***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(111)***
Raspunsuri - Pagina 5
kay spune:
Me is very happy
am fost azi cu hombre la ikea si ne-am luat brad !!! Mi l-au si adus acum,sunt tare happy .
Siii mai devreme S se fataia pe langa teveu si intr-o doara o rog sa dea dvd mai tare, si se opreste, se uita si invarte de buton de volum . ce m-am bucurat ca a inteles !!!
Hai ca ma duc sa culc S, poate nu mai adorm odata cu ea...
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Am pus cateva poze cu Carolina aici Ioana-d, mi s-a parut ca Sanziana nu prea merge cu Carolina si voiam si un nume de sfant, iar Ioana imi mai trecuse prin minte, imi place si i-a placut si lui tati (Sanzi nu ii placea). Asa il chema si pe bunicul meu de care imi aduc aminte cu drag. |
Felicitari!!!Sa fie sanatoasa si fericita!
Si Sanziana era un nume frumos
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Si
LA MULTI ANI!!!!
Andreilor si Andre(l)elor mamici si capsunici
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
madaiulia spune:
Arcadia felicitari! Tare dulcica bebelusa!
LA MULTI ANI! Andrei si Andreea
Kay nu am reusit nici eu sa-ti trimit produsele pentru copilasi. Abia azi am primit un aviz pentru produsele pe care le-am castigat la bazar, nu o sa ma mai incadrez in timp. Le pregatesc si ti le trimit pentru urmatoarele ocazii in care o sa mergi la spital.
Ma bucur ca esti intr-o dispozitie buna. Felicitari pentru brad si pentru progresele Soniei cu auzul.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
La multi ani Romania!!!! Sa treca crizele si alegerile bine peste noi!!
Betty, dupa o schema data de dr ai folosit siropurile alea sau e ceva ce folosesti de la mama de acasa? Suna tare bine si inofensiv.
Azi am fost la parada militara! TAre mult i-a placut lui Patrick, mai ales tobele si tubele.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Ioana, schema e data de dr noastra de familie care e si homeopata, Rusu Laura o cheama, are cabinet aici in Plopilor in bloc cu mine.