumate. Asta noapte m-a distrus, imi trageam sanul dupa o vreme, se trezea disperata si punea mana si-l tragea spre gurita, de la 4 la 6 nu imi amintesc sa fi dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Saltare!
Arcadia............Carolina e o dulce! Sa fie sanatoasa! Imi pare rau ca ai avut probleme!
Carstea...........ai PM!
Laradi................felicitari pentru fetita!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauradi felicitari pentru Raluca!

Mihamora, daca ti se pare ca a golit sanul, de ce nu i-l dai pe celalalt in continuare? Eu i l-as da si pe acelasi, lapticul se produce pe masura ce suge bebe. Nu te supara, dar biberonul si completarea laptele praf sunt cel mai scurt drum spre a-ti poierde laptele.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lauradi, felicitari pt aducerea pe lume a micutei Raluca! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si frumoasa! La multi Ani pt ziua de ieri!
Sobi, La Multi Ani pt maine! Bucurii si fericire maxima! Te mai asteptam cu vesti.
Mihamora, ar fi bine sa renunti la bibe si sa pui baiatul la san mai des caci numai asa faci lapte suficient. Chiar ca Pepsica era mama mamelor la acest capitol.
Mai stie cineva ceva de Pepsi?

Clem, ne vedem in w-e?

Am poze cateva poze: http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2009#
ce-i drept mai vechi, dar vor urma si cele mai noi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urarile de ziua mea. Felicitari proaspetelor mamici, Mihamora, Arcadia si Lauradi.

Mergi la inceput

Pai Carmen_So, doar atata feedback ne dai? Hai varsa aici tot: ce cadouri ai primit, cum te-au felicitat fetele,sotul etc, party musafiri. Sunt dorite mesajele tale, vad ca atmosfera pe forum iar s-a inmuiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Helou !

Lauradi, felicitari pt bb Raluca ! Sanatate multa !

Sobi !!! la multi ani !!!

Eu acum ma pregatesc sa plec la spital. Am umplut portbagajul cu jucarii, am 4 pungi d-alea mari de carrefour pline pe care trebuie sa le cobor ac la masina si apoi ma avant in traficul mare si rau . am sa fac poze cu pachetele sa va arat ce-am adunat. Va multumesc mult celor care ne-au ajutat .

P.s. Liviana, curioasa ca intotdeauna .

Mergi la inceput

Kay, imi inchipui cat de mult s-au bucurat copiii pt cadourile primite. Firma noastra ajuta un orfelinat asa incat si eu contribui cat pot sa ajut alti copii cu hainute, jucarii, incaltaminte. Am un sentiment tare placut, mai ales cand le vad bucuria de pe fete in pozele care se fac la momentul primirii cadourilor... Am zis ca o data o sa-l iau pe Matei cu mine la orfelinat sa vada si el acesti copiii care nu au cate are el si totusi sunt ascultatori. Aseara iar m-a scos din sarite...

Mergi la inceput