Puiuti de Randunici 2008!! (335)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
waau, Zoze, m-ai cucerit cu privirea ta!!ff faina freza noua, am asteptat eu la ea, dar a meritat, iar de Marele Blond, zic doar ca intr-adevar este un fericit, cu asa mami frumoasa, ca el se stie cat e de cuceritor, imi vine sa-l pap de scump ce-i!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Ma vrea lumea, IIIEEEEIIIII Asa-mi place
Avocado e fruct pe lista de fructe de la mama ei care este. Dupa gust, nu-i nici fruct, nici leguma.E de gen neutru, parerea mea
RoxanaDudel nu face caca la olita, cine a zis? Face caca in chiloti ascunzandu-se dupa usa si sprijinindu-se de raftul cu DVDuri (in termeni moderni, asta-i noua "lectura" pe WC ). Dar face "la comanda" Ma gandesc ca poate uita si-i mai aduc aminte :fa mami caca! Ce sa-i faci, plictiseala mare in creierasul meu!
Si nu pot sa tac, ma terminati cu antigeoana=probasescu , ma terminati
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
sambata o punem de-un party cu pompierii lui Liviu..ma rog, sper sa nu fie tiganeala, manelarie etc, dar ne pilim si facem misto daca e asa normal, nu's cu ce sa ma imbrac, din 'vasta' mea garderoba din care nu ma incapemai nimic
mimonix spune:
Luny draga, nu-i important in ce te vei imbraca ci sa fie atmosfera ok si sa se lase pileala cu relaxare si veselie! NU???? Ma bucur pentru voi!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
eheee, mimo, ai dreptate tu..insa apare toata sefia cea de floare a pompierimii, si tre sa arat si eu 'normal', ca excelent nu zic..la mine mereu a contat cum ma simt/arat imbracata in ceva, caci asa-mi va fi si starea de spirit..
Kya spune:
Sunt prin zona si va citesc, dar nu ma simt in stare sa scriu nimic.
Ma doare capul de mor, sunt la servici, si-mi vine sa ma culc pe tastatura. Ciudat pentru ca azi noapte am dormit vreo 10 ore!
In plus iar am durerile alea de cap ciudate, ca niste flash-uri care ma darama din picioare. Zici ca-mi bate cineva un cui in cap. O durere extrem de intensa, ascutita si scurta... Of, of!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Am castigat! Am castigat!
Hi, hi, o mentiune, dar nu conteaza!! multumesc ca m-ati votat! si premiul e misto
Iupiii, ce bucuroasa sunt!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Am castigat! Am castigat! Hi, hi, o mentiune, dar nu conteaza!! multumesc ca m-ati votat! si premiul e misto Iupiii, ce bucuroasa sunt! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mi ce ai castigat?c Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
feliiiciiitaari!!!
ce ai primit?
Simo27 spune:
Felicitari,Oana
Simo-Mimo,ce vis ai mai avut.Pai na,daca suntem antigeoana trebuie sa votam pe cineva,nu?Sa nu zic ca aseara m-am uitat cu al meu pe Realitatea-era dinescu invitat,pana la 12 am rezistat , mi s-a facut rau instantaneu-tin sa precizez ca ultima oara am pe cand aveam 1 luna si ceva....
Kya-sanatate,mami
Luny,sigur vei gasi ceva in care sa te simti si sa arati bine
Roxana,.
Gecko,sper ca ai facut aprovizionarea
Maine David da iar test la scriere,deja scrie propozitii si azi l-am muncit la greu,dar stie-nu ma dezamageste!Mie mi se pare asa de greu sa scri pe patratelele alea!
In 7 decembrie are si Auditia,canta si 2 colinzi:sper sa nu aibe emotii!
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
mihutza11 spune:
multumim de aprecieri!
Bubu ce ai castigat? felicitari!
Luny fain distractie, pileala!
Mimo tare visul!
Simo sunt convinsa ca o sa faca bine David! succes!
desi si aici e plin de avocado mie nu imi place, drept urmare nu am mai luat de cand era mica Andra.. nu stiu acum daca i-ar mai placea..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii