Puiuti de Randunici 2008!! (335)
Raspunsuri - Pagina 5
gecko spune:
si in plus, in sarcina, creste numarul de leucocite (cu toate ca nu as zice ca asa mult). Si cresc leucocitele prin cresterea numarului de neutrofile si limfocite (deci posibil si pe astea sa le aiba mari).
bitza037 spune:
salutare!!!!
ZOZE sunt pe aici, dar colega mea de birou naste si caut disperata pe net metode naturiste de dilatare a colului, ca are contractii la 10 min si nu s edilata colul....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza037 salutare!!!! ZOZE sunt pe aici, dar colega mea de birou naste si caut disperata pe net metode naturiste de dilatare a colului, ca are contractii la 10 min si nu s edilata colul.... IRINA Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
sa se plimbe cat poate de mult. Sa nu stea intinsa in pat. Gravitatia si contractiile ajuta bebe sa coboare...bebe coboara si determina dilatatia.
mstela spune:
Mimo,dar energik ai mai fost tu azi noapte!!
Sormea e tot la GA cu Steful.Nu-mi dau seama,mai,ce naibii infectie asa periculoasa de nu mai termina...Ghinioane...ofof,bine ca ne-a ferit Dumnezeu.
Gecko,si Tea a tot papat avocado in piure cu branzik,mar.E un deliciu.Bune sfaturile...in ultimul timp nu am mai vazut in raft la supermarket avocado misto,sunt verzi,tari,vai de ele..
Mi-am luat paps-ul..e ok,doar ca are clasa II,fiindca spune ca ar fi frecvente PMN...ce inseamna asta,Gecko?Asistenta zice ca-i bine,de dr nu am dat.
mami de TEA (1.04.08)
gecko spune:
oricum, contractiile la 10 minute sunt inca destul de slabe si de rare pentru a determina ceva. Mai are multe ore de travaliu inainte.
asta e completare la ce scrisesem pt bitza...ca am inceput mesajul acum o ora...
ursuleata spune:
Gecko. Culturi acum cred ca afacut, sa vedem, nu dau de ea. Noi vb cate 3 ore la telefon pe zi si acum nu raspunde.
V-ati luat oalele de la real?
http://i4ever.files.wordpress.com/2009/10/colectia.jpg
Vreau sa-mi iau si eu 2 si nu stiu pe care
Vlad
Mami de ursulet
bebe
ariel_7000 spune:
bitza, caullophylum si ceai de zmeur si cum a zis gecko, mers...stat la verticala.. nastere usoara!
mimo, mda...taxe pun si aia si aia, taxe platesc si acum de ma indoaie, taxe voi plati mereu, indiferent ce putoare va conduce...asa ca, voi vota cu cel mai mic rau, daca se poate spune asa...dar politica tot nu ma va interesa si nici politicienii, caci in opinia mea TOTI, dar absoluti TOTI sunt niste minicinosi, hoti, parsivi si nu mai am epitete pt ei.
zoze , da' frumoasa esti! nu mai zic de zuzu mic.
send si inapoi la inventar.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bitza037 spune:
Gecko saru mana, i-am zis acum, ideea este ca nu a dormit de doua nopti>azi noapte din cauza contractiilor si ieri noapte din cauza de dureri de spate.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
amira_roxana spune:
hello!
recunosc, sunt restanta, nu am citit decat acest capitol
felicitari cuscra pt mufy-vorbaretul! poate s-o lua si la fii-mea. cum e liv cu fizio?
zoze m-am delectat cu pozele sufletelului, doamne ce vesel si frumos e! iar tu pari asa pustoaica, sigur esti majora?
mimo m-a distrat maxim cu noptiile ei ocupate. mimo, pai daca e asa, ne inscriem pe o lista, sa faci cu randul, sa ajunga la toate! deci dudel face la wc... oare eu am ramas singura cu puiul care nu face la wc/olita, nu vb decat chinezarii si alte d-astea??? dar a mea mananca si danseaza, si e cea mai frumoasa ( ca doar e a mea)
mihutza ce super danseaza andra, a inceput cursurile alea de dans?
naty f tare faza cu huo! asta as vrea sa o invat si eu pe Amira nu sunt pro-base, dar anti-geoana si ce ar deriva din asta sunt 100%!!!
ca tot vorbeati de carti, va recomand "Copiii sunt din rai" a lui John Gray (tipul care a scris si femeile sunt de pe venus...). mie mi-a placut f mult, si mi-am notat si niste idei care mi-au placut. incerc pe cat posibil sa aplic metodele lui, numai ca trebuie sa fie o corelanta si cu restul persoanelor care vin in contact cu fii-mea...
"Copiii sunt din rai
Cum sa reactionezi cand gresesc copiii
Cand un copil mai mic de noua ani face o greseala ar trebui sa reactionam ca si cum greselile sunt normale si se intampla tot timpul. Pana la zece ani, nu trebuie sa I se ceara copilului sa-si ceara scuze sau sa se revanseze.
Ceea ce parintii reprima, copiii exprima
Copilul este ca un burete care absoarbe totul. Daca sunteti incarcati cu dragoste si intelegere, copiii se vor cufunda in aceasta dragoste. Daca sunteti plini de nervozitate, depresie, suparare, tristete, frica, resentiment sau frustrare, ei vor absorbi toate acestea. Pur si simplu se vor incarca cu sentimentele voastre negative si apoi le vor da drumul.
In loc de “sa nu…”, spuneti “as vrea sa…”
Inainte ca odraslele noastre sa-si dezvolte gandirea logica, in jurul varstei de noua ani, este inefficient sa folositi cuvintele “sa nu…”. Cand spuneti ”sa nu alergati” copiii isi vor forma interior o imagine a lor in alergare. In loc sa mearga mai incet, se vor simti indemnati sa alerge. Copiii invata prin imagini. Cand copiii alcatuiesc o imagine cu ochii mintii, in curand actioneaza conform acestei imagini. Este ca si cum nu ar fi auzit cuvintele “sa nu…”. Reformulandu-si cererea sau dand o comanda pozitiva, se va forma imaginea dorita. Daca se intampla sa spuneti: “nu alerga”, revizuiti cererea si spuneti: “vreau sa te opresti si sa mergi mai incet”"
acestea fiind spuse, ma retrag, ca am o groaza de rezolvat.
ahhh, parca intreba cineva la un moment de fetita nasei...este bine, a facut tratament cu antibiotice cefort si gentamicina (asta stiam ca e naspa rau si nu inteleg de c-au dat pt un nou nascut). nu prea papa, si nasa e cam sterssata si uite asa cercul vicios. diseara ma duc pe la ele
luny spune:
hello! am fost in parc si tare frumos o sa rata IOR-ul iarna asta! au inceput sa decorese, sa puna beculete, au adus reni, lebede, braduti, Mosi Craciuni, toate luminoase, si au umplut peste tot! s-a dat drumul la vin fiert, au pus de cateva zile si chioscurile, e tare misto, iar seara cred ca e si mai si!
zoze multam, dar nu-s astea primele cuvinte mah,zice si el cate ceva de ceva vreme, si e consecvent vad, invata! asta era prima 'expresie'
mimo da' la mine nu dai o tura de curatenie?? am vin fiert, iub face bunataturi sa te rasplatim cum se cuvine, Mufa face acrobatii cand are musafiri, spre deliciul audientei, mai vrei ceva??tare dudellu' cu caca luice-i aia olita?? 'palrrriaa', cumva?
gecko avocada cica e leguma eu il pun cu banana in primul rand, ca mi se para ca merge super, si el e fad..asa se face dulce! nu cred ca l-ar manca gol,sau pe paine, mie nu-mi place de exbun pontul cu recunoastrea lui cand e copt, eu il pipaiam sa nu fie f tare, dar l-am nimerit mereu..
cuscra Liv zice ca-l doare..nu stie daca e efectul normal al fizio, sau nu-i prieste..vineri termina..a, am o vrb cu tine, cand esti pe mess
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!