Puiuti de Randunici 2008!! (335)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tocmai am tras o portie buna de plans vazand stirea de la protv cu copilasul de 2 ani,care a murit din cauza batailor.In ce lume traim
Azi e a doua oara cand plang:am mers la dr de familie si asteptand sa intru a venit o tanara cu un copil,nu stiu daca era mama lui sau copilasul era in plasament,cert e ca tusea ingrozitor si mi s-a parut ca e mai mare ca Sam -dezvoltat fizic,motric,intelectual abia putea sa zica tanti,bebe,pipi,caca...dragutul de el se plictisise,se uita intr-o revista ajutat de tanara respectiva,apoi si-a pus capul pe revista-zicea cu drag Tanti,si a pupat revista-de multe ori a repetat gestul...l-am intrebat cum il cheama,mi-a raspuns ea,el dragutu se uita la mine si zicea Tanti.Asa de mult am regretat ca nu am avut ceva sa ii dau..nu stiu,am vrut s ail iau in brate,sa il pup.Mor cand vad copii care sufera

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Eu sunt obosita rau, rau Toata noaptea am fost in vizita la Naty, m-am jucat cu Iulia si m-am uitat la poze de cand era Naty mica Doar ca Naty era judecatoare, avea palarie d-aia Aaa, si i-am studiat si pantofii ! Erau acasa toti, inclusiv parintii! Si avea un balcon urias, ca o terasa! Iar eu faceam curat pe balconul ala Daca va spun ca-s rupta de oboseala

Poftim, poftim, cu mare drag oricand! Si sa stii ca balconul meu nu e deloc urias, e chiar micut, deci nu vei avea mult de lucru Si multam de intrebare, Iulia e bine, nu mai pute nimic mai mult decat obisnuit, cioco a fost de vina sigur. Eu i-am dat cu relaxare dat fiind ca nu mi-a reactionat nasol pana acum la niciun aliment nou introdus; dar, na, de-alea le introduci, sa vezi ce prieste si ce nu...
Cat despre functia mea de judecatoare...mi-oi fi citit postarile isterice de aseara de la sub-forumul despre alegeri, de-aia

Luni am liber (una din zilele fara plata-ca s-a revenit de la decizia aberanta ca sa venim 2-3 ore, a ramas sa ne luam prin schimb cele 8 zile libere pana in martie inclusiv). Deocamdata am luat doar o zi, ca sa leg week-endul cu 1 decembrie. Dar n-avem planuri.
In schimb duminica Iulia e invitata la turta fetitei unui coleg care face 1 an, vin la "chef" 13 copii si al meu nici nu vrea sa auda-ca sa nu ia boli. Frate, si eu am devenit excesiv de grijulie cu ea, recunosc, dar parca nici chiar asa. n-o fi foc daca o scot si pe ea in "societate" 2 ore acolo. Nu credeti??
Simo, nu mai plange si tu din toate alea!
Zoze si tu la fel! Ai niste ochi senzationali si pui mic iti seamana ATAT de mult...
Ursulico, n-am apucat sa-ti multumesc! Desi "obiectul" sta inca ascuns, nedesfacut, ca e cadoul de Mos Nicolae
Ariel, tu esti supi pe mine? Ai avea motiv, dar jur ca nu am avut cum sa ajung la targ...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo succes la scoala Davidutului, si la auditie!..tare trist cu copilasii suferinti, asa e..
naty hai ma, cum sa nu lase fata la party?..si eu zic ca e exagerat, du-o!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Miha . Tu de politica ce mai zici?
Luny, da mah, ii ziceam si lui taica-miu la telefon...apai daca la nici 2 ani nu o lasa la petrecere, ce se va face biata fata in liceu??

Naty

Mergi la inceput

naty, io-s de-a lu' mimo, raul mai mic e prostanacul, macar n-are veleitati de dictator

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello, hello!

Va rog sa scoateti multi pt mihatp care a avut niste zile mai grele.

Simo te inteleg. Si pe mine ma afecteaza cumplit suferinta altora
Succes la Auditie lui David.

Naty, da este posibil sa ia vreun bug de la petrecere. La fel de bine poate sa-l ia din parc.
Insa, va fi foarte greu sa o duci daca P nu este de acord. Poate revine sa ganduri mai bune pana duminica.

luny va doresc o petrecere frunoasa!

Oare ce-o mai face Ioana?

Edit: pana am trimis eu mesajul a aparut miha

Mergi la inceput

gudinde, iaca am ateriza si eu pe crenguta, multumesc de grija

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Miha Ce ai patit?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihaaaa ce s-a intamplat?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput