Puiuti de Randunici 2008!! (335)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha, ce s-a intamplat?
Naty, n-am citit si sunt chiar curioasa Iar balconul, poate asa pare cand muncesti:Mare!
Simo, cum ma, daca te intalneai cu baiatul meu care nici tanti nu zice l-ai fi jelit si pe el? Hai ca asa prost m-am simtit gandindu-ma ce ar putea crede lumea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Intru si eu rapid sa intreb ceva si ce vad... draga de Gudinde se gandeste si la mine.

Noi suntem bine, David tocmai a primit de la Mos o masina electrica cu telecomanda cu care se plimba prin curte si e in extaz. O sa-i fac poze sa v-o arat. In rest...toate bune, a inceput sa zica "mama", "tata", vorbeste o groaza in limba lui, face puzzle-uri din acelea de lemn, cu animale, masini, pesti... are o memorie viziuala extraordinara. Daca a luat ceva dintr-un loc stie unde sa-l puna la loc. Daca a vazut ceva acum o luna intr-un loc si azi il vede in altul il ia si il pune unde a fost prima data... o pune pe bona la treba, ii arata ca are de calcat rufe, ii arata masina de calcat si masa si la treaba! Imi arata la alimentara tipul de lapte pe care il bea el, sticks-urile pe care le mananca...ma pune sa-i pun desene, muzica la calculator... si e din ce in ce mai incapatanat, vrea sa se impuna...ufff!! Seamana cu taica-su'...

Eu nu stiu daca ma duc la vot, mi-e sila de tot si de toti! Dar pe Basescu nu-l mai votez, asta-i clar! Imi pare rau ca n-a iesit Antonescu... Si nu-l mai balacariti atata, trebuia sa se alieze cu cineva, asta este politica! Si macar sa reuseasca sa impuna primul ministru, macar cu atata sa ne alegem!

Intrebarea:

Vreau o recomandare de un medic f bun ginecolog (femeie), cu bun simt, care sa recunoasca si pacientele care au sarcina normala si care sa lucreze intr-o maternitate cu conditii cat de cat bune. Multumesc!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, luny, mimo, eu sunt bine, doar ca am in spital soacra (i-a luat foc bucataria si s-a ars pe fata, cap si maini), pe taica-meu (operat ieri la al doilea ochi de cataracta, planificat de-o vreme), si bunica-mea (a cazut vineri si si-a fracturat bazinul, a fost operata azi), toate in decursul unei saptamani.
da vine si pe strada mea soarele... candva

puiu e sanatos, eu mai pot duce

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut la carco acum , ce a zis Geoana cand l-a intrebat Crinu ce fapta buna a facut...cica nu a dat-o afara din casa pe socara-sa, femeie cu suflet bun, a crescut nu's cati copii, de la orfelinate si i-a dat la scoala

Mufa e pasionat de poze, mai nou, si aparat foto, ne arata pe toata lumea, mama, tata, 'mamaiiiiaaaaa', 'tataiiiiia', 'uiiii'(iuli),'miiiaa'(miau) si iar o ia de la capat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, a fost o replica muuuuuuuult prea exclusivista la base. cica acum vreo 3 ani, base si-a dat soacra afara

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Miha, imi pare rau, bine ca mai esti cu capul pe umeri! Sanatate tuturor!

Eu am ajuns la concluzia ca politicienii astia se balacaresc in public ca sa faca spectacol... de fapt sunt toti mana in mana

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu vorbesc raaaaar despre politica si cu f putine persoane.
Dar pt s-a discutat atata, pt cei interesati, Antonescu este pe Realitatea si explicatia pe care a dat-o referitoare la pactul facut astazi, intr-o conversatie cu un alegator care-i spunea ca l-a votat si acum regreta, mi s-a parut de bun simt.
So, pt cele interesate de subiect, poate fi o emisiune interesanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, simt ca esti supi pe mine...Reinstalez acum Mess si vad eu. Vezi ca incepe si David sa vorbeasca??
Va citesc pe toate si realizez ca incep talentele fiecaruia sa se individualizeze cumva...si e minunat asta!
Eu am pe cea mai buna ginecoloaga din lume dar asa cum se stie, nu lucreaza intr-o maternitate cu conditii "cat de cat" (tu nascand la Elias, cuscra, e clar ca nu poti considera Giulestiul astfel). O mai pot recomanda pe ginecoloaga pe care i-am recomandat-o si Olgutzei, singura in care as avea incredere de la mine din spital, dar care are niste probleme personale destul de grave in prezent si multe planificari de-ale ei sunt sub semnul intrebarii...
Miha, groaznic...Doamne ajuta!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna randunici...

n-am mai intrat de ceva timp,sambata dupa o juma 'de ora de la postarea mesajului meu am primit telefon ca a murit bunica lui catalin,noi tocmai ne pregateam sa mergem la tara cu socrela dar n-am mai apucat-o in viata..am avut niste zile..off...tataie(83 de ani )m-a impresionat f mult prin cuvintele fata de mamaie,oameni simpli,fara carte care au stiut ce inseamna sa traiesti cu bune si cu rele,tataie a stiut cum sa o respecte pe mamaie,cat de greu a fost momentul lor de despartire...acum incercam sa ne obisnuim fara mamaie,desi e f greu si pustiu cand mergem pe acolo...ne lipseste ff mult....sunt socrii acolo dar nu au acea bunatate,seninatate,vorbe dulci asa cum numai mamaie stia sa faca,sa ne primeasca,sa ne inveseleasca...speram sa ne revenim si sa ne mai linistim ..dar un lucru il stim ff bine...parintii nostrii nu sunt ca bunicii de la tara,nu stiu sa se comporte ca bunicii de la tara...2 persoane m-au facut sa simt si sa cunosc ce inseamna bunic in adevaratul sens al cuvantului ..mamaia lui catalin si strabunica mea ..pe care nu le voi uita niciodata si le voi povestii cu mare drga copiilor mei depsre ele...

am vazut poze cu dansatoarea mica andra si locurile prin care v-ati plimbat..superrr

am vazut ho-i frumoasa ,am vazut mufarin plangacios dupa tati si olita pe post de palarie...

am vazut sufletel blond bulanos si mami cu frezura noua

am citit tot ,nu ma bag la politica ca si-asa imi face randunoiul capul calendar..am fost la vot dar nu va spun cu cine am votat..am fost mai mult din obligatie ca numai de vot nu aveam noi chef...si in plus toti sunt o apa si-un pamant...

cu intarziere spun si eu :
la multi ani simo ...
la multi ani mami_papacios

acum va si ma duc iarasi in butoiul meu si sper sa-mi revin cat mai curand ..mai ales ca se apropie si marea sarbatoare ...ziua puiutului meu...trebuie sa fiu in forma...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Eu vorbesc raaaaar despre politica si cu f putine persoane.
Dar pt s-a discutat atata, pt cei interesati, Antonescu este pe Realitatea si explicatia pe care a dat-o referitoare la pactul facut astazi, intr-o conversatie cu un alegator care-i spunea ca l-a votat si acum regreta, mi s-a parut de bun simt.

Mie nu ()

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput