Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (353)
Raspunsuri - Pagina 3
Celia spune:
Rox, multumesc.
Sanatate atomicilor , sa scapati de tuse. Felicitari Alexandrei pentru sporul la socotit si scris.
Ma bucur ca aveti weekenduri relaxante la Bran, dar serviciu asta cu ore tarzii nu mi se pare tocmai ok si ai grija de tine.
Erina, intoarcem icii si multumim.
Piciulika, cum mai e santierul, prinde contur? Mi-ai dat de gandit cu asa simptome trecatoare si usoare la porcina...Bine ca au trecut nasii peste...
Gabriela , cred ca va fi bine cu odihna si lichide, felicitari mamarutei Emma pentru dezvoltare.
Cecilia, felicitari lui Cristi.
Yaia, multumim. Asta e tot ce conteaza , sa fie fericiti copii…
Luy, sper sa fie totul bine cu Maria.
Ana, multumesc,.
Vale, multumesc,. Sper sa fie totul asa cum va doriti cu Alex, ma bucur ca e bine. Tie multa putere sa le faci fata sis a te imparti intre puiutii energici.
Sabina, sanatate multa, sa fie totul bine.
Ema, ma bucur ca ai avut o vacanta , fara evenimente neplacute.
Adi , imi place de Lisa, are personalitate, are cui sa semene.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Sabina spune:
Gabi, la mine nici macar nu a fot monitorizat lichidul, am ajuns pana la 38 de saptamani de sarcina, abia in sapt 37 am facut eco....am vazut ca nu era intoarsa, ca e lichid putin...a zos dr sa mai stam cateva zile in care vedem daca mai creste au nu, a vazut ca stagneaza si a scos-o. ea era aproape transversa, lichid ioc....n-aveam cum sa nasc natural, stagnarea ne dadea teama de suferinta fetala. Un indicator ar fi putut fi ca nu e misca decat f f rar. Deci era mult mai nasol i cu toate astea era perfect sanatoasa si tipacioasa
Atata doar ca a fot un copilas mai needy, cum se zice, a trebuit mereu sa o tin in brate strans.
(Dar acuma exista sling, wrap....practic il tii pe bebe acolo si gata.
Sa te uiti pe blogul poarta-ma mami, il am eu la blogroll. Si pe sling punct ro. )
Eu nu-s deloc mai bine, diseara ar trebui sa am primele rezultate.Sunt realmente ingrijorata, pt ca n-am avut niciodata asemenea stari....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Gabi, la mine nici macar nu a fot monitorizat lichidul, am ajuns pana la 38 de saptamani de sarcina, abia in sapt 37 am facut eco....am vazut ca nu era intoarsa, ca e lichid putin...a zos dr sa mai stam cateva zile in care vedem daca mai creste au nu, a vazut ca stagneaza si a scos-o. ea era aproape transversa, lichid ioc....n-aveam cum sa nasc natural, stagnarea ne dadea teama de suferinta fetala. Un indicator ar fi putut fi ca nu e misca decat f f rar. Deci era mult mai nasol i cu toate astea era perfect sanatoasa si tipacioasa Atata doar ca a fot un copilas mai needy, cum se zice, a trebuit mereu sa o tin in brate strans. (Dar acuma exista sling, wrap....practic il tii pe bebe acolo si gata. Sa te uiti pe blogul poarta-ma mami, il am eu la blogroll. Si pe sling punct ro. ) Eu nu-s deloc mai bine, diseara ar trebui sa am primele rezultate.Sunt realmente ingrijorata, pt ca n-am avut niciodata asemenea stari.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Multumim.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Buna dimineata! Cecilia, super dragalas Cristi cu amnezia pe termen scurt si cu dialogul cu tati!!! Zile usoare la scoala! Am auzit ca s-ar putea sa luati vacanta mai devreme? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 23+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
ma sperie uneori ce poate sa scoata din gura, ai impresia ca se joaca sau deseneaza si el este cu urechile ciulite si retine tot ce vorbim si le foloseste in contextul corect......dar cel mai tare este cand povesteste ceva...se precipita si gesticuleaza de spui ca el face asa..sunt tare mandra de el, ca voi toate dealtfel.
Da, o sa luam vacanta pe 14 dec si mai avem o zi libera luni 30 noiembrie...oricum am cazut de fazani, toti bugetarii si-au luat liberele in luna cand au fost neplatiti(eu chiar aveam nevoie de ele/dar, pe noi ne doare de copii altora, dar de ai nostri...PAUZA)si tot noi luam 6 zile libere in loc de 8/incalcam dreptul la educatie al copiilor.......asta in Bucuresti...
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Uite ca atata m-am vaicarit zilele trecute ca azi sunt mai lejera. Ba am bagat chiar si o manichiura azi.
Nana, nu fac mai mult decat alte mamici de aici, doar ma vaicaresc mai tare. Si in nici un caz nu fac mai multe decat tine, cea mai buna si mai puternica mamica. Va pupic tare.
Sabina, eu ti-as fi recomandat Medsana, dar numai ieftini nu sunt. Ce e cu anemia asta? De unde ti-a venit ideea?
Gabriela, tinem pumnii sa fie bine bebelina. Ai DPN ziua de nastere a atomicei.
Yaia, sunt perfect de acord cu tine in privinta echilibrului intre serviciu si viata privata, zau e o filosofie de viata sanatoasa si normala, si parol am aplicat-o cu succes 3 ani de zile la fostul loc de munca. Aici am calcat peste mine ca sunt la inceput, apoi ca e criza si nu mai sunt job-uri (una din prietenele mele foarte dragi este fara job si nu ii e deloc usor) si uite asa eu insami am generat precedentul. Dincolo am fost categorica de la inceput si m-am tinut de ce mi-am propus pentru ca am mers mereu pe ideea ca gasesc altceva. Din pacate in actuala conjunctura nu e chiar asa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Mandarinutza, asa e, este aceeasi situatie si la mine. Nu stiu ce fac ei in timpul zilei, dar cu siguranta la terminarea programului devin efervescenti. Si cum altii stau dupa ei, nu prea avem de ales nici restul.
Erina, poate pentru straini e un program normal, ideea e cum il impac cu normalitatea mea.
Yaia, legat de vorbitul lui Andrei, poate ca acum exagerez, dar cand am initiat discutiile de aici acum 8 luni te asigur ca situatia era destul de disperata. Abia acum vazand in urma imi dau seama cate lucruri normale nu facea atunci. Sigur, acum e ok cu socializarea si vorbirea (exceptand pronuntia), insa e normal pe undeva sa imi pastrez o grija in sufletel. Pana una alta, azi am facut iar prostii, adica am citit pe forum subiectul cu Mild Asperger si am inceput sa imi fac iar griji, pana sa ma linisteasca Prisi pe mess ma gandeam ca avem cu totii Asperger (adica si eu si atomica si Bubuleanu ). Zau daca iei exemplele de acolo e imposibil sa nu iti regasesti copiii macar intr-unul, ce sa mai zic ca m-am regasit eu copil. Pana una alta am facut un test pentru adulti pe net si m-am linistit ca nu am Asperger. Dar dusa tot sunt!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Greyeras, tinem pumnii sa mearga operatiunea de trecere la chilotei.
Cecilia, fara suparare, dar prin natura meseriei voastre e normal sa va doara de copiii altora. Cat despre vacanta, hai ca mai ai putin, esti pe ultima suta de metri. Apropos de vacante, e adevarat ca a venit o circulara de la minister cum ca serbarile nu se fac si cu parinti?
Rox , mamica
Roxana_G spune:
In alta ordine de idei, abia astept sa vad impresii de la copii diseara, ca azi au avut spectacol de magie la gradi.
Rox , mamica
Sabina spune:
Rox, acu ca te-am prins, si eu am citit la sub cu Asperger si bineinteles ca m-au apucat tote gandurile, noroc ca m-am linistit repede.
Toti oamenii au cate o mica ciudatenie, iar la Sofia e clar ca e hipersensibila, dar atata.Are empatia bine dezvoltata pentru 7 ani. Gh...da, nu vb cine stie ce, insa , ca Andreiul tau, turuie nonstop si comunica orice schimbare de stare (si sunt dese, crede-ma )
Fiecare cu ritmul sau.
Eu am fot suspecta si de probleme cu tiroida, sa stii....dar nu stiu de ce n-am primit si analizele alea. Anemia e prima pe lista pt ca sunt f f alba, nu pot nici 3 psi a fac fara a obosesc si tot felu de simptome specifice:(
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Sabina, daca ai facut TSH si era ok nu mai e nevoie de alte analize mai detaliate pentru tiroida. Paloarea insa intr-adevar poate fi de la o anemie, musai sa faci o investigatie. Cat despre Asperger, stiu ca ai citit, ai si postat.
Rox , mamica