***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am intrat sa va spun ca ieri 30.11.2009 la ora 19.00, a nascut Lauradi, are o fetita frumoasa Raluca, de 3500g.
Sunt bine amandoua.

Scuze de intarziere.

Va multumesc tuturor din suflet pt urari si aprecieri

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Liviana - intrebai de laptic, acum este mie mi se pare ca destul, doar ca el papa si adoarme si cand mi se pare ca a golit un san,si s-a saturat, daca ii dau un bibe de lapte praf , bea 60-90ml. Nu stiu ce inseamna asta...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lauradi,
felicitari! sa fie frumoasa ca mami! :)
asteptam poze.

Ioana,Betty,
ce remediu homeopat ati folosit impotriva constipatiei la Patrick/Andreea? stiu ca voi ati povestit la un moment dat.
nu mai face zilnic de vreo 2 saptamani; si din alimentatie nu se regleaza asa ca ii dam lactuloza; dar nu e o solutie a la long.

Miniuta,
sa-mi spui daca doarme dupa stramonium; i-am dat si noi iarasi ca ne-a capiat in ultimele zile, s-a trezit de zeci de ori; ba ma cere pe mine, ba pe tati, nici nu mai stim in ce pat suntem, ca ne tot rotim.
Am gasit tubul si scrie CH200 si doza era 2 bilute diluate /zi timp de 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

la multi ani! tuturor andreelor si andreilor, ca sunt cativa pe aici.

ella, noi inca asteptam minunea, anul asta cred ca a dormit de doua ori toata noaptea. eu i-am dat trei zile cate cinci bilute, si asta a fost cam pe 20-21 noiembrie, asteptam acum sa vina mosul . sincera sa fiu, eu sunt sceptica, ma tem ca el s-a invatat sa doarma cu mine si nu mai scap curand de el. asta e, nu le putem avea pe toate, nu??? poate voi aveti mai multa bafta, ca vorba aia, bob a dormit totusi macar o perioada mai bine.

mamica lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

michelle, din ce spui tu se pare ca ai destul lapte. si pitica mea papa uneori un san intreg, si daca o las un pic si ii dau din nou mai papa (s-a intamplat de cateva ori). multumim pentru vesti!

felicitari lauradi! bine ai venit bebe Raluca!

betty, madaiulia multumim

di multumesc cat despre Sanziana, deja am second thoughts parca vad ca ma duc iar la maternitate sa modific
voi ce mai faceti?

ioana13, nu mai stiu daca am scris, dupa prima doza de anestezie mi-a scazut rau tensiunea, 7 cu 4, pitica a facut tahicardie si nu mi-au mai facut a doua doza. am intrat in panica ca nu ma asteptam, mi s-a parut ca doare foarte rau, dar deja am uitat deci nasterea in sine a fost mai grea decat la calin, insa refacerea acum a fost mult mai rapida si usoara - deja pot sta in fund fara probleme, n-am avut deloc probleme cu constipatia - traiasca musli cu cereale

liv, multumim mi-au indus pt ca dr mea nu era disponibila de miercuri pana luni da io alta inducere nu mai fac, pun pariu ca daca se declansa natural nu mai faceam hipotensiune, prin urmare nu mai nasc cu dr cu care am nascut desi e buna si mi-a placut, insa cu inducerea nu-s de acord.
pitica are ochii deocamdata albastru inchis, eu sper sa se faca verzi oare cand se schimba ochii de bebelus?

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Arcadia - te felicit si aici pentru fetita ta frumoasa, si mie mi se pare ca seamana cu tine.
Si eu m-am refacut mai repede de data asta.
Asa cred si eu ca am lapte, dar dupa ce il ridic sa scoata aerul umbla disperat cu gurita sa pape, si asta de vre-o 4 ori, apoi cand ii dau un bibe de lapte praf, asta fac de maxim 2 ori pe zi, mananca de zici ca nu a supt nimic. In general ii dau la masa de seara.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LAuradi, felicitari!!! RAluca bine ai venit pe lume!!!

Ella, nu stiu ce i-a dat dr. homeopata, avea un dulap plin cu cutiute, si de acolo i-a pus bilute, 2 portii, date in 2 zile consecutive. Atunci i-a facut bine, acum iar face greu si putin, face zilnic insa. Azi am reusit sa ii dau mandarine si ceai de musetel si seara deja s-a vazut ca a ajutat. Miine nu e sigur ca va mai minca vreo bucata de mandarina/portocala, PAtrick maninca f putine fructe si bea putine lichide, asa ca se explica.

Arcadia, nasoala faza cu inducerile in functie de garzile doctorilor. Si in Cluj se poarta.
Poate va fi nr 3 Sinziana, daca nu ajungi acum.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Lauradi felicitari! Refacere rapida si laptic mult pentru bebe Raluca!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

lauradi La Multi ANi si felicitari pentru bb Raluca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Lauradi, sa-ti traiasca Ralucuta!Asteptam vesti de la voi!

Mergi la inceput